Canım evet bizim bünyeler fazla istikrarlı sanırımbenım 13.güne kadar ıdrar testım pozıtıf tı nasıl bır bunyem varsa ıyıce ıcımde tutmuşum :) ama tabı bazılarında da 10.günde iğne etkisi geçiyor diyorlar, 14.ten sonra silikleşti bugunde regl oldum
Amin canım inşallahBenimde başıma gelmişti canım ondan çok arada kaldım bende olmazsa yarın direk kan veririm kafamda soru işareti kalmaz hepimizin hakkında hayırlısı olsun
ayyy maşallah canım :)Çok teşekkür ederim ALLAH sizede nasip etsin inşallah çok şükür iyiyim ayakta durunca bel agrım var sadece
evet emmiş resmen ıgneyı :) amınnn kuzum ınsallaahh bende senı takıpteyım :) cok sukur oldum ya patlayacaktım gercekten.Canım evet bizim bünyeler fazla istikrarlı sanırımHadi hayırlısı olsun canım olmuşsun artık rahatça önüne bakabilirsin önümüzdeki aya nasip olsun inşallah takipteyim seni
bıze korunun demedı canım doktorumda rahım fılmı ceken kişideHaninlar rahim filmi cektrdikten snra korundunuzmu doktorum korun dedi bazialrida aksini diyor aklm karsti
korun diye birşey yok kuzum benim bildiğim, sadece film çekildikden sonra ilaç veriyorlar ki mikrop kapılmasın diye ama sonrasında tüpler açık ya da açıldığı için ilişki önerir doktorlarHaninlar rahim filmi cektrdikten snra korundunuzmu doktorum korun dedi bazialrida aksini diyor aklm karsti
Fiyatları nasıl ? Paket halinde bir ücreti var mı yoksa her gittiginizde tekrar ücret mi ödüyorsunuzben koç unıv. hastanesine gidiyorum canım
Ben korunmustum canim doktor öyle önermişti riske atmayalim diyeHaninlar rahim filmi cektrdikten snra korundunuzmu doktorum korun dedi bazialrida aksini diyor aklm karsti
verdiği ilaç bitene kadar diye denmişti bana ama, sonrasında serbest idi bendeBen korunmustum canim doktor öyle önermişti riske atmayalim diye
Ileri radyasyondan sebep bu ay bekleyelim demisti banaverdiği ilaç bitene kadar diye denmişti bana ama, sonrasında serbest idi bende
Ayni sekildenediIleri radyasyondan sebep bu ay bekleyelim demisti bana
Insallah fiyat artisi olmaz ya aralikda baslicaz ozamana da cok varkızlar dolar fena fırlıyor, acaba fiyatlar yükselir mi ve eczanelerde iğnelerde, ilaçlarda bulunmuyor
Banada korun dedi napicam bilmiyorm aslnda degerlerdrilmesi gerekir onlardanda iyi bilmeyiz sanirim kafam allak bullakkorun diye birşey yok kuzum benim bildiğim, sadece film çekildikden sonra ilaç veriyorlar ki mikrop kapılmasın diye ama sonrasında tüpler açık ya da açıldığı için ilişki önerir doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?