• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benım 13.güne kadar ıdrar testım pozıtıf tı nasıl bır bunyem varsa ıyıce ıcımde tutmuşum :) ama tabı bazılarında da 10.günde iğne etkisi geçiyor diyorlar, 14.ten sonra silikleşti bugunde regl oldum
Canım evet bizim bünyeler fazla istikrarlı sanırım😀 Hadi hayırlısı olsun canım olmuşsun artık rahatça önüne bakabilirsin önümüzdeki aya nasip olsun inşallah takipteyim seni 😊

Benimde başıma gelmişti canım ondan çok arada kaldım bende olmazsa yarın direk kan veririm kafamda soru işareti kalmaz hepimizin hakkında hayırlısı olsun🤲🏻
Amin canım inşallah🤲 En garantisi kan testi zaten..

Canım evet bizim bünyeler fazla istikrarlı sanırım😀 Hadi hayırlısı olsun canım olmuşsun artık rahatça önüne bakabilirsin önümüzdeki aya nasip olsun inşallah takipteyim seni 😊
evet emmiş resmen ıgneyı :) amınnn kuzum ınsallaahh bende senı takıpteyım :) cok sukur oldum ya patlayacaktım gercekten.
yenı ay guzellıkler getırsın hepımıze :)

Pozitif gorenler oldukca onlar adina cok seviniyorm rabbm kucaginiza saglikli almayi nasip etsn🤗

Haninlar rahim filmi cektrdikten snra korundunuzmu doktorum korun dedi bazialrida aksini diyor aklm karsti

Haninlar rahim filmi cektrdikten snra korundunuzmu doktorum korun dedi bazialrida aksini diyor aklm karsti
korun diye birşey yok kuzum benim bildiğim, sadece film çekildikden sonra ilaç veriyorlar ki mikrop kapılmasın diye ama sonrasında tüpler açık ya da açıldığı için ilişki önerir doktorlar

kızlar kızlar, kaç tane pozitifimiz var kasımda, sayımızı bilelim de musmutlu olalım, pozitifler dua edin bizlere :)

korun diye birşey yok kuzum benim bildiğim, sadece film çekildikden sonra ilaç veriyorlar ki mikrop kapılmasın diye ama sonrasında tüpler açık ya da açıldığı için ilişki önerir doktorlar
Banada korun dedi napicam bilmiyorm aslnda degerlerdrilmesi gerekir onlardanda iyi bilmeyiz sanirim kafam allak bullak

Back