Kasım 2017 tüp bebek deneyenler....

İnşallah nasip olur hayırlu evlatlar canım hepimize. Benim cuma test günüm canım. O dr orta kalite dedi. Gebelik elde edilebilir ama kalitesi orta dedi. Senin durumun nasıl canım
Benimki embriyolar çok iyi kalitede dedi ama Allah bilir canım ol derse olmayacak yok. İnşallah hayırlısı olsun

Herkese selam kızlar ben bugün sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı inşallah yarın kanda da görürüm pozitifi hepimizden hayırlı mutlu haberler aşalım inşallah

Günaydın kızlar. Mutlu olacağımız haberler alalım bu hafta
Merhaba kızlar tekrar Bugun test yaptık sonuç yine hüsran inşallah siz olumlu sonuç alırsınız dualarım sizinle çok köyü oldum inşallah siz mutlu sonlandırırsınız

Tam olarak problemin neydi canım senin
Söylenene göre aslında pek bişey yok 8 yumurta toplandı 5 embriyo oldu yumurta lar iyiydi ama baştan beri eşimde biraz hareket sıkıntısı var fakat ondada sayı çok iyi 118 milyon sayıdan dolayı oda çok büyük sorun değil dediler ama ikinci kez dünya başıma yıkıldı naparım bidaha yaparmıyım bilmiyorum Allah kimseyi bubla sınamasın inşallah sizin olumlu olur hepinizi takip Edicem sizde paylaşın ki belki 3. Deneme için bana umut olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…