• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

Icimde sanki kucuk bir baloncuk var :KK49:
Test mi yapsam?
Daha 9gun var ama bat a cikmazki dimi? :KK57:
Yumurta takibi de yapmadim.muhtemelen ayin 14-15i gibi yumurtladim :KK70:
Cok erken daha test mest icin dimiiiii?
:confused:
:) daha erken arkadaşım. kafanı rahatlatmak ve başka bişeyle meşgul olmak için bişeyler yap bence. yoksa bu 10 gün geçmez ;):KK49::D:KK69::KK73::KK75:

Nick .................................. BAT
@ayse1234512 ........................ :anneadayı::KK46:
@burcuu11 ..............................
xenforo-smilies-kk78.gif
:KK46:
@halemoon ............................ :anneadayı::KK46:
@inci28 .................................. :anneadayı::KK46:
@justicelight ........................... :KK15:
@nazenin13
............................ :KK15:
@gulsahhh01 .......................... :KK15:
@tarim06 ................................ :KK15:
@kizancik …………….............…. :KK15:
@bitli_rapunzel ....................... :KK15:
@Nazlib ................................... :KK15:
@_Duygu ................................. :KK15:
@Akasya .................................. :KK15:
@nurdancn .............................. ??
@pinoss ................................... ??
@kimdedii …………….............… ??
@mine_burcu .......................... ??
@mercimeque .......................... ??
@zeynep hatun ........................ ??
@lel ……………………..............…. ??
@elifd88 .................................. ??
@bulutumut ............................. ??
@secido ………...........….........… 21 Kasım :nazar:
@Ceycey61 .............................. 24 Kasım :nazar:
@hayallergercekolsa ............... 26 Kasım :nazar:
@ysbam ................................... 26 Kasım :nazar:
@eylul_07 ................................ 27 Kasım :nazar:
@oykucu .................................. 28 Kasım :nazar:
bukettimm bukettimm .............................. 2 Aralık :nazar:
@persa33 ................................... 3 Aralık :nazar:
@amanda29 ............................... 6 Aralık :nazar:
@okulum .................................... 7 Aralık :nazar:
@zeynepce90 ............................ 12 Aralık :nazar:
@yasy ........................................ 13 Aralık :nazar:
@manolyan ............................... 16 Aralık :nazar:
@_LhN_ ................................... 16 Aralık :nazar:

günaydın kızlar bu sabah idrar testi yaptım ama malesef ikinci cizgiyi göremedik.Erken yaptıgım içinmi yoksa gercektn mi boşa umutlanıyorm bilemedim.Kahverengi akıntim var demştim bu sabah kesilmiş yanı bitmiş su anda yok.1 gün srdü bakalim adet olacakmiyım

kan sonucum pozıtıf:) 5 haftalık hamıleymışım ALLAHIIIMMMM ŞUKURLER OLSUN.:)TAMAMINA NASIP ET SAGLIKLI SIHHATLI SEKILDE KUCAGIMA ALMAYI NASIP ET .BEBEK ISTEYEN UMUTLA BEKLEYEN BUTUN HERKESE TEZ ZAMANDA NASIP ET HAYIRLISIYLAAA:)
ayyy hayırlı olsun inci :) çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. bizim için de dua et biz de en kısa zamanda bebişlenelim :)

günaydın kızlar bu sabah idrar testi yaptım ama malesef ikinci cizgiyi göremedik.Erken yaptıgım içinmi yoksa gercektn mi boşa umutlanıyorm bilemedim.Kahverengi akıntim var demştim bu sabah kesilmiş yanı bitmiş su anda yok.1 gün srdü bakalim adet olacakmiyım
iki durum da olabilir, stres yapma iki gün bekle yine tekrarla testi bence. inş. ikinci çizgiyi görürsün arkadaşım ;)

AMIIINNNNN İNŞALLAH ALLAHIM KADINLAR KULUBUNDE BEBIŞ ISTEYEN UMUTLA BEKLEYEN HERKESE NASIP ET TEZZZZZ ZAMANDA... KIZLAR UMUDUNUZU KAYBETMEYIN TAVSIYE IÇTEN KILINAN NAMAZ VE DUAA:) PES ETMEYINNNN VAKTI ZAMANI GELINCE OLUYO. BENDE BEKLEDIM HER AYYY:(SABRETTIMMM DUA ETTIM ...OLUMLU DUŞUNNNN:)

kan sonucum pozıtıf:) 5 haftalık hamıleymışım ALLAHIIIMMMM ŞUKURLER OLSUN.:)TAMAMINA NASIP ET SAGLIKLI SIHHATLI SEKILDE KUCAGIMA ALMAYI NASIP ET .BEBEK ISTEYEN UMUTLA BEKLEYEN BUTUN HERKESE TEZ ZAMANDA NASIP ET HAYIRLISIYLAAA:)
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah :)

iki durum da olabilir, stres yapma iki gün bekle yine tekrarla testi bence. inş. ikinci çizgiyi görürsün arkadaşım :KK66:
stres yapmamak mümkün degil ama başka seylerle ilgilenip zamanın geçmesini bekliycm inş arkadasımm bebiş istiyen herkese nasip etsin Rabbim yaa

kırmızılar yavas yavas gelmeye başladı anlam veremiyrm zamansz geldi ve hiç adetkn ki cektiğim agrıları cekmiyrm sanki degilim offf

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Gün senin günün keyfini çıkar... Maaşallah diyelimde nazar değmesin :)

Coooooook guzel habeeeeeeeeer:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Rabbim sana da bebegine de saglik versin
Bizlere de guzel ve saglikli bebekler nasip olur insallah
dualarin icin tesekkurler
Hep boyle sahane haberlerimiz olsun,
dileyen herkes hamile olsun innnnnnsallah .aamin.:KK37:

kızlar kan testi sonucum 5.3 çıktı çok muallak bir değermiş dr lar kesin bişey diyemiyo cuma tekrar test yapalım dedi lütfen bana dua edin :( benim gibi bir durum yaşayan varmı acabaaaa ?

Back