• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

slm arkadaslar.sıteye yenı uye oldum.ama cok uzun zamandır takip ediyorum.oncelikle allah hepinizin gönlune gore versin.ben suan 28 haftalık hamileyim.hamile kalana kadar buna benzer konularda cok gezdim.oncelikle ilk sart stresten uzak durmak.ben stres yaptım hep adetim gecıktı hamıleyım sandım.ama degldim.sonunda kaldım.bende buna benzer msjlar gorunce cok sevinıyodum.nyetım sıze moral vermek ve kendi deneyımlerimi paylasmak.

teşekkür ederiz, Aiiah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. peki hamile kaldığın ay nasıl geçti, stresten uzaklaşabilmişmiydin. bi yöntem bulabildin mi bunun için ??

slm arkadaslar.sıteye yenı uye oldum.ama cok uzun zamandır takip ediyorum.oncelikle allah hepinizin gönlune gore versin.ben suan 28 haftalık hamileyim.hamile kalana kadar buna benzer konularda cok gezdim.oncelikle ilk sart stresten uzak durmak.ben stres yaptım hep adetim gecıktı hamıleyım sandım.ama degldim.sonunda kaldım.bende buna benzer msjlar gorunce cok sevinıyodum.nyetım sıze moral vermek ve kendi deneyımlerimi paylasmak.

teşekkür ederiz, Aiiah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. peki hamile kaldığın ay nasıl geçti, stresten uzaklaşabilmişmiydin. bi yöntem bulabildin mi bunun için ??

yanlışlıkla birden fazla yazılan mesajların silinmesi mümkün mü? bilen yöntemini söyleyebilir mi?

amin cok saol.şöyle söyliyim ben hemen kalcagma ınanmıstım heralde olmayıncada kafayı taktım problem mı var dıye.onla yatıp onla kalkıyodum.hep forumu takıp edıyodum.baktım cok takıyorum herkes akısına bırak dusunme dedi ve gercekten bole yapınca kaldım hamıle.ayrıca ceviz gıbı seyler tuketın siz ve eslerınız.bunlar hep forumdan ogrendgm seyler.dusunun en son ay 2 tane test almstım 2. Kullanmama gerek kalmadı.:)umutsuz bi sekilde fazla almıstım.en önemliside allah nasip ettı tabıkı

amin cok saol.şöyle söyliyim ben hemen kalcagma ınanmıstım heralde olmayıncada kafayı taktım problem mı var dıye.onla yatıp onla kalkıyodum.hep forumu takıp edıyodum.baktım cok takıyorum herkes akısına bırak dusunme dedi ve gercekten bole yapınca kaldım hamıle.ayrıca ceviz gıbı seyler tuketın siz ve eslerınız.bunlar hep forumdan ogrendgm seyler.dusunun en son ay 2 tane test almstım 2. Kullanmama gerek kalmadı.:)umutsuz bi sekilde fazla almıstım.en önemliside allah nasip ettı tabıkı

Su an bende ayni psikolojideyim inanir misin. Kafama cok takiyorum acaba bi sorun mu var neden olmadi diye, gece rüyalarima bile giriyor. neden bu kadar taktim anlamiyorum, akisina birak iste.

Tebrik ederim seni, ALLAH saglikla kucagina nasip almayi nasip etsin. darisi isteyen herkesin basina...

kızlar benim yaş 29. 14 aylık evliyim.1 aydır korunmuyoruz.geçen ay tahmini yuurtlama günümüzde ilşkiye girdik.olmadı :KK43:
bu ay testle takip edicem.ama hiç umudum yok.durmadan ağlıyorum.anlamadım. BAT:4 KASIM.

........

baş tarafı okuyunca aaaa bunları ben mi yazmışım diye düşündüm, aynı ben ve benim düşüncelerim. Acaba bi sorun mu var, niye olmuyo, acaba olmıcak mı

Ben de önceki işyerinde kemoterapi ilaçları hazırlıyordum. Korunaklı bir ortamda çalışıyorduk. Gebeliği planlamadan önce işimden ayrıldım, çünkü bebeğe zararı olur dediler. Şimdiyse tek düşüncem acaba o çalıştığım zamanlardan dolayı bebeğim olmaz mı, y da sağlıksız mı olur.. :KK57: Ben de bunu stres yapıyorum öff.. :KK64:

Slm kızlar benide ekleyin bat 6 Kasım
allah inşallah hepimize nasip eder güzel meleklerimizi :)
stres ten uzak durmak için
bol bol dua edin kitap okuyun kurs lara gidin çiçek ekin mesela aklıma gelen bunlar

Su an bende ayni psikolojideyim inanir misin. Kafama cok takiyorum acaba bi sorun mu var neden olmadi diye, gece rüyalarima bile giriyor. neden bu kadar taktim anlamiyorum, akisina birak iste.

Tebrik ederim seni, ALLAH saglikla kucagina nasip almayi nasip etsin. darisi isteyen herkesin basina...
cok saol allah herkese nasip etsin.sızın yasadıklarınızı bende yasadgm ıcın yazmak istdim.allah vaktı saatı belırlemis.kafana takma.o isıde sadece bebek yapmak ıcın gibı dusunme.2 gunde bı olsun.bıde şu cok onemlı adetıniz 2 gun gecse gdıp test almayın bekleyın.sonuc negatıfse cok kotu oluyo

baş tarafı okuyunca aaaa bunları ben mi yazmışım diye düşündüm, aynı ben ve benim düşüncelerim. Acaba bi sorun mu var, niye olmuyo, acaba olmıcak mı
ve dusunun benım esımde benden fazla kafaya takıyodu.onu alıp karsıma konustm.dedımkı bak ıkımızde cok ıstıyoruz ama cocugumuz olmaybılrde sonucta ınanan ınsanlarız.allah bızı ana baba yapıcksa olucz.kesın oluck dıye bıse yok.tevekkul ettık.tbıkı yedgize ıctgimıze duzenlı ilıskıyı bırakmadık.3 yada 4. aydı sanırım kalmısım.sarı akıntı sıkayetıyle doktora gttım ole ve dusunun benım esımde benden fazla kafaya takıyodu.onu alıp karsıma konustm.dedımkı bak ıkımızde cok ıstıyoruz ama cocugumuz olmaybılrde sonucta ınanan ınsanlarız.allah bızı ana baba yapıcksa olucz.kesın oluck dıye bıse yok.tevekkul ettık.tbıkı yedgize ıctgimıze duzenlı ilıskıyı bırakmadık.3 yada 4. aydı sanırım kalmısım.sarı akıntı sıkayetıyle doktora gttım ole ve dusunun benım esımde benden fazla kafaya takıyodu.onu alıp karsıma konustm.dedımkı bak ıkımızde cok ıstıyoruz ama cocugumuz olmaybılrde sonucta ınanan ınsanlarız.allah bızı ana baba yapıcksa olucz.kesın oluck dıye bıse yok.tevekkul ettık.tbıkı yedgize ıctgimıze duzenlı ilıskıyı bırakmadık.3 yada 4. aydı sanırım kalmısım.sarı akıntı sıkayetıyle doktora gttım ole ve dusunun benım esımde benden fazla kafaya takıyodu.onu alıp karsıma konustm.dedımkı bak ıkımızde cok ıstıyoruz ama cocugumuz olmaybılrde sonucta ınanan ınsanlarız.allah bızı ana baba yapıcksa olucz.kesın oluck dıye bıse yok.tevekkul ettık.tbıkı yedgize ıctgimıze duzenlı ilıskıyı bırakmadık.3 yada 4. aydı sanırım kalmısım.sarı akıntı sıkayetıyle doktora gttım ole ogrendm

Merhaba,
Kızlar benim de aylardır ertelenen umutlarım Kasım'a kadar geldi İnşallah bu ay son olur...
34 yaşındayım 4,5 yaşında bir kızım var (tüp bebek) 7-8 aydır bebek sevdası ile her ay bir yolculuğa çıkıyoruz umarım Kasım hepimiz için son durak olur...
Şuanda klomen kullanıyorum 4.günüm bugün, Allah izin verirse aşılama yaptıracağız...
BAT 10 KASIM

Merhabalar ben de 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.
Geçen ay ovülasyon testi kullandım olmadı.
Umutlar kasıma kaldı.
Kasımda aşk başkadır inşallah hepimiz hamile kalırız ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Bat 15 Kasım listeye ekler misiniz?

Nick .................................. BAT
@bukettimm ....................... 1 Kasım :nazar:
@_Duygu
............................ 4 Kasım :nazar:
@nazenin13 ........................ 4 Kasım :nazar:
@pinoss .............................. 4 Kasım :nazar:
eminebi eminebi ..................... 6 Kasım :nazar:
@bitli_rapunzel .................. 9 Kasım :nazar:
@mercimeque ..................... 9 Kasım :nazar:
@
tarim06 ........................... 10 Kasım :nazar:
@burcuu11 .......................... 10 Kasım:nazar:
amanda29 amanda29 ........................ 10 Kasım :nazar:
Akasya Akasya ............................. 15 Kasım :nazar:

Kasım'da aşk başkadır.

selam kızlar benım yarın regl gunum 15 aydır denıyorum olmuyor:( esımdede bendede sorun yok bu ay serephene kullandım 4 yumurtam olustu 21. gunu progestan testı 27 cıktı hersey ıyıydı ama bu sabah 36.5 olan atesım 36.2 ye dustu yarın hasta olacagım :( sanırım bu topıcten devam edecegım cok yruldum:KK61:

Back