- 8 Haziran 2009
- 2.182
- 1.969
- 448
- Konu Sahibi _kivircikk
-
Kızlar bende biraz sonra doktora gideceğim yumurta oluşup oluşmadığına bakılacak... Dua edin ne olur sağlıklı yumurtalarım olsun ve aşılama yapabilelim... Çok tedirginim...
ınsallah yumosların olusmustur ve devamında bebıs olur:)
OleyyyGeldimmm...
Teşekkür ederim canım bir sağ ve iki solda 3 yumurtam var... İkisinin büyüklüğü güzel yarın tekrar görelim dedi... Yaşasınnnn
Oleyyybende 16 aydir ugrasiyorum olmuyor bugun adet gunum hala olmadim ama idrar negatif cikti benimde 4 yumurta olusmustu ama bosa gitti demekki
İdrar için erken olabilir, bir iki gün bekleyip kan testi yaptır canım bence... İnşallah hayırlı haberler verirsin...
Sen aşılama mı yaptırdın yoksa kendiniz mi denediniz?
Ben bu aşılamam da negatif çıkarsa tüp bebek tedavisi yaptıracağım Aralık ayında... Kızım da tüp bebek benim
Bende biraz once lavaboya gittim hasta oldumyeni adet donemi 21 kasim
canımm benimde batım 16 kasım inşallah olmazdaa :)Nick .................................. BAT
@bukettimm ....................... 1 Kasım
@_Duygu ............................ 4 Kasım
@nazenin13 ........................ 4 Kasım
@pinoss ............................. 4 Kasım
@mercimeque .................... 9 Kasım
@burcuu11 .......................... 10 Kasım
@ayayyy ............................. 12 Kasım
liste uzuyo inş kasımda hepsinin yanına yuvarlanan bebiş koyarız :)
doktor banada klasik şeyleri söyledi yaparken altına yastık koy dedi eşin hemen çıkmasın falan dedi.bide 2 saat yat kalkma dedi.yatarkende bacaklar üst üste gelsinmiş.selam kızlarr.. bir konuda yardımızı rica edeceğim
sat'ım 17 ekim. 29 günde bir oluyorum. hesaplayıcıya göre 1 kasım yumurtlamam. dün itibariyle gün aşırıya start verdim.
ekstra yapmam gereken önereceğiniz kolaylaştırıcı şeyler varmııı
Şebek olduk resmen he 2 aydır o dediklerini yapıyorum canım denemeye devam desenee :)doktor banada klasik şeyleri söyledi yaparken altına yastık koy dedi eşin hemen çıkmasın falan dedi.bide 2 saat yat kalkma dedi.yatarkende bacaklar üst üste gelsinmiş.
Slm canim bixim gittigimiz doktor yumurtlama gunlerinde iki gun olsun bi gun bos gecin dedi yumurta catladiginda sperm olsun diye bu ay olurmu bilmiyorum ama biz bunu denedikselam kızlarr.. bir konuda yardımızı rica edeceğim
sat'ım 17 ekim. 29 günde bir oluyorum. hesaplayıcıya göre 1 kasım yumurtlamam. dün itibariyle gün aşırıya start verdim.
ekstra yapmam gereken önereceğiniz kolaylaştırıcı şeyler varmııı
inşallah olur canmm bende deneyim o zaman :)Slm canim bixim gittigimiz doktor yumurtlama gunlerinde iki gun olsun bi gun bos gecin dedi yumurta catladiginda sperm olsun diye bu ay olurmu bilmiyorum ama biz bunu denedik
Insallah canim yainşallah olur canmm bende deneyim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?