Merhaba ben bekliyorum ve meraktan ölmek üzereyim gerçekten 23.de transfer yapıldı nasıl geçeçcek günler bilmiyorumKimler heyecanla bekliyor?
Hayırlı haberler canım. Insallah Allah gönlüne göre versin.Merhaba ben bekliyorum ve meraktan ölmek üzereyim gerçekten 23.de transfer yapıldı nasıl geçeçcek günler bilmiyorum
Aynen 25 kasım benimkideAminnnn inşallah cnm seninde mi yeni bekliyorsun
Niye yanlış anlayim canım bende zaman geçsin istiyorum biran önceYazıyorum soruyorum yanlış anlamıyorsun dur inşallah konuşursak belki birbirimizi destekler zamanı güzel geçiririz diye yazdım lütfen yanlış anlama
Benim 3. Denemem canım. Izmirdeyim ben.Kaçıncı denemen cnm benim ikinci denemem ve gerçekten çok merak ediyorum ankaradamısın sende
Bu sefer ikitane koyuldu canım. Senin tekno?İnşallah tutar cnm hayırlısıyla tabi kaç tane koydular bende ankaradayım 27 yaşındayım 1 aşılama bir başarısız tüp bebek denemem var bu ikinci inşallah olur bizde belli başlı bi sorun yok diyorlar yani eşimde sayı çok yüksekte biraz çok hafif hareket sıkıntısı war 8 yumurta gelişti 6 si döllendi 5 i yaşadı 4. Transferi oldu ama çok merak ediyorum tutmayacak diye tabiki çok korkuyorum
Ohh massallah Allah gönlüne göre versin canım.Yok cnm 3 tane
Aynı gün transferimiz canım. Ama sanirim senin 5. Gün embriyosu.Merhaba bende 25 kasımda transfer oldum. İki embriyo transfer edildi beş aralığı heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?