- 30 Ağustos 2014
- 490
- 327
- 63
- 35
- Konu Sahibi _kivircikk
-
CNM hissediyorum içimde değişik birseyler oluyor ins hamileyizdir ne diyim başka bebegin varmı bnm kızım 2 buçuk yaşında ve hergün dadesim nie gelmio diyokeşke canım.kafam çok karıştı ama.18 inde ovl testi çift çizgi çıktı.dün de öyle gibiydi ve bugün akıntım oldu.acaba daha yeni mi yumurtluyorum?inşalla hamilesindir canımmm....
Benimde 3kasımdı bat bugün kan tahlili yaptırdım1.20 çıktıC
Cnm bnm 3 Kasım ama 26 günde olurum hep buraya olmadım dün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı adetim gelmezse 10 gün sonra tekrar yaptircaz kaç gündür adet sancisi vuruodu ama olmadı şimdi sancim da yok belki geç dollenme dir seninkide bnmki de umudunu yitirme
Bnmde oyle çıktı ama normlde 3gun önce adet olmam lazımdı olmadım doktor haftaya bidaha tahlil yapcakBenimde 3kasımdı bat bugün kan tahlili yaptırdım1.20 çıktı
Ah canım aklim karıştı ya benim catlama sorunum var kac aydir ugrasiyoruz ama doktor yumurtan catlamis dedi. Sevindik ama eve gelince aklima geldi acaba yumurtanin ultrasonda catladigi görülüyor mu yoksa bu ay ben yumurtlamadim miGeçmiş olsun canım, inşallah iyi sonuçlarla dönersin bize. Bu ay benim hayaller suya düştü. İnşallah sizinkiler bebişle sonuçlanır.
Görülüyor cnm bnm gorulmustu kist var patlamis dediler açıldı kendi doğum doktoruma gittim kist değilmiş yumurtam çatlama hatta acildiki lere inanamadim beni ameliyat yapcaklardiAh canım aklim karıştı ya benim catlama sorunum var kac aydir ugrasiyoruz ama doktor yumurtan catlamis dedi. Sevindik ama eve gelince aklima geldi acaba yumurtanin ultrasonda catladigi görülüyor mu yoksa bu ay ben yumurtlamadim mi
Keske canim yok çocuğum yok 14 aylik evlym Allah bebeğine kardeş nasip etsin[/QUOTE]E="bukettimm, post: 37566030, member: 622155"]CNM hissediyorum içimde değişik birseyler oluyor ins hamileyizdir ne diyim başka bebegin varmı bnm kızım 2 buçuk yaşında ve hergün dadesim nie gelmio diyo
Evet ama neden bebek olmuyor?@bukettimm cok agliyorum ya3 gun erken olmakta sıkıntı yok cnm demekki yumurtlayqbiliyosun
Yok canim 2 aydir korunmuyoruz o daha bekleyelim diyor.biz bitlisteyizOlur cnmbitlianini esin gittimi doktora bnmki de belirsizce duruo bekliom ne adet var ne hamilelik
E nie agliyon çok erken daha dur bi bekle bakalim cnm bnmYok canim 2 aydir korunmuyoruz o daha bekleyelim diyor.biz bitlisteyiz
Simdi idrar testi yaptım oda negatifOlur cnm ya sıkma canini esin gittimi doktora bnmki de belirsizce duruo bekliom ne adet var ne hamilelik
Canimm cok sağol inşallah senin kanda cikarCnm sen izmirdenmisi
E nie agliyon çok erken daha dur bi bekle bakalim cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?