- 16 Haziran 2014
- 225
- 153
- 333
- Konu Sahibi _kivircikk
-
Slm kızlar, bende yeni katıldım aranıza, 15 aylık evliyim. Bebek istiyoruz, hemde çok ama olmuyor.Doktora gittik. yumurtamın çatlamadığını tespit etti, bu ay bizde klomene başladık ama benim yumurtam 4 cm olmuş kist yapmış. O kadar da umutla gitmiştik en azından bi yerden başlıyoruz diye umutlanmıştım. Bu ayda bekliyecez bakalım. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşlh :)
Canım bende bundan korkuyorum klomende bile kist yaptiysa ignede de yapar diye korkuyorum. O zaman nasil catlayacak bu yumurtaBenim de çatlatma iğnesşnden sonra böyle bir yan etki oldu, 7 santim kadar büyümüştü yumurtanın biri, dün baktı doktorum kaybolmuş, gitmiş kistim. bir daha çatlatma iğnesi kullanmıcam, ben de reaksiyona giriyomuş yumurta. hepimiz için hayırlısı olsun.
CNM bnmde 5 gün kaldı dediğin gibi ağrı girip çıkıyor vajinada bir sizi var olcem nerdeyseoff kızlar 10 gün var geçmiyor zaman.
dün akşam kasıklarımda ağrı hissettim kesik kesik giriyo çıkıyodu 10 dk sürdü geçti.her ay belirti aramaktan kafayı mı yedim acaba.
Telefonumdaki uygulamaya göre haftasonu yumurtlama zamanıydı. Ben de verdim coşkuyubakalım sonuç ne çıkacak ..
Beni bu ay görsen kesin gebeydim yani asermelere bile baslamıstın hepsi pskoljk artık bugün cok önemli bi karar aldık esimede mesaj attm simdi bebek düsncesni kaldırdık rafa akısına bıraktık ben 10 gün kala öylemi böylemi demeyide braktm bugün regl oldum bidahaki bat 24 kasım hayırlısı artıkoff kızlar 10 gün var geçmiyor zaman.
dün akşam kasıklarımda ağrı hissettim kesik kesik giriyo çıkıyodu 10 dk sürdü geçti.her ay belirti aramaktan kafayı mı yedim acaba.
Benide eklermisin canım 24 kasımNick .................................. BAT
@bukettimm ....................... 1 Kasım
@_Duygu ............................ 4 Kasım
@nazenin13 ........................ 4 Kasım
@pinoss .............................. 4 Kasım
@kimdedii …………….....…… 4 Kasım
@kizancik …………….........…. 5 Kasım
@mine_burcu ..................... 6 Kasım
@persa33 ............................ 6 Kasım
@bitli_rapunzel .................. 9 Kasım
@mercimeque ..................... 9 Kasım
@tarim06 .......................... 10 Kasım
@burcuu11 ......................... 10 Kasım
@amanda29 ...................... 10 Kasım
@lel ……………………........…. 12 Kasım
@Akasya ............................ 15 Kasım
@yasy ……………….........….. 16 Kasım
zeynepce90 .................... 18 Kasım
@secido ………...........……… 21 Kasım
ekleriz tabi isteyen bizimle beraber takip etmek isteyen herkesi ekleriz:)
Nick .................................. BAT
@bukettimm ....................... 1 Kasım
@_Duygu ............................ 4 Kasım
@nazenin13 ........................ 4 Kasım
@pinoss .............................. 4 Kasım
@kimdedii …………….....…… 4 Kasım
@kizancik ……………........…. 5 Kasım
@mine_burcu ..................... 6 Kasım
@persa33 ............................ 6 Kasım
@bitli_rapunzel .................. 9 Kasım
@mercimeque ..................... 9 Kasım
@tarim06 ........................... 10 Kasım
@burcuu11 ......................... 10 Kasım
@amanda29 ....................... 10 Kasım
@lel ……………………........…. 12 Kasım
@Akasya ............................ 15 Kasım
@yasy ……………….........….. 16 Kasım
@secido ………...........……… 21 Kasım
Kasım ayı yüzümüzü güldürücek inşallah :)
ahbe canım keşke bende aklımdan atabilsem.benim hormon testleri de kötü çıktı bu arada.Beni bu ay görsen kesin gebeydim yani asermelere bile baslamıstın hepsi pskoljk artık bugün cok önemli bi karar aldık esimede mesaj attm simdi bebek düsncesni kaldırdık rafa akısına bıraktık ben 10 gün kala öylemi böylemi demeyide braktm bugün regl oldum bidahaki bat 24 kasım hayırlısı artık
Kötü derken ne kadar kötü ilacla düzelcek gibi degil mi bende o testi yaptrcam persmbe yada cuma bakalm nasl ckcak sonuc hemen ckıyormu sen nerde yaptrdınahbe canım keşke bende aklımdan atabilsem.benim hormon testleri de kötü çıktı bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?