- 30 Ağustos 2014
- 490
- 327
- 63
- 35
- Konu Sahibi _kivircikk
-
ya aynennnnnn ya[/QUOT bugün test yaptım negatif erkenmi yaptım aceba ama hep 4 gün önce gelirdi gelmedi
Bugün test
ya özellikle 3.günü geldim dersin test için.hem zaten benide bu ay 3.günü çağardı.Canım gittifim gğn hemen yaptırabilir miyim 3.gün gidicem bana 1 hafta sonra gel derse yandımm
Sabahın körüne randevu aldım bizimki bırakır diye sabah kalktık bosver gitme diyor bana bi süre daha deneyelim olmaZ ise beraber gideriz tüm gerekli tetkikleri yapttz ikimizede dedi bu seferde yalan oldu gecen ayda yaptıramamıstım hey Allahımya özellikle 3.günü geldim dersin test için.hem zaten benide bu ay 3.günü çağardı.
alttan muayenede edebilir canım bide aç git.
hadi KASIM gül bana....10 kasım nişan tarihi..24 kasım öğretmenler günü....29 kasım eşimle tanışma yıl dönümümüz :) Allah'ım sen Evvel ve Zahir olansın....ol de olsun Rabb'im....:)
Şişti tobullaştı ama ağrımıyor sürekli elleyip duruyorum manyak oldumCanım sEnin 5 günün kaldı durumun nedir :) gögüsler şiştimikizancik
bncede bi ay daha bekle ya.hastane ortamı ona git buna git çok sıkıcı.doktorla hiç özelimiz kalmadı ya dün akşam yaptınız mı yok yarın yapın bizde ödev gibi uyuyoruz adamda konsatre olamıyoSabahın körüne randevu aldım bizimki bırakır diye sabah kalktık bosver gitme diyor bana bi süre daha deneyelim olmaZ ise beraber gideriz tüm gerekli tetkikleri yapttz ikimizede dedi bu seferde yalan oldu gecen ayda yaptıramamıstım hey Allahım
bncede bi ay daha bekle ya.hastane ortamı ona git buna git çok sıkıcı.doktorla hiç özelimiz kalmadı ya dün akşam yaptınız mı yok yarın yapın bizde ödev gibi uyuyoruz adamda konsatre olamıyo
aynen canım ya senin kocan da test yaptı mı biz bu olmazssa ona baktırcaz da merak ettimevet yaa , ödev olayı çok feci , eline yazıp veriyo programı ,ooyhhh
aynen canım ya senin kocan da test yaptı mı biz bu olmazssa ona baktırcaz da merak ettim
Bende kasım / aralık tarih hesaplamadan akışına bırakacagım sene sonu rabbim nasip etmemis olurda kalamaz isem yeni senenin basında tedaviye baslarım zaten martta 1.senemiz dolacak hayırlısı ne diyimbncede bi ay daha bekle ya.hastane ortamı ona git buna git çok sıkıcı.doktorla hiç özelimiz kalmadı ya dün akşam yaptınız mı yok yarın yapın bizde ödev gibi uyuyoruz adamda konsatre olamıyo
Aynen canım akışına bırak 1 sene korundun istemedin farzet canımBende kasım / aralık tarih hesaplamadan akışına bırakacagım sene sonu rabbim nasip etmemis olurda kalamaz isem yeni senenin basında tedaviye baslarım zaten martta 1.senemiz dolacak hayırlısı ne diyim
Tatlım yumurta takibi yaptık gelişti catladi bu ay olmazssa kocam gidecek sperm verecek ama cok tedirgin ben yapamam gelmez diyo hastane ortamında :-(kocam ödevini yaptı canım
bugün klomenin 4. günü ,haftaya ödevler başlar zannımcaaa
sizde bi baktırın ,en azından içiniz rahat ederrr :) :)
Tatlım yumurta takibi yaptık gelişti catladi bu ay olmazssa kocam gidecek sperm verecek ama cok tedirgin ben yapamam gelmez diyo hastane ortamında :-(
Aa iyi fikir 15-20 dk da getirsek olur mu sence olmesinler yolda :-Dbenimde çatlamıyor canım ,çatlatma iğnesi ovitrelle ile çatlattık
yaa sorma bizde çok sıkıntı yaşadık o konuda , hastanede yapamadı ,evimiz çok yakındı ,eve geldi , yaptı ödevini ,evden üzerine saatini yazıp götürdü ,eğer yakınsan o şekilde yapabilirsinizz :)
Aa iyi fikir 15-20 dk da getirsek olur mu sence olmesinler yolda :-D
Bu arada catlatma icin havuç suyu için diyolar tatlım
Nick .................................. BAT
@bukettimm ........................ 1 Kasım
@nazenin13 ......................... 4 Kasım
@pinoss ............................... 4 Kasım
@kimdedii ……………......…… 4 Kasım
@kizancik …………….........…. 5 Kasım
@mine_burcu ..................... 6 Kasım
@persa33 ............................ 6 Kasım
@amanda29 ....................... 7 Kasım
A asyam15 ...........................7 Kasım
@_Duygu ............................ 8 Kasım
@bitli_rapunzel .................. 9 Kasım
@mercimeque ..................... 9 Kasım
@tarim06 .......................... 10 Kasım
@burcuu11 .............. .......... 10 Kasım
@lel ……………………........…. 12 Kasım
@Akasya ............................ 15 Kasım
@yasy ……………….........….. 16 Kasım
@@zeynepce90 ................. 18 Kasım
@secido ………...........……… 21 Kasım
@Ceycey61 ........................ 24 Kasım
İnşallah canım igneye de para veriyon bide dimi hadi catlasin kendinden inşallahyok canım bişey olmaz, en ge yarım saate falan istiorlar ,zaten söyler onlar size kaçta geleceğini , imkanınız varsa heder etme kocanı hastane köşelerindeee :)
evet canım , incire havuç eklemeye başlica, bi kontrole gideyim ondan sonra , inşAllah iğneye gerek kalmadan çatlatabilirim
olmadı , iğneye el mahkkuuummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?