Kasım 2017 tüp bebek deneyenler....

Kizlaaaaar bana dua edin lütfen en cok duaya ihtiyacim var suan icim icime sığmıyor...yarin kontrolum var ve ilk kez gideceğim... insallah hersey yolundadır sabah olmaz bana bugün

Kizlaaaaar bana dua edin lütfen en cok duaya ihtiyacim var suan icim icime sığmıyor...yarin kontrolum var ve ilk kez gideceğim... insallah hersey yolundadır sabah olmaz bana bugün
Dualarımız seninle canim. Herşey gönlüne göre olur insallah canim.

Bu hafta sonu tekrar görüşmeye gidecez bakalım cnm söylerim doktoruma inşallah bütün engeller biter sende mutlu haberini alırsın bukez

Aaaha tam benim konum... Uzun zamandır bana en yakın konuyu arıyodum arkadaşlar. Benimde yarın transferim var. Dualarınızı bekliyorum ya

Ben rezil durumdayım canım dün 2. Kez olumsuz sonuç aldım ikinci başarısız tüp bebek tabi hayırlsı oldun bi toparlanırsam 3 4 ay sonra tekrar başlıycam inşallah o gücü bulursam

Üzme tatlı canını canım... Daima Allahtan hayırlısını iste.. Olmadıysa Rabbimdendir vardır bi bildiği... İnşaAllah tuttuğu günleride görceksin canım...

Neden okadar ara veriyosun canım. Kaç yıllık evlisin?

6 yıllık evliyim cnm 3 4 ay vücut kendini toplamalı dedi doktorum bide zaten daha öncesinde bende kendimi toplayamam tabi öyle hAyırlısı olsun inşallah bidahakine sonuç alırız

6 yıllık evliyim cnm 3 4 ay vücut kendini toplamalı dedi doktorum bide zaten daha öncesinde bende kendimi toplayamam tabi öyle hAyırlısı olsun inşallah bidahakine sonuç alırız

İnşaAllah canım üzülme. Bendede pek umut yok

İnşaAllah canım üzülme. Bendede pek umut yok
İnşallah olur cnm inşallah olumlu sonuçlar alırsın ben ankaradayım ve doktorum dan memnunun ilkinde şirret bi doktora denk geldim onu Allah’a havale ediyorum zaten o bi tüp bebek denemesi bile değilmiş hangi doktora sonuçlarımı sürecimi anlattıysam onu sayma dedi ve gerçekten çok zor ama Allah büyük inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur ilk denemen mi cnm senin

İnşaAllah canım... evet ilk denemem canım benim

Bu hafta sonu tekrar görüşmeye gidecez bakalım cnm söylerim doktoruma inşallah bütün engeller biter sende mutlu haberini alırsın bukez
Ayrıntılı bir şekilde konuş canım. Herkesin tedavisi tabiki farklı ama sorunu bulana kadar her yolu denemek lazım. Allah nasip etsin insallah.

kızlar benim transferim bu ayın 19 unda kulandığım ilaçlar bunlar estrofem corasprin ve elevit bunları kulanan varmı

Merhabalar benimde dün transferim oldu 10.denemem dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…