• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

Elif var mi bir gelişme? Bu sabah test yaptim ikinci silik çizgi cikti. İğne vurulduğum günü saymazsam 11. Gün oldu. İğnenin etkisi diye düşünüyorum
Yok canim simdiye gecmistir etkisiii ayyy hadi insallah ben 6 kasimda igne olmustum dun sabah test yaptim tek cizgiydi aksam eve geldigimde atmak icin elime aldigimda ikinci cizgi silik olusmus biu sabah korktum yapamadim akintim cok ya adet olucam herhalde ben ama senin icin sevindimde kan testi yaptirsana

Yok canim simdiye gecmistir etkisiii ayyy hadi insallah ben 6 kasimda igne olmustum dun sabah test yaptim tek cizgiydi aksam eve geldigimde atmak icin elime aldigimda ikinci cizgi silik olusmus biu sabah korktum yapamadim akintim cok ya adet olucam herhalde ben ama senin icin sevindimde kan testi yaptirsana
İki yumurta olduğu için iki tane iğne oldum canim. O yüzden etkisi geçmemiştir diye düşünüyorum. Bence senin testinde sabahta cikmistir diğer silik çizgi ama sen farketmemis olabilirsin. Amann ne zormus bu isler ya

İki yumurta olduğu için iki tane iğne oldum canim. O yüzden etkisi geçmemiştir diye düşünüyorum. Bence senin testinde sabahta cikmistir diğer silik çizgi ama sen farketmemis olabilirsin. Amann ne zormus bu isler ya
evet belkide bana da 2doz tek igne yamisti dr bir daha yaptirmiycam ama ya sonucta catlayip catlamadigini nereden biliyoduda igne yapti onuda anlamadim dogal akisinda takip etmesini istiycem bir dahakine senin akintin varmi ?

evet belkide bana da 2doz tek igne yamisti dr bir daha yaptirmiycam ama ya sonucta catlayip catlamadigini nereden biliyoduda igne yapti onuda anlamadim dogal akisinda takip etmesini istiycem bir dahakine senin akintin varmi ?
Garantiye almak için veriyorlar bence. Ama doktor bana gittiğimde catlamicaksa iğneyle de catlamiyo zaten dedi. Dun progesteronuma bakildi 13 cikti. Doktorumla gorusmedim ama kaliteli yumurta oluşmuş diye dusunuyorm. Akintim hep oluyo zaten ondan ayirt edemiyorum. Gecen ay adetten önce göğüs uclarim acimusti bir iki sivilce cikmisti bu ay da ayni şeyler var. Adet olursam uzulucem

ben 1 yıllık evliyim ve bi bebeğimiz olsun istiyoruz artık aslında hiç korunmadık ama hiçte takip etmemiştik yumurtalama günümüzü ama bu ay takip ettim ve tam yumurtalama günümde ilişkiye girdik şimdi adetime 5 gün kaldı ve sabah kaltığımda kahverengi bi akıntım oldugunu gördüm şuan da devam ediyo yerlesme kanaması olabilirmi biraz araştırdım ve birbiriyle çok uyusuyo suan ki durumum ilşkiden 10 gün sonra gerçekleşiyormuş ve tamda 10 gün oldu ilişkiye gireli sizce nedir bu yardımcı olurmusunuz??

Kahverengi ise yerlesme kanamasi olabilir arkadasim.kirmizi olmadigi surece yerlesme der drlar.gebelik testi yapabilirsin bence.cikar heralde.yumurtlamadan 10gun sonra kan tahlili ile de cikiyormus.burdan edindigim bilgidir :-)
Seviyorum sizi kizlar! Bizi en iyi biz anlariz :KK19:

Garantiye almak için veriyorlar bence. Ama doktor bana gittiğimde catlamicaksa iğneyle de catlamiyo zaten dedi. Dun progesteronuma bakildi 13 cikti. Doktorumla gorusmedim ama kaliteli yumurta oluşmuş diye dusunuyorm. Akintim hep oluyo zaten ondan ayirt edemiyorum. Gecen ay adetten önce göğüs uclarim acimusti bir iki sivilce cikmisti bu ay da ayni şeyler var. Adet olursam uzulucem
uzulme tatlim yaa insallah bebis vardir kotu dusunme ben senden umutluyum benim goguslerim anormal agri yok sadece ucu cok top:)ama bilmiyorum ya halama kadar bugun herkeste aradi bisi varmi die diyorum korunma surem bitmedi yalanda soluyorum artik cunku boguldum cevre baskisindanda artik yaaaa :(

Kahverengi ise yerlesme kanamasi olabilir arkadasim.kirmizi olmadigi surece yerlesme der drlar.gebelik testi yapabilirsin bence.cikar heralde.yumurtlamadan 10gun sonra kan tahlili ile de cikiyormus.burdan edindigim bilgidir :-)
evet bizi bizden iyi anlayacak kimse yoookkkk kizlarrrr

uzulme tatlim yaa insallah bebis vardir kotu dusunme ben senden umutluyum benim goguslerim anormal agri yok sadece ucu cok top:)ama bilmiyorum ya halama kadar bugun herkeste aradi bisi varmi die diyorum korunma surem bitmedi yalanda soluyorum artik cunku boguldum cevre baskisindanda artik yaaaa :KK43:
Ya zaten cevre baskisi olmasa biz kesin bu kadar takmicaz. Ne zaman olursa olur deyip rahat rahat takilicaz. Ama evlenir evlenmez insanların aklina bebek geliyo. Hele bir seneni doldurduysan e hadi artik demeye basliyolar. Beni de herkes korunuyor zannediyo daha çok stres olmiyim diye kimseye söylemedim bebek için ugrastigimizi

Ya zaten cevre baskisi olmasa biz kesin bu kadar takmicaz. Ne zaman olursa olur deyip rahat rahat takilicaz. Ama evlenir evlenmez insanların aklina bebek geliyo. Hele bir seneni doldurduysan e hadi artik demeye basliyolar. Beni de herkes korunuyor zannediyo daha çok stres olmiyim diye kimseye söylemedim bebek için ugrastigimizi
bende kurtajdan sonra korunuyorum diyorum artik yeter diyorum yani sanki benim bebisim olsa rahatliycaklar sanki ben 13 aylik evliyim haliyleee omrumu yiyolar:)

çok teşekkür ederim ben çok umutlandım yarın sabah test alıp yapıcam dua edin kızlar aynen bizi en iyi biz anlarız o kadr taktım ki sürekli lavaboya gdip kırmızı gelmişmi diye bakıyorm şimdilik kırmızı yok bakalım inş. gelmez

Icimde sanki kucuk bir baloncuk var :KK49:
Test mi yapsam?
Daha 9gun var ama bat a cikmazki dimi? :KK57:
Yumurta takibi de yapmadim.muhtemelen ayin 14-15i gibi yumurtladim :KK70:
Cok erken daha test mest icin dimiiiii?
:confused:

Test mi yapsam?
biliyorm beklemek çok zor ama evet cok erken bencede inşallah beklediğimize deger Rabbim yardmcımız olsunnn

çok katılıyorum size gerçekten etrtafımızdaki insanllar e hadi bi bebk sevelim yapında hala ne bekliyosunuz tembel çıktınız felan ama bilmiyolarki zaten yanıp tutusuyoruz bi bebeğimiz olsun diye ve bilmiyolarki her söylediklerinde canımızın yandıgını

bende kurtajdan sonra korunuyorum diyorum artik yeter diyorum yani sanki benim bebisim olsa rahatliycaklar sanki ben 13 aylik evliyim haliyleee omrumu yiyolar:)
Canim söyle düşün en azindan hamile kalabildigini biliyorsun.bu da güzel bir şey. Bende on beş aylik evliyim bes aydir korunmuyorum. Rabbim hepimizin bu ay yüzünü guldurur inş dualarim hepimize

Canim söyle düşün en azindan hamile kalabildigini biliyorsun.bu da güzel bir şey. Bende on beş aylik evliyim bes aydir korunmuyorum. Rabbim hepimizin bu ay yüzünü guldurur inş dualarim hepimize
amin canim insallah guzel haberler aliriz rabbim buyuk elimizi bos birakmaz insallah saglikli evlatlar nasip eder insallahhhh

Test mi yapsam?
Evet cook erken az disini sik kendine hobi bul cik gez dolas kafa dagit

Haftaya sali falan ancak yapabilirim heralde erken geb testi.adete 3gun kaliyor
Allah yardimcimiz olsun

Back