- 20 Ekim 2014
- 75
- 25
- 13
- 34
- Konu Sahibi _kivircikk
teşekkür ederim çok sağolunn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kafam çok karışık dün adet oldum saniyrm ama arada kahverengi oluyo arada acık kırmızıya dönüyo ve normalden adetden cok az akıntmkızlarr nasılsınızzz bugünnn ?
dr gitsene canim bi ark oleydi az leke seklinde test yapti hamisti sende bi test yapsanabenim kafam çok karışık dün adet oldum saniyrm ama arada kahverengi oluyo arada acık kırmızıya dönüyo ve normalden adetden cok az akıntm![]()
ben dün idrar testi yaptm tek çizgi çıktı o yuzden ümidim yok pekdr gitsene canim bi ark oleydi az leke seklinde test yapti hamisti sende bi test yapsana
hımmm hayırlısı canımm kısmet belki zor sökülüyosun ilaç felan kullanmışmıydın *ben dün idrar testi yaptm tek çizgi çıktı o yuzden ümidim yok pek
yok canım kullanmadım cok zor durumda kalmadıkca ilaç kullanmamaya çalışıyorum hayırlısı mecbur bekleyip gorucezhımmm hayırlısı canımm kısmet belki zor sökülüyosun ilaç felan kullanmışmıydın *
Dr a gidebilirsin canimyok canım kullanmadım cok zor durumda kalmadıkca ilaç kullanmamaya çalışıyorum hayırlısı mecbur bekleyip gorucez
benim icinde yarini beklemek oyle zorkiiiDaha benim 7-8 gunum var bat a. Nasil bekleyecegimmmmmmmmm![]()
dr.a gidicem ama adetimin bitmesını bekliyrm bu duruma adet denirmi bilmiyrm gerciDr a gidebilirsin canim
En azindan aklinda kalmaz
Guzel haberleriniz gelecek bizlere de umut olacak insallahbenim icinde yarini beklemek oyle zorkiii
insallah canim ya yarin sabah bi olsada iyi kotu sonucu ogrensekGuzel haberleriniz gelecek bizlere de umut olacak insallah
canim olabilir bu saydiklarin gebelik gibi duruyo insallah hamissindirSlm kızlar bişey sorcaktim adetim beş gün var sağ kasığımda batmalar oluyor bide sağ göğsümde sisı okuyor çok susuyorum sürekli ağzım kuruyor belim ağrıyor bide çok duygusalım bunlar hamilelik belirtileri olabilirmi bide bukadar erken olurmu aranızda bunları yaşayan varmı
canim olabilir bu saydiklarin gebelik gibi duruyo insallah hamissindir[/SUİT
İnşallah hayırlısıyla günüm gelsede rahatlasam
Buralardan gitmek yok amaaaainsallah canim ya yarin sabah bi olsada iyi kotu sonucu ogrensek
Yok gitmem hepimiz hamis olup baska bi topikte bebisleri buyutucez insallahhBuralardan gitmek yok amaaaa
Aralik topigine mi gitti millet ne olduysa azaldikca azaldik burda
Oyyyyy hayal ettim de cok hoooosYok gitmem hepimiz hamis olup baska bi topikte bebisleri buyutucez insallahh
inşallahhh uyumak için ne içsem acaba çünkü oturdukça kendimi dinliyrummmOyyyyy hayal ettim de cok hoooos
Insallah canim
Her seyin hayirlisi