• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

Kızlar bende biraz sonra doktora gideceğim yumurta oluşup oluşmadığına bakılacak... Dua edin ne olur sağlıklı yumurtalarım olsun ve aşılama yapabilelim... Çok tedirginim...

Kızlar bende biraz sonra doktora gideceğim yumurta oluşup oluşmadığına bakılacak... Dua edin ne olur sağlıklı yumurtalarım olsun ve aşılama yapabilelim... Çok tedirginim...

ınsallah yumosların olusmustur ve devamında bebıs olur:)

Geldimmm...
Teşekkür ederim canım bir sağ ve iki solda 3 yumurtam var... İkisinin büyüklüğü güzel yarın tekrar görelim dedi... Yaşasınnnn
Oleyyy ;) bende 16 aydir ugrasiyorum olmuyor bugun adet gunum hala olmadim ama idrar negatif cikti benimde 4 yumurta olusmustu ama bosa gitti demekki

Oleyyy :KK66: bende 16 aydir ugrasiyorum olmuyor bugun adet gunum hala olmadim ama idrar negatif cikti benimde 4 yumurta olusmustu ama bosa gitti demekki

İdrar için erken olabilir, bir iki gün bekleyip kan testi yaptır canım bence... İnşallah hayırlı haberler verirsin...
Sen aşılama mı yaptırdın yoksa kendiniz mi denediniz?
Ben bu aşılamam da negatif çıkarsa tüp bebek tedavisi yaptıracağım Aralık ayında... Kızım da tüp bebek benim :KK68:

İdrar için erken olabilir, bir iki gün bekleyip kan testi yaptır canım bence... İnşallah hayırlı haberler verirsin...
Sen aşılama mı yaptırdın yoksa kendiniz mi denediniz?
Ben bu aşılamam da negatif çıkarsa tüp bebek tedavisi yaptıracağım Aralık ayında... Kızım da tüp bebek benim :KK68:

yok canım ya normal denedım esımdede bendede sorun yok ılk defa serephone tedavı oldum 4 yumurta olustu adetın 21. gunu progestan tahlılım 27 cıktı doktor hersey ıyı dedı ama olmadı galıba :( bende olmazsa kışa doğru asılama yaptırırım oda olurmu bılemıyorum:(:(

Kızlar allahım hepimize gönlüme göre versin dün akşam iki yıldır çocuk isteyen arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim tedavisiz suprz olarak cok sevindim allah çok büyük umudumuzu kaybetmeyelim

Kızlar bana çok az kaldı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum ama karnima sancı girip duruo saniyelik inş hastalanmam ya :(

selam kızlarr.. bir konuda yardımızı rica edeceğim :anneadayı:
sat'ım 17 ekim. 29 günde bir oluyorum. hesaplayıcıya göre 1 kasım yumurtlamam. dün itibariyle gün aşırıya start verdim.
ekstra yapmam gereken önereceğiniz kolaylaştırıcı şeyler varmııı :KK49:

Nick .................................. BAT
@bukettimm ....................... 1 Kasım :nazar:
@_Duygu
............................ 4 Kasım :nazar:
@nazenin13 ........................ 4 Kasım :nazar:
@pinoss ............................. 4 Kasım :nazar:
@mercimeque .................... 9 Kasım :nazar:
@burcuu11 .......................... 10 Kasım:nazar:
@ayayyy ............................. 12 Kasım :nazar:

liste uzuyo inş kasımda hepsinin yanına yuvarlanan bebiş koyarız :):KK46:
canımm benimde batım 16 kasım inşallah olmazdaa :)

sat'ım 17 ekim. 29 günde bir oluyorum. hesaplayıcıya göre 1 kasım yumurtlamam. dün itibariyle gün aşırıya start verdim.
doktor banada klasik şeyleri söyledi yaparken altına yastık koy dedi eşin hemen çıkmasın falan dedi.bide 2 saat yat kalkma dedi.yatarkende bacaklar üst üste gelsinmiş.

Slm kızlar, bende yeni katıldım aranıza, 15 aylık evliyim. Bebek istiyoruz, hemde çok ama olmuyor.Doktora gittik. yumurtamın çatlamadığını tespit etti, bu ay bizde klomene başladık ama benim yumurtam 4 cm olmuş kist yapmış. O kadar da umutla gitmiştik en azından bi yerden başlıyoruz diye umutlanmıştım. Bu ayda bekliyecez bakalım. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşlh :)

kızlar merhaba bende 31 yaşındayım hiç hamile kalamadım 16 aydır korunmuyorum ama olmuyor.prolaktin yüksekti dostineks kullandım.düştü dediler.
hsg cekindim temiz çıktı. ama olmuyor. son adet tarihim 13 ekim. beklenen adetim de 12 kasım.beni de eklerseniz sevinirim.

doktor banada klasik şeyleri söyledi yaparken altına yastık koy dedi eşin hemen çıkmasın falan dedi.bide 2 saat yat kalkma dedi.yatarkende bacaklar üst üste gelsinmiş.
Şebek olduk resmen he 2 aydır o dediklerini yapıyorum canım denemeye devam desenee :)

Slm canim bixim gittigimiz doktor yumurtlama gunlerinde iki gun olsun bi gun bos gecin dedi yumurta catladiginda sperm olsun diye bu ay olurmu bilmiyorum ama biz bunu denedik

Slm canim bixim gittigimiz doktor yumurtlama gunlerinde iki gun olsun bi gun bos gecin dedi yumurta catladiginda sperm olsun diye bu ay olurmu bilmiyorum ama biz bunu denedik
inşallah olur canmm bende deneyim o zaman :)

Back