Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılama fiyati 3070₺. Başka bir ücret vermiyorumFiyatları nasıl ? Paket halinde bir ücreti var mı yoksa her gittiginizde tekrar ücret mi ödüyorsunuz
İllaki etkiler Allah sonumuzu hayır etsinkızlar dolar fena fırlıyor, acaba fiyatlar yükselir mi ve eczanelerde iğnelerde, ilaçlarda bulunmuyor
Belirtileriniz neler acaba benim de 11 gün oldu benim çok az göğüs ucumda hassasiyetim var bide karnım ağrıyor o da adet sancısına benzer ama çok anlayamadım önce yaşadığım ağrılar gibi test için erken olur Bi de negatif görmek çok yıpratıyor cesaret edemedim o yüzden test yapmayabenim aşılamanın 11. günü oldu bugün bu arada
amaaaannnııınnnnnAşılama fiyati 3070₺. Başka bir ücret vermiyorum
Aşılamanın kaçıncı gününde test yaptırdınız acabaKızlar ben dayanamadım yarın kan verecektim ama bugün verdim yine dün 23.74 tü değerim bugün 56.54 olmuş
kalça üstüm de bel çevremde sürekli bir sızı gibi ağrı var da göğüslerde çok çok az, önceden daha çok idi, yani bugün sabaha kadar biraz daha adet sancısına benzer birşeyler vardı da pek kalmadı, ben bekleyeceğim biraz daha sonra testeBelirtileriniz neler acaba benim de 11 gün oldu benim çok az göğüs ucumda hassasiyetim var bide karnım ağrıyor o da adet sancısına benzer ama çok anlayamadım önce yaşadığım ağrılar gibi test için erken olur Bi de negatif görmek çok yıpratıyor cesaret edemedim o yüzden test yapmaya
amin valla ne yapacağız böyleeeeİllaki etkiler Allah sonumuzu hayır etsin
Bende bekleyeceğim ama çok çok zor gerçekten beklemek benim ikinci aşılamam 4 yıldır bebeğimiz olmuyor Allah hepimizin yüzünü güldürsünkalça üstüm de bel çevremde sürekli bir sızı gibi ağrı var da göğüslerde çok çok az, önceden daha çok idi, yani bugün sabaha kadar biraz daha adet sancısına benzer birşeyler vardı da pek kalmadı, ben bekleyeceğim biraz daha sonra teste
canım yaa benimde yaş da var 14 yıllık da evliyim, bir kere hamile kaldım3 aylıkken karnımda melek oldu, ilk zamanlar aşılama geçmişim var ama baya baya ara verdikden sonra başladım, bu seferki miroçipli yapıldı ve çok umutlu idim, bilemiyorum valla artık düşüncelerim karmakarısış, sorması ayıp sizin yaşınız kaç, sorun var mı sizde veya eşinizde nerede yapıldıBende bekleyeceğim ama çok çok zor gerçekten beklemek benim ikinci aşılamam 4 yıldır bebeğimiz olmuyor Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Zor her bakımdan herşey aldı başını gidiyoramin valla ne yapacağız böyleeee
valla dua ediyorum bir mucizem olsa benim, yoksa bir daha devamında birşeyler için ne yaparım blmiyorumZor her bakımdan herşey aldı başını gidiyor
İnşallah bi önce bu süreç sizin için güzel biter 29 yaşındayım eşim 32 yaşında bende adet düzensizliği var rahim filmi çekildim temiz çıktı eşim varikoselden ameliyat oldu iki yıl önce değerleri daha iyi ama doktor çok çok iyi diyemeyiz dedi evlenmeden önce 6 ayda bir adet olurdum evlendikten sonra bazen 5 ay üst üste çok düzenli bazen iki ay da bir hiç anlamıyorum o kadar yalancı belirti yaşadım ki ilk defa bu ay hiç vücudumu dinlemedim sadece bugün çok çok az göğüs ucu hassasiyeti başladı önceki aşılamada bel ağrım diz ağrım olmuştu hayırlısı inşallah bu yıpratıcı süreç hepimiz için son bulurcanım yaa benimde yaş da var 14 yıllık da evliyim, bir kere hamile kaldım3 aylıkken karnımda melek oldu, ilk zamanlar aşılama geçmişim var ama baya baya ara verdikden sonra başladım, bu seferki miroçipli yapıldı ve çok umutlu idim, bilemiyorum valla artık düşüncelerim karmakarısış, sorması ayıp sizin yaşınız kaç, sorun var mı sizde veya eşinizde nerede yapıldı
Aşılamanın 12. Gününde yaptırdımAşılamanın kaçıncı gününde test yaptırdınız acaba
Hayırlı olsun bu arada çok sevindim sağ salim kucağınıza alınAşılamanın 12. Gününde yaptırdım
Bende aynı ilk diye heyecanlıydım. Muaneye girerken kötü oldum farkli hayal etmiştim gebelik icin gelirim diğer ay diye neyse vardır bundada bir hayır ayni ilaca ayni şekilde devam dedi Doktor. Istersen tüp Bebek yapalım dedi ben istemedimınsallaaahhh bu sefer olur canım, Allah yardımcınız olsun.
bende sımdı regl oldum ıkıncı ıcın esımle konsuyoruz benımde içimde hiç heves kalmadı ne yalan söyleyeyim ilk yaptırdıgımda çok heyecanlıydım eme umut hep var , hayırlısı olsun hakkımızda inşallaaah
Allah kucagina almayida nasip etsin kuzum sağlıcakla Insallah darısı bizeeeArkadaşlar bugün aşılamanın 14 cü günü ve testim 135.88 doktor iyi dedi normal bi gebelik 2 hafta sonra keseyi görmeye gidecez inşallah allah sizede nasip eder
Evet evet kuzum herşeyde bir hayır vardır karartmayalim kalbimizi Rabbim inşallah bu sefer pozitif görmeyi nasip etsin ne kullanmıştın ilaçBende aynı ilk diye heyecanlıydım. Muaneye girerken kötü oldum farkli hayal etmiştim gebelik icin gelirim diğer ay diye neyse vardır bundada bir hayır ayni ilaca ayni şekilde devam dedi Doktor. Istersen tüp Bebek yapalım dedi ben istemedim
yarın aşılamamın 12. günü benim canım :)Aşılamanın 12. Gününde yaptırdım