• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2017 tüp bebek deneyenler....

Söylenene göre aslında pek bişey yok 8 yumurta toplandı 5 embriyo oldu yumurta lar iyiydi ama baştan beri eşimde biraz hareket sıkıntısı var fakat ondada sayı çok iyi 118 milyon sayıdan dolayı oda çok büyük sorun değil dediler ama ikinci kez dünya başıma yıkıldı naparım bidaha yaparmıyım bilmiyorum Allah kimseyi bubla sınamasın inşallah sizin olumlu olur hepinizi takip Edicem sizde paylaşın ki belki 3. Deneme için bana umut olur
Canim histereskopi yaptirdinmi?

Kızlar ben bugün kan verdim değerim 20,58 çıktı. Drum Araf’ı normalde test gümümün cuma olması lazımdı dedi erken yaptırmışsın ama hayırlı olsun genede pozitif inşallah cuma tekrar edelim ilaçlarına devam et dedi.

Kızlar ben bugün kan verdim değerim 20,58 çıktı. Drum Araf’ı normalde test gümümün cuma olması lazımdı dedi erken yaptırmışsın ama hayırlı olsun genede pozitif inşallah cuma tekrar edelim ilaçlarına devam et dedi.
Hayırlı olsun canım ben test yapmadım eşim izin vermiyor bir türlü cumartesiye kadar bekleyeceğiz

Hayırlı olsun canım ben test yapmadım eşim izin vermiyor bir türlü cumartesiye kadar bekleyeceğiz
Normalde bende bu kadar erkene verilmesine şaşırdım günün canım bende beklerdim. Erken yapmakta ayrı stres. Ben bugün değeri görünce baya ağladım drum arayınca biraz daha rahatladım

Çok sevindim cnm saglıklıca kucağına alırsın inşallah

Canim histereskopi yaptirdinmi?
Yok cnm rahim filmi lapraskopi hepsine bakıldı Bugun görüşmeye gittik doktorla herşey çok iyiydi bende çok şaşkınım dedi ben ağladım doktor çöktü 3 ay dinlen deneyelim dedi eşimdeki hareket dışında hiç bi sıkıntı yok oda sayı yüksekliğin den dolayı sıkıntı değil dedi Hala kendime gelemedim canın çıktı ağlamaktan

ben yeniyim herkese allah cocuklarını kucağına almayi nasip etsin benimde 5 gün embriyosu bu ayın 19 nde transferim olacak anlamadığım şey D4 morula kompaktlaşma yüzde 50

Ayrıca senin sonucunu çok merak ediyorum cnm inşallah mutlu haberini alırım
Canim yıllarca banada hiç sorun yok dendi .histereskopi de yapışıklık olduğu görüldü.birde rahme çizik atıldı oda hamile kalmayı kolaylastiriyormus. Birde eşinizin sperm dna sina baktirin. Hareketli ve sorunsuz olsada dna sında problem oluyor ve çözümü olmayan birşey değil.bende birde pıhtılaşma sorunu var. Gebe kalırsam kan sulandırıcı ilaç kullanicam.transferden önce başladım. Bunun içinde senin kanındaki pıhtılaşmaya baktir.

Keşke bekleseydin canım şimdi daha çok stres olacaksin.

cnm bu 5. gün embriyosu ne demek bizde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz perşembe ilk ön görüşmemizi yapacağız
Şimdiden hayırlısı olsun canım. Öncelikle doğru doktora karar verdiğinden emin ol. 5. Gün embriyosu 5 gün bekletilen embryo demek. Laboratuar ortamında döllenen ve 5. Gün transfer edilen embriyo yani. Benim 2.Gün embriyosu mesela. Doktorun kararına gore hangi gün transfer yapılacağı belli olur.

Keşke bekleseydin canım şimdi daha çok stres olacaksin.
Canım bana ne zaman dedilerse o gün gittim tamamen sekreterden kaynaklı günü yanlış hesaplamış yoksa bekledim bu kadar üç gün daha beklerdim

Canım bana ne zaman dedilerse o gün gittim tamamen sekreterden kaynaklı günü yanlış hesaplamış yoksa bekledim bu kadar üç gün daha beklerdim
Neyse herseyde vardır bir hayır. Artarak devam etsin insallah.yemene icmene daha çok dikkat et.

Neyse herseyde vardır bir hayır. Artarak devam etsin insallah.yemene icmene daha çok dikkat et.
İnşallah canım ediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah

Back