• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende tekrar deniycem sanırım ya içimdeki ses öyle diyo, aslında bir iki ay ara veririm diyordum ama ne biliyim denemek istiyorum tekrar sonrası Allah kerim
Doktorumla gorustum ust uste yapinca basari sansi artar dedi adet olmayi bekliyorum olunca arayacam bu son zaten benim bir daha denemicem 3. Olacak

Doktorumla gorustum ust uste yapinca basari sansi artar dedi adet olmayi bekliyorum olunca arayacam bu son zaten benim bir daha denemicem 3. Olacak
Evet bnde en son konuştuğum da ilk aşılama da bile.kimyasal olması bir başarı demekki döllenme olmuş dedi, tabi ben üzüldüm sonuca😒
İkinci için adet olunca görüşelim dedi bir olsaydim Bende ya

Mersindeyim canim, istanbulda secenek cok dimi ama onlara da gitmek masraf ustune masraf, istanbulda nereye gidiyordun
Evet burda çok seçenek var ben aşılamayı yakınlarda bi özel hastanede yaptırdım ama tüp bebeğe geçersem eğer bahçeci sağlıkda yaptırmayı düşünüyorum güzel bi fiyat araştırması yapmam lazım. Bu arada benim yine adet sancım başladı sanki her an sökülcekmiş gibi hissediyorum😔😔

Bende bu çarşafa olcam ilk asilama bugun de catlatma iğnesi oldum saat 22 yani 10 da kimle hamile kaldı ne yapamak lazim

Bende surekli bahcecide aşılamalı yaptım ilkini yaptım tuttu hemde ikiz şimdi tekrar yaptım yine tuttu bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ben bahçeci hastanesini gerçekten çok beğendim hem ilgileniyorlar sürekli arıyorlar doktor sürekli aradığında cvp veriyor bide asla kafanda soru işareti bile bırakmıyor ben diyarbakir bahçeci de yaptırdım burda olduğum için ama çok fazla pahalı 🤰😊ama olsunda değiyor

Ben sadece 5 gün klomen kullandım günde 1 kere özel çok fazla hormon yukluyo ve çok hızlı hareket ediyo devlet hormonu çok kullandirmiyo süre uzasada kendiliğinden ilerlemesini istiyo sürecin
Bizimde fizyolojik saatimiz ilerlediği için hızlı sonuç almak istiyorlar.

Evet burda çok seçenek var ben aşılamayı yakınlarda bi özel hastanede yaptırdım ama tüp bebeğe geçersem eğer bahçeci sağlıkda yaptırmayı düşünüyorum güzel bi fiyat araştırması yapmam lazım. Bu arada benim yine adet sancım başladı sanki her an sökülcekmiş gibi hissediyoru
nasılsın şu an hala sancı var mı, durum nedir

Evet benim normaldede adetim çok sancılı geçer adetten bir gün önce olan ağrım var gibi çok ümidim kalmadı açıkçası😔 sen nasılsın
bugün ağrım yok gibi, altta ağırlık oluyor arada, birde aşılamanın başından beri bel yanmam hala devam ediyor inceden

Bende surekli bahcecide aşılamalı yaptım ilkini yaptım tuttu hemde ikiz şimdi tekrar yaptım yine tuttu bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ben bahçeci hastanesini gerçekten çok beğendim hem ilgileniyorlar sürekli arıyorlar doktor sürekli aradığında cvp veriyor bide asla kafanda soru işareti bile bırakmıyor ben diyarbakir bahçeci de yaptırdım burda olduğum için ama çok fazla pahalı 🤰😊ama olsunda değiyor
canımm keısnlıkle pahalı yerler cok daha ılgılı oluyor,bende cok memnumum belkı kımysal oldu ama nasıp işi, hemsıreler benıde ıgne vurulmadan aradılar unutmayın ıgnenızı dıye cok ılgılıler. doktorum zaten baldan tatlı. inşallaaahhh bizde pozitifleri görürüz :) senden tuyoları alalım musaıt olunca neler yaptın nelrer dıkkat ettın :nazar::KK200::KK200:

canımm keısnlıkle pahalı yerler cok daha ılgılı oluyor,bende cok memnumum belkı kımysal oldu ama nasıp işi, hemsıreler benıde ıgne vurulmadan aradılar unutmayın ıgnenızı dıye cok ılgılıler. doktorum zaten baldan tatlı. inşallaaahhh bizde pozitifleri görürüz :) senden tuyoları alalım musaıt olunca neler yaptın nelrer dıkkat ettın :nazar::KK200::KK200:
Hangi bahceciye gidiyorsunuz. Altunizade mi fulya mi

kızlar birşey sorcam, normal adet döngüsüne göre 7 günüm kalmış görünüyor da bu aşılamada daha mı erken olunuyor ki

Back