KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

ya özellikle 3.günü geldim dersin test için.hem zaten benide bu ay 3.günü çağardı.
alttan muayenede edebilir canım bide aç git.
Sabahın körüne randevu aldım bizimki bırakır diye sabah kalktık bosver gitme diyor bana bi süre daha deneyelim olmaZ ise beraber gideriz tüm gerekli tetkikleri yapttz ikimizede dedi bu seferde yalan oldu gecen ayda yaptıramamıstım hey Allahım

hadi KASIM gül bana....10 kasım nişan tarihi..24 kasım öğretmenler günü....29 kasım eşimle tanışma yıl dönümümüz :) Allah'ım sen Evvel ve Zahir olansın....ol de olsun Rabb'im....:)

bende 24 Kasıma en güzel öğretmenler günü hediyemi istiyorum Rabbimdenn

eğer bu hafta yumurtalarım büyürse ,çatlatma işlemi yapılacak , ondan sonra BAT benim için anlam kazanacak
yinede beni ekleyebilirsin _kivircikk BAT : 24 Kasım öğretmenler günüüüüü

bncede bi ay daha bekle ya.hastane ortamı ona git buna git çok sıkıcı.doktorla hiç özelimiz kalmadı ya dün akşam yaptınız mı yok yarın yapın bizde ödev gibi uyuyoruz adamda konsatre olamıyo

bncede bi ay daha bekle ya.hastane ortamı ona git buna git çok sıkıcı.doktorla hiç özelimiz kalmadı ya dün akşam yaptınız mı yok yarın yapın bizde ödev gibi uyuyoruz adamda konsatre olamıyo

evet yaa , ödev olayı çok feci , eline yazıp veriyo programı ,ooyhhh

aynen canım ya senin kocan da test yaptı mı biz bu olmazssa ona baktırcaz da merak ettim

kocam ödevini yaptı canım
bugün klomenin 4. günü ,haftaya ödevler başlar zannımcaaa
sizde bi baktırın ,en azından içiniz rahat ederrr :) :)

Bende kasım / aralık tarih hesaplamadan akışına bırakacagım sene sonu rabbim nasip etmemis olurda kalamaz isem yeni senenin basında tedaviye baslarım zaten martta 1.senemiz dolacak hayırlısı ne diyim

Bende kasım / aralık tarih hesaplamadan akışına bırakacagım sene sonu rabbim nasip etmemis olurda kalamaz isem yeni senenin basında tedaviye baslarım zaten martta 1.senemiz dolacak hayırlısı ne diyim
Aynen canım akışına bırak 1 sene korundun istemedin farzet canım

kocam ödevini yaptı canım
bugün klomenin 4. günü ,haftaya ödevler başlar zannımcaaa
sizde bi baktırın ,en azından içiniz rahat ederrr :) :)
Tatlım yumurta takibi yaptık gelişti catladi bu ay olmazssa kocam gidecek sperm verecek ama cok tedirgin ben yapamam gelmez diyo hastane ortamında :-(

Tatlım yumurta takibi yaptık gelişti catladi bu ay olmazssa kocam gidecek sperm verecek ama cok tedirgin ben yapamam gelmez diyo hastane ortamında :-(

benimde çatlamıyor canım ,çatlatma iğnesi ovitrelle ile çatlattık

yaa sorma bizde çok sıkıntı yaşadık o konuda , hastanede yapamadı ,evimiz çok yakındı ,eve geldi , yaptı ödevini ,evden üzerine saatini yazıp götürdü ,eğer yakınsan o şekilde yapabilirsinizz :)

Aa iyi fikir 15-20 dk da getirsek olur mu sence olmesinler yolda :-D
Bu arada catlatma icin havuç suyu için diyolar tatlım

Aa iyi fikir 15-20 dk da getirsek olur mu sence olmesinler yolda :-D
Bu arada catlatma icin havuç suyu için diyolar tatlım

yok canım bişey olmaz, en ge yarım saate falan istiorlar ,zaten söyler onlar size kaçta geleceğini , imkanınız varsa heder etme kocanı hastane köşelerindeee :)

evet canım , incire havuç eklemeye başlica, bi kontrole gideyim ondan sonra , inşAllah iğneye gerek kalmadan çatlatabilirim

olmadı , iğneye el mahkkuuummmmm

A asyam15 canım hamilelik takvimi oluşturmuşsun... Hamile misin? Eğer öyle ise çok ama çok tebrik ederim...
Yalnız bu kadar erken nasıl öğrendin merak ettim doğrusu... Yoksa kaçırdığım bir durum mu var?

İnşallah canım igneye de para veriyon bide dimi hadi catlasin kendinden inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…