- 22 Mart 2016
- 169
- 102
- 23
- 42
Hayırlısı olsun canim. Her denemende aynı tedavimi uygulandı.Merhabalar benimde dün transferim oldu 10.denemem dualarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canim. Her denemende aynı tedavimi uygulandı.Merhabalar benimde dün transferim oldu 10.denemem dualarınızı bekliyorum
Transferden sonra coraspirin ,progestan(günde 4 defa), ımpryl , regenesis ,dekort(7gun) kullanıyorum.hangi ilacı aldınız
Evet hemen hemen aynı tedavi uygulandı ..Hayırlısı olsun canim. Her denemende aynı tedavimi uygulandı.
Aminnnnnnn.....Allah yardımcımız olsun kızlar...
Amin cnm isteyen herkese inşallah nasip olur konuşucam bakalımAyrıntılı bir şekilde konuş canım. Herkesin tedavisi tabiki farklı ama sorunu bulana kadar her yolu denemek lazım. Allah nasip etsin insallah.
Canm üzülerek söylüyorum ama kimyasal gebelik gibi görünüyor yinede senden ıkı gun sonraya kan vermenı ısteyeceklerdir..Mrb arkadaslar 25 kasimda transferim oldu. 5 gun embriyosu bugun 11. Gunum kan testtim 5.11 boyle kan degeri dusuk olup sonra yukselen varmi acaba
Ben 9. Gunden beri test yaptiriorm ilk 4.14 cikti sonra 4.36 cikti simdide 5.11 cikti yukselme oldugu icin doktorum takip edelim dedi iki gunde bir test yaptiricam ama bazi sayfalarda bole dusuk olup 1 hafta sonra cok fazla yukselen olmus oyuzden bir umut bekliyorumCanm üzülerek söylüyorum ama kimyasal gebelik gibi görünüyor yinede senden ıkı gun sonraya kan vermenı ısteyeceklerdir..
İnşallah yükselir. Benim onuncu gün değerim 20,58 çıktı üçüncü gün embriyosu bende 25 kasımda transfer oldum. Yarın tekrarlayacağım inşallah yükselirMrb arkadaslar 25 kasimda transferim oldu. 5 gun embriyosu bugun 11. Gunum kan testtim 5.11 boyle kan degeri dusuk olup sonra yukselen varmi acaba
Insallah yukselir sizin yinede iyi cikmis haberdar edersiniz bende pazar gunu yaptiricam tekrarİnşallah yükselir. Benim onuncu gün değerim 20,58 çıktı üçüncü gün embriyosu bende 25 kasımda transfer oldum. Yarın tekrarlayacağım inşallah yükselir
Duruma göre haber veririm mutlaka Allah hayırlısını versin inşallah. Druma göre bu değer onuncu gün için iyi normalde test günüm yarınmış bakalım hayırlısı nasipten ötesi yokInsallah yukselir sizin yinede iyi cikmis haberdar edersiniz bende pazar gunu yaptiricam tekrar
Aynen oyle hakkimizda hayirlisiDuruma göre haber veririm mutlaka Allah hayırlısını versin inşallah. Druma göre bu değer onuncu gün için iyi normalde test günüm yarınmış bakalım hayırlısı nasipten ötesi yok
Geçmiş olsun. Benimde negatif maalesef. İnşallah bekleyenler güzel sonuçlar alır.Merhaba kızlar tekrar Bugun test yaptık sonuç yine hüsran inşallah siz olumlu sonuç alırsınız dualarım sizinle çok köyü oldum inşallah siz mutlu sonlandırırsınız
İnşallah cnm İnan Bugun 4 gün oldu hala kendime gelemedim hAyırlısı Allah büyük senin kaçıncı denemendiGeçmiş olsun. Benimde negatif maalesef. İnşallah bekleyenler güzel sonuçlar alır.
Sanada çok geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsın sendeGeçmiş olsun. Benimde negatif maalesef. İnşallah bekleyenler güzel sonuçlar alır.
Insallah guzel haberler alirsiniz iki gun sonra tekrar ister buyuk ihtimal kan testi bugun kacinci gundu sizin bence iyi yukselmismerhaba kizlar benim ikinci sonucum 73.27 cikti ilki 20.58di. yükselme var ama drum ne diyecek bilmiyorum
İnşallah cnm İnan Bugun 4 gün oldu hala kendime gelemedim hAyırlısı Allah büyük senin kaçıncı denemendi