• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2017 tüp bebek deneyenler....

Kızlar mrb ..bende tedavi aşamasndaym..bugun kontrolum var ıkı güne filan opu olur herhalde..benm deneme sayım cok fazla..inşallah hepımızın yuzu guler..

Mrb arkadaslar 25 kasimda transferim oldu. 5 gun embriyosu bugun 11. Gunum kan testtim 5.11 boyle kan degeri dusuk olup sonra yukselen varmi acaba

Mrb arkadaslar 25 kasimda transferim oldu. 5 gun embriyosu bugun 11. Gunum kan testtim 5.11 boyle kan degeri dusuk olup sonra yukselen varmi acaba
Canm üzülerek söylüyorum ama kimyasal gebelik gibi görünüyor:( yinede senden ıkı gun sonraya kan vermenı ısteyeceklerdir..

Canm üzülerek söylüyorum ama kimyasal gebelik gibi görünüyor:KK43: yinede senden ıkı gun sonraya kan vermenı ısteyeceklerdir..
Ben 9. Gunden beri test yaptiriorm ilk 4.14 cikti sonra 4.36 cikti simdide 5.11 cikti yukselme oldugu icin doktorum takip edelim dedi iki gunde bir test yaptiricam ama bazi sayfalarda bole dusuk olup 1 hafta sonra cok fazla yukselen olmus oyuzden bir umut bekliyorum

İnşallah yükselir. Benim onuncu gün değerim 20,58 çıktı üçüncü gün embriyosu bende 25 kasımda transfer oldum. Yarın tekrarlayacağım inşallah yükselir

İnşallah yükselir. Benim onuncu gün değerim 20,58 çıktı üçüncü gün embriyosu bende 25 kasımda transfer oldum. Yarın tekrarlayacağım inşallah yükselir
Insallah yukselir sizin yinede iyi cikmis haberdar edersiniz bende pazar gunu yaptiricam tekrar

Insallah yukselir sizin yinede iyi cikmis haberdar edersiniz bende pazar gunu yaptiricam tekrar
Duruma göre haber veririm mutlaka Allah hayırlısını versin inşallah. Druma göre bu değer onuncu gün için iyi normalde test günüm yarınmış bakalım hayırlısı nasipten ötesi yok

merhaba kizlar benim ikinci sonucum 73.27 cikti ilki 20.58di. yükselme var ama drum ne diyecek bilmiyorum

merhaba kizlar benim ikinci sonucum 73.27 cikti ilki 20.58di. yükselme var ama drum ne diyecek bilmiyorum
Insallah guzel haberler alirsiniz iki gun sonra tekrar ister buyuk ihtimal kan testi bugun kacinci gundu sizin bence iyi yukselmis

Back