• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

inşallahhh uyumak için ne içsem acaba çünkü oturdukça kendimi dinliyrummm :KK43: adetmi olcam ki felan die stres yapıyom kocişte sabah erken kalktım die sızdı uyuyo kaldım tek başımaaa ayyy ev üstüme üstüme geliyooooo :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Soyle dusun: uyku hamilelik belirtisidir
Kesin uykun gelir :)
Hih midem bulanio hamileyim heralde,sag kasikta batma var evt olabilirim diye kendimizi dinleyipduruyoruz. Uykuya belirti olarak bakmayi dene :KK50:

Ya da bir film ac uzan. Sevdigin bir dizinin izlemedigin bir bolumu de olabilir.
Ben de yalnizim.skiliyorum.aklim hep bu konuda.ulan istanbul dizisini cok severim.bayadir izlemedim.simdi izleyecegim.izlerken uzanirsam uykumda gelir.yari gozum kapali hooop yataga :KK48:

Soyle dusun: uyku hamilelik belirtisidir
Kesin uykun gelir :)
Hih midem bulanio hamileyim heralde,sag kasikta batma var evt olabilirim diye kendimizi dinleyipduruyoruz. Uykuya belirti olarak bakmayi dene :KK50:
ahahahahah ayyy kıyamam sana yaaa süpersinnn sen yaaa evet kendimi mutlu etmek için film izliyim komedi filmi açıyım kendimeeee

Antibiyotik kullanmak hamileligin ilk ayini etkiler mi
hamilelik öğrenilene kadar yapılanlar, içilenler etkilemez diye biliyorum. insanlar hamile olduğunu bilmeden saç boyatıyo, ilaç içiyo, ağır kaldırıyo, bebek sağlıklıysa daha iyi tutunur hatta :)

iyi akşamlar kızlarr. yarın hsg çektiricem, çok heyecanlıyım. bakalım bişey çıkıcak mı çıkmıcak mı??

Slm kızlar bişey sorcaktim adetim beş gün var sağ kasığımda batmalar oluyor bide sağ göğsümde sisı okuyor çok susuyorum sürekli ağzım kuruyor belim ağrıyor bide çok duygusalım bunlar hamilelik belirtileri olabilirmi bide bukadar erken olurmu aranızda bunları yaşayan varmı
Cevaplariniz için çok teşekkürler arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oldunuz

:KK54::KK54:Günaydın kızlarrrrrr İnşallah bigün hepimize o güzel haberi vermek nasip olacak ben inanıyorum buna

Ya da bir film ac uzan. Sevdigin bir dizinin izlemedigin bir bolumu de olabilir.
Ben de yalnizim.skiliyorum.aklim hep bu konuda.ulan istanbul dizisini cok severim.bayadir izlemedim.simdi izleyecegim.izlerken uzanirsam uykumda gelir.yari gozum kapali hooop yataga :KK48:
gecen akşam benim de gözüme uyku girmedi düşünmekten stresden oturdum yatagn içinde düşündüm burayı okudum felan sonunda mecburen yattm zorla uyudum

iyi akşamlar herkese, bugün hsg çektirdim ve tüpler açık, rahimde de bir sıkıntı yok dediler. demek ki yine stres dicekler.

nasıl oluyor canım anlatsana bide nerde kaça çektirdin.

ben üni. hastanesinde çektirdim, tabi ücret ödemedim. nasıl olduğuna gelince garip diye tanımlayabilirim. röntgen gibi bişey. vajinadan içeri ilaç veriyolar bi aparat takıp, ilacı verdiği anda ağrı oluyo, adet sancısı gibi. çok uzun sürmüyo Allahtan :)
Sonucu o anda ogrenemiyomusun canim ayyy insallah hayirli sonuclar alirsin canim
sonucunu 15 gün sonra yazılı olarak alıcam, çekm yapan doktor o an söyledi tüplerin açık, rahimde de bi problem yok diye.
bundan sonra Allaha dua edip bebeişi beklicez artık. Allah hepimizi en kısa zamanda beklediklerimize kavuştursun inş. ;)

ben üni. hastanesinde çektirdim, tabi ücret ödemedim. nasıl olduğuna gelince garip diye tanımlayabilirim. röntgen gibi bişey. vajinadan içeri ilaç veriyolar bi aparat takıp, ilacı verdiği anda ağrı oluyo, adet sancısı gibi. çok uzun sürmüyo Allahtan :)

sonucunu 15 gün sonra yazılı olarak alıcam, çekm yapan doktor o an söyledi tüplerin açık, rahimde de bi problem yok diye.
bundan sonra Allaha dua edip bebeişi beklicez artık. Allah hepimizi en kısa zamanda beklediklerimize kavuştursun inş. :KK66:
Canim bende gecen hafta cektirdim anestezili yaptirdim iyiki oyle yaptirdim sonrasinda cok agrim oldu 5 gun kanamam oldU eve geldigimizde ben agridan duramadim insallah bidaha buna gerek kalmaz

Canim bende gecen hafta cektirdim anestezili yaptirdim iyiki oyle yaptirdim sonrasinda cok agrim oldu 5 gun kanamam oldU eve geldigimizde ben agridan duramadim insallah bidaha buna gerek kalmaz
kişiden kişiye ağrıyı hissetme değişebiliyo sanırım. dayanılmıcak bir ağrı yaşamadım, çünkü çok kısa sürüyo. bence insanın kendini tanımasıyla bu ağrıya dayanıp dayanamayacağının bilincinde olması gerekir. ben buna dayanacağımı düşündüm, ağrı eiğim çok düük olmadığı için

kişiden kişiye ağrıyı hissetme değişebiliyo sanırım. dayanılmıcak bir ağrı yaşamadım, çünkü çok kısa sürüyo. bence insanın kendini tanımasıyla bu ağrıya dayanıp dayanamayacağının bilincinde olması gerekir. ben buna dayanacağımı düşündüm, ağrı eiğim çok düük olmadığı için
Ben islem bittikten sonra agridan duramadim galiba benim sol tup kapaliydi onu actilar oyuzden agirdi buarada kanaman oldumu ben normal adet gibi oldum bide buay korunacakmisin doktor bisey soyledimi

A

bundan sonra Allaha dua edip bebeişi beklicez artık. Allah hepimizi en kısa zamanda beklediklerimize kavuştursun inş. ;)

Back