• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

hımmm hayırlısı canımm kısmet belki zor sökülüyosun ilaç felan kullanmışmıydın *
yok canım kullanmadım cok zor durumda kalmadıkca ilaç kullanmamaya çalışıyorum hayırlısı mecbur bekleyip gorucez

Slm kızlar bişey sorcaktim adetim beş gün var sağ kasığımda batmalar oluyor bide sağ göğsümde sisı okuyor çok susuyorum sürekli ağzım kuruyor belim ağrıyor bide çok duygusalım bunlar hamilelik belirtileri olabilirmi bide bukadar erken olurmu aranızda bunları yaşayan varmı

Slm kızlar bişey sorcaktim adetim beş gün var sağ kasığımda batmalar oluyor bide sağ göğsümde sisı okuyor çok susuyorum sürekli ağzım kuruyor belim ağrıyor bide çok duygusalım bunlar hamilelik belirtileri olabilirmi bide bukadar erken olurmu aranızda bunları yaşayan varmı
canim olabilir bu saydiklarin gebelik gibi duruyo insallah hamissindir

Oyyyyy hayal ettim de cok hoooos :-)
Insallah canim
Her seyin hayirlisi
inşallahhh uyumak için ne içsem acaba çünkü oturdukça kendimi dinliyrummm :( adetmi olcam ki felan die stres yapıyom kocişte sabah erken kalktım die sızdı uyuyo kaldım tek başımaaa ayyy ev üstüme üstüme geliyooooo :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Back