- 3 Ekim 2014
- 715
- 538
- 138
- 39
- Konu Sahibi _kivircikk
-
Üçgün önce kanda da 1.20 çıktı oda negtifİnşallah canim..senin de inşallah kanda cikar
hayırlısı olsun.senin çocuğun var mı cnım?Üçgün önce kanda da 1.20 çıktı oda negtif
Var cnm 2 buçuk yaşında prensesim var cnm ben şimdi gebelki testine bidaha baktım belli belirsiz ikinci çizgi var bu nedemekİnşallah canim..senin de inşallah kanda cikar
hayırlısı olsun.senin çocuğun var mı cnım?
ay nşallah hamilesin canım.bir arkadaşın da öyle oldu hamileydi:)yaz buraya tamam mı?Var cnm 2 buçuk yaşında prensesim var cnm ben şimdi gebelki testine bidaha baktım belli belirsiz ikinci çizgi var bu nedemek
Yok cnm adet oldumay nşallah hamilesin canım.bir arkadaşın da öyle oldu hamileydi:)yaz buraya tamam mı?
canım birbirine benziyomuş ya takılma bnce umutsuz olmabenim de adet belirtilerim başladı, demek bu ay da olmadı
Kızlar ovülasyon günüm geçmesine rağmen yumurta akı şeklinde akıntım var bu döllenmeye işaret olabilir mi?
her ay aynı şeyi düşünüp kendimi teselli ediyorum, sonra adet olunca üzülüyorum yine de. bakalım hayırlısı olsun ne diyelim.canım birbirine benziyomuş ya takılma bnce umutsuz olma
amanda29 hayır değilim sadece benim düşüncem..neden bukadar ilgilendinki buna bende bunu anlayamadım?İnsanlar hayal kuramazmı ? eğer hamileysem ilk burda paylaşacağım benden çok sen merak ediyorsun anladığım kadarıyla:)
amanda29 hayır değilim sadece benim düşüncem..neden bukadar ilgilendinki buna bende bunu anlayamadım?İnsanlar hayal kuramazmı ? eğer hamileysem ilk burda paylaşacağım benden çok sen merak ediyorsun anladığım kadarıyla:)
Bende gebe değilim telefonuma indirdim bebeğim diye uygulama bakıyorum ordan eğer varsa şimdi ne alemde diye.buarada bu imza çok hoşuma gitti faydali bilgiler veriyor evre evre tavsiyeederim.
ay nşallah hamilesin canım.bir arkadaşın da öyle oldu hamileydi:)yaz buraya tamam mı?Var cnm 2 buçuk yaşında prensesim var cnm ben şimdi gebelki testine bidaha baktım belli belirsiz ikinci çizgi var bu nedemek
hayırlısı canım.üzülme..Yok cnm adet oldum(((((
naber kızlar bir gelişme var mı benimde çok gerginim her an regl olucam diye korkuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?