- 25 Ağustos 2014
- 84
- 34
- 8
- Konu Sahibi _kivircikk
-
:) daha erken arkadaşım. kafanı rahatlatmak ve başka bişeyle meşgul olmak için bişeyler yap bence. yoksa bu 10 gün geçmezIcimde sanki kucuk bir baloncuk var
Test mi yapsam?
Daha 9gun var ama bat a cikmazki dimi?
Yumurta takibi de yapmadim.muhtemelen ayin 14-15i gibi yumurtladim
Cok erken daha test mest icin dimiiiii?
kan sonucum pozıtıf:) 5 haftalık hamıleymışım ALLAHIIIMMMM ŞUKURLER OLSUN.:)TAMAMINA NASIP ET SAGLIKLI SIHHATLI SEKILDE KUCAGIMA ALMAYI NASIP ET .BEBEK ISTEYEN UMUTLA BEKLEYEN BUTUN HERKESE TEZ ZAMANDA NASIP ET HAYIRLISIYLAAA:). İnş güzel haberler alirsin
ayyy hayırlı olsun inci :) çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. bizim için de dua et biz de en kısa zamanda bebişlenelim :)kan sonucum pozıtıf:) 5 haftalık hamıleymışım ALLAHIIIMMMM ŞUKURLER OLSUN.:)TAMAMINA NASIP ET SAGLIKLI SIHHATLI SEKILDE KUCAGIMA ALMAYI NASIP ET .BEBEK ISTEYEN UMUTLA BEKLEYEN BUTUN HERKESE TEZ ZAMANDA NASIP ET HAYIRLISIYLAAA:)
iki durum da olabilir, stres yapma iki gün bekle yine tekrarla testi bence. inş. ikinci çizgiyi görürsün arkadaşımgünaydın kızlar bu sabah idrar testi yaptım ama malesef ikinci cizgiyi göremedik.Erken yaptıgım içinmi yoksa gercektn mi boşa umutlanıyorm bilemedim.Kahverengi akıntim var demştim bu sabah kesilmiş yanı bitmiş su anda yok.1 gün srdü bakalim adet olacakmiyım
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah :)kan sonucum pozıtıf:) 5 haftalık hamıleymışım ALLAHIIIMMMM ŞUKURLER OLSUN.:)TAMAMINA NASIP ET SAGLIKLI SIHHATLI SEKILDE KUCAGIMA ALMAYI NASIP ET .BEBEK ISTEYEN UMUTLA BEKLEYEN BUTUN HERKESE TEZ ZAMANDA NASIP ET HAYIRLISIYLAAA:)
stres yapmamak mümkün degil ama başka seylerle ilgilenip zamanın geçmesini bekliycm inş arkadasımm bebiş istiyen herkese nasip etsin Rabbim yaaiki durum da olabilir, stres yapma iki gün bekle yine tekrarla testi bence. inş. ikinci çizgiyi görürsün arkadaşım
kan sonucum pozıtıf:) 5 haftalık hamıleymışım ALLAHIIIMMMM ŞUKURLER OLSUN.:)TAMAMINA NASIP ET SAGLIKLI SIHHATLI SEKILDE KUCAGIMA ALMAYI NASIP ET .BEBEK ISTEYEN UMUTLA BEKLEYEN BUTUN HERKESE TEZ ZAMANDA NASIP ET HAYIRLISIYLAAA:)
AMINNNN:)COK SGL CANIM:)Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Gün senin günün keyfini çıkar... Maaşallah diyelimde nazar değmesin :)
Gözün aydin canim çok sevindim darisi bizim basimiza.peki belirtiler var miydi ne gibi değişiklikler hissettin vucudundaAMINNNN:)COK SGL CANIM:)
Coooooook guzel habeeeeeeeeerkan sonucum pozıtıf:) 5 haftalık hamıleymışım ALLAHIIIMMMM ŞUKURLER OLSUN.:)TAMAMINA NASIP ET SAGLIKLI SIHHATLI SEKILDE KUCAGIMA ALMAYI NASIP ET .BEBEK ISTEYEN UMUTLA BEKLEYEN BUTUN HERKESE TEZ ZAMANDA NASIP ET HAYIRLISIYLAAA:)
11 aralık :'(Beni de ekler misin canım 12 aralık :)
beni de ekler misiniz 3 aralık.. inşallah kırmızıları görmem..11 aralık :'(
Bat gecti mi?kızlar kan testi sonucum 5.3 çıktı çok muallak bir değermiş dr lar kesin bişey diyemiyo cuma tekrar test yapalım dedi lütfen bana dua edinbenim gibi bir durum yaşayan varmı acabaaaa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?