bugün 13. günüm aslinda ilk bugün vermem gerekiyordu drumda iyi dedi. sali tekrar istedi üc kati olmussa tamamdir dedi. insxallah kat kat artar degerim saglunInsallah guzel haberler alirsiniz iki gun sonra tekrar ister buyuk ihtimal kan testi bugun kacinci gundu sizin bence iyi yukselmis
İnşalah bu kez olurBenim ilk denememdi. Bundan sonra dondurulmuşu deneyeceğim.
Çok üzüldüm cnm İnan inşallah kendiliğinden olurKızlar selam benim de sonuç negatif malesef ...
Teşekkür ederim bu ay içerisinde dondurulmuş embriyo transferim olacak. İnşallah güzel haberler veririm.İnşalah bu kez olur
İnşallah cnm dondurulmuş olması çok iyi senin adına çok sevindimTeşekkür ederim bu ay içerisinde dondurulmuş embriyo transferim olacak. İnşallah güzel haberler veririm.
Hayırlısı canım napalim bu seferde vakti değilmiş...Çok üzüldüm cnm İnan inşallah kendiliğinden olur
İnşallah 4. De olur cnm inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberleri burdan alırız seninde dondurulmuşun varmı benim yoktu tekrar baştan başlıycam tabi hazır olduğumdaHayırlısı canım napalim bu seferde vakti değilmiş...
Iki tane var canim ama biraz ara verebilirim karar vermedim dahaİnşallah 4. De olur cnm inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberleri burdan alırız seninde dondurulmuşun varmı benim yoktu tekrar baştan başlıycam tabi hazır olduğumda
Canım hayırlısı olsun üzülme desekte bu süreç atlatılıyor bir şekilde. Allah inşallah bir dahaki transferinde nasip olurIki tane var canim ama biraz ara verebilirim karar vermedim daha
Olursa supriz olucak zaten o yüzden alıştık sanirim olmamasına. Biz elimizden geldiğince denemeye devam edicez. Kısmetinizde varsa olucak elbet.Canım hayırlısı olsun üzülme desekte bu süreç atlatılıyor bir şekilde. Allah inşallah bir dahaki transferinde nasip olur
Haklısın canım. Dün arkadaşım aradı sonucumu öğrenmek için söyledim. Bir kere de tamam oldu diyemiyoruz çok üzgünüm dedi. Geçirdiğim beş gebelikte de sürekli kan verdim yükseldi yükselmedi vs. Yoruluyor insan ama işte denemeye de devam ediyoruz Allah büyükOlursa supriz olucak zaten o yüzden alıştık sanirim olmamasına. Biz elimizden geldiğince denemeye devam edicez. Kısmetinizde varsa olucak elbet.
Aynen canim bizimde sınavımız böyle demekki bu hayatta. Herşeyin hayirlisi ...Haklısın canım. Dün arkadaşım aradı sonucumu öğrenmek için söyledim. Bir kere de tamam oldu diyemiyoruz çok üzgünüm dedi. Geçirdiğim beş gebelikte de sürekli kan verdim yükseldi yükselmedi vs. Yoruluyor insan ama işte denemeye de devam ediyoruz Allah büyük
İnşallah hayırlısı canım elbet herşey yolunda gider birgün Allah izin verirseAynen canim bizimde sınavımız böyle demekki bu hayatta. Herşeyin hayirlisi ...
İnşallah hayırlısıyla onlar hazır olduğunda olur cnmIki tane var canim ama biraz ara verebilirim karar vermedim daha
İnşallah hayırlısıyla gönlündeki olsun cnmBende bu ay tedaviye başladım adet oldum bugun 21.gün lucrin başlıcam
Yükseldimi cnm değerinHaklısın canım. Dün arkadaşım aradı sonucumu öğrenmek için söyledim. Bir kere de tamam oldu diyemiyoruz çok üzgünüm dedi. Geçirdiğim beş gebelikte de sürekli kan verdim yükseldi yükselmedi vs. Yoruluyor insan ama işte denemeye de devam ediyoruz Allah büyük
Canım salı günü bakılacak bekliyorum. İnşallah yükselmiştir. Sen nasılsınYükseldimi cnm değerin
İnşallah cnm dualarım seninle bende toparlamaya çalışıyorum cnm bugün biyerle görüştük bakalım hiptereskopi ve amh için test istedi eşimdende sperm DNA hasar testi istedi bunları yaptırıp 2 3ay sonra tekrar başlıycam sanırım doktor bidahaki kanamada hemen dedi ama ben biraz toparlanmak istiyorum sanırım beklerimCanım salı günü bakılacak bekliyorum. İnşallah yükselmiştir. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?