Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama yaptırıp pozitif olan arkadaşlarım bel ağrınız çok oldu mu bugün 9. günüm ama bel ağrım hiç geçmedi eğilip kalkarken bıçak saplanır gibi şiddetli bir sancı oluyo ve genel olarak sürekli ağrıyo hiç geçmedi. Birde kasıklarda dolgunluk hissi oldu mu sizde de yada sebebi ne olabilir bir fikriniz var mı

Kızlar benimde iğnenin 12.günü aşılamanın 11.günü erken davrandım ama silik bi çizgi çıktı ben rahatlıkla görebiliyorum ama fotoda belli olmadığı için kararttım resmi acaba iğne etkisimidir çok arada kaldım normal gebelik testinde hiç bişey çıkmadı

Eklentiler

• 50B3EC98-CD56-48D6-999B-2BC2E5C636F8.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 44
Canım şuan bişey diyemiyorum çok arada ama yarın tekrarla bence koyulursa bilki gebeliktir geçen ay çatlatma iğnesi kullandığımda 12.güne kadar çook silik bi çizgi vardı bende etkisi bazılarında uzun sürüyor..

benım 13.güne kadar ıdrar testım pozıtıf tı nasıl bır bunyem varsa ıyıce ıcımde tutmuşum :) ama tabı bazılarında da 10.günde iğne etkisi geçiyor diyorlar, 14.ten sonra silikleşti bugunde regl oldum

Yeni ay, yeni umutlar... Hakkında herşey hayırlı olsun inşallah. Ben her ay regl olduğumda ilk gün yıkılır ikinci gün yeniden ayağa kalkardım yeni umutlarla. Şimdi alıştım artık yıkılmıyorum da. Senin için hayallerinin gerçekleştiği yeni güzel mi güzel bir at olsun inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…