- 15 Mart 2013
- 512
- 108
- 133
- Konu Sahibi _kivircikk
-
canım ben devlette yaptırmama rağmen aynı gün internet sitesinde gördüm sonuçları.fsh hormonu 11 çıktı.8 den yukarsı yumurta rezervinde azalma var demekmiş.yanı yaşım 22 ama erken menepoz tehlikem varmış.tabi yıkıldım ağla ağla bir hal oldum.sonra beni bir başka doktora yönlendirdi tanıdıklar gittim doktor korkma dedi kalabilirsin dedi ultrasonda da takip yaptı bu ay yumurtam güzel gelişti ve çatladı tekrarlayacak testi ve eşimde bu ay yaptıracak.yani benim biraz hızlı hareket etmem lazım.Kötü derken ne kadar kötü ilacla düzelcek gibi degil mi bende o testi yaptrcam persmbe yada cuma bakalm nasl ckcak sonuc hemen ckıyormu sen nerde yaptrdın
canım ben devlette yaptırmama rağmen aynı gün internet sitesinde gördüm sonuçları.fsh hormonu 11 çıktı.8 den yukarsı yumurta rezervinde azalma var demekmiş.yanı yaşım 22 ama erken menepoz tehlikem varmış.tabi yıkıldım ağla ağla bir hal oldum.sonra beni bir başka doktora yönlendirdi tanıdıklar gittim doktor korkma dedi kalabilirsin dedi ultrasonda da takip yaptı bu ay yumurtam güzel gelişti ve çatladı tekrarlayacak testi ve eşimde bu ay yaptıracak.yani benim biraz hızlı hareket etmem lazım.ama bu seni korkutmasın bu az görülen bişey.
İnşallah canım erken evlendim diye ailemle cok catismistim bu belki benim şansım diye düşünüyorum artık umarım sende bebeğini yakın zamanda kucaklarsindaha yaşın küçükmüş bence moralini bozma arkadaşım. benim kuzenim 40 yaşında hamile kalma çalışmalarına başlamıştı, ona da doktorlar menopoza girebilirsin demişlerdi. sonra bi kızı oldu aradan uzun zaman geçmeden. inş. kısa zamanda sen de güzel haberler alırsın bizimle de paylaşırsın
Canım gittifim gğn hemen yaptırabilir miyim 3.gün gidicem bana 1 hafta sonra gel derse yandımmcanım ben devlette yaptırmama rağmen aynı gün internet sitesinde gördüm sonuçları.fsh hormonu 11 çıktı.8 den yukarsı yumurta rezervinde azalma var demekmiş.yanı yaşım 22 ama erken menepoz tehlikem varmış.tabi yıkıldım ağla ağla bir hal oldum.sonra beni bir başka doktora yönlendirdi tanıdıklar gittim doktor korkma dedi kalabilirsin dedi ultrasonda da takip yaptı bu ay yumurtam güzel gelişti ve çatladı tekrarlayacak testi ve eşimde bu ay yaptıracak.yani benim biraz hızlı hareket etmem lazım.ama bu seni korkutmasın bu az görülen bişey.
inşallahhhhhhBenimde 3 kasım, heyecanla bekliyorm bakalım 2-3 gündr tuhaf belrtiler var ama hayal kırıklığna uğrmk istemiyrum artk 3 kasmı bekliycem, dilerim isteyen herkes hamile kalır bu ay
aynen bende ya aynııııı.25 yaşındayım.çikolata kistim var ve bende yokmuş gibi yapıyorum :)hadi bakalım hayırlı olsunnnn. ilgilenmicem dedikçe kendimi yine forumda buluyorum4 aydır deniyoruz. 25 yaşındayım. .çikolata kistlerim var ama yokmuş gibi davranıyorum bana dua eder misinizzzz bat 4 kasım
inşallah canım benim kasıklarım berbatinşallahhhhhh
ya aynennnnnn yaKızlar bnm günüm yaklaştı ama karnim kasıklarımda ağrıyor galiba bu seferde olmucak((
inşallahhinşAllah Kasım yüzümüze güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?