Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kıslar ben 30 ekimde aşılama yaptırdım beklemedeyim.beklemek bayağı zor geliyor bana 12 gün sonra belli olur dediler ama bilemedim ben 12. gün gidicem kan vermeye..inşallah her şey yolundadır..

hayırlısı olur inşallah

benimkide 24 saat sonra olmuştu 24 yada 36 çok farketmiyo sanırım

Selam kızlar aşılamamı yaptık bugün. Doktorum da folikciğin senin dediğini söyledi farketmez dedi. Beklemedeyim şimdi. Umarım bu sefer yumilerle süpermenler buluşurlar ... :)

inşallah hepimize...ama bana çok verdiler sanki ilaç yaw millet 75 ile başlıyor bana 150 mg verdi...bilemedim
ayy ben hiç iğne olmadığım için dozajlarıyla ilgili de bilgim yok malesef bilen arkadaşlar gelir yardımcı olur sana.

Selam kızlar aşılamamı yaptık bugün. Doktorum da folikciğin senin dediğini söyledi farketmez dedi. Beklemedeyim şimdi. Umarım bu sefer yumilerle süpermenler buluşurlar ... :)
hayırlı uğurlu olsun yıldızcım, dikkat et kendine, bulursan ananas ye, ilk iki gün yat dinlen, sonra günlük hayatına dön, ayağa kalkıp hareket etmek de mühim ki rahme kan gitsin, vücutta kan dolaşımı olsun dimi
darısı başıma! hangi gün olacak, saat kaçta olacak, izin alayım mı, rapor mu alayım, eşim işyerinden çıkabilecek mi vs.. derken kafayı yemek üzereyiz her tedavide aynı sıkıntı, Allah yardımcımız olsun.

selam kıslar ben 30 ekimde aşılama yaptırdım beklemedeyim.beklemek bayağı zor geliyor bana 12 gün sonra belli olur dediler ama bilemedim ben 12. gün gidicem kan vermeye..inşallah her şey yolundadır..
hoşgeldiiin bilgilerini ver de tablomuzdan takip edelim seni . ilk aşılaman sanırım, 12. gün belli oluyor kanda evet. hakkında hayırlısı olsun. kaç yaşındasın? sorun var mı? hangi ildesin?

Canım şimdiden stres yapma kendine rahat ol. İzin alırsın. Bende çalışıorum ve durumuda söyledim ki bana sorun yaratmasınlar dıe şimdilik anlayışlılar. Sende dıkma kendini. Herşey olacağına varırı..
Doktorum bana bugün ilişki serbest ama şart değil dedi.. Yapmamızın faydası olur mu acaba. Olacaksa yapayım olmayacaksa kalsın :)

Banada aşılama akşamı ilişki önerildi bizde boş geçmedik..
ilk aşılamamda çok boşladım cuma yapılmıştı akşamı6a yazlığa gittik yol asfalt değil sarsıla sarsıla gittik ve sancılandım gece
bu defa çok iyi geçti yan gelip yatıyorumm

Kizlar bende bugun asilama oldum geri kaldi beklemek en zor kismi sanirim dua edelim birbirimize

merhaba bu ay aşılama yaptırıcam ilk defa ama doktorm klomen verdi 5 gün 6.gün puregon iğne alıp vurmamı önerdi ama iğne çok kilo yaptığı için istemedim klomenlede yumurta sağlanıp aşılama oluyor dimi? ille iğne kullanılıcak diye birşey yoktur inşallah aranızda KLOMEN KULLANARAK AŞILAMA YAPTIRAN VARMI

Canim igne catlatma ignesi mi acaba

Kizlar bende bugun asilama oldum geri kaldi beklemek en zor kismi sanirim dua edelim birbirimize

hayırlı olsn canm sana bişi sorucam aşılamadan önce tedavi olarak klomenmi iğnemi kullandın doktorm bana puregon almamı söyledi ama puregon çok kilo yaptığı için ben istemedim klomen kullanıyorm merak ediyorm aşılamada puregon şartmı klomenlede aşılama olup hamile kalınırmı

Canım dikkat et kedine umarım tutar bu ay. Ben ilkindede 2 gun yatmıştım tutmadı. Bu sefer ilki kadar dıkkatli değilim ama yine de evde dınleniyorum yarın işe donücem. Benim doktorcum tamer sözen aşılama akşamı ilşki olmasın sonraki gün olabilir ama şart değil dedi.. Bende bu akşamı boş geçmemeyi düşünüyorum.

Hayırlı olsun canım biaz heyecanlı bir bekleyiş oluyot. Umarım sonucu pozitif olur. İlk aşılaman mı. Ve hagi doktora yaptırdın acaba.

Aşılama yaptıran arkadaşlar LÜTFEN YARDIM edin aşılama öncesindeki tedaviniz ilaçlamı iğneylemi oldu? doktorm bana 5 gün klomen verdi 6.gün puregon başlamamı istedi ama bu puregon daha önce kullandım ve hiç yumurtam gelişmedi ve çok kilo yaptı bu yüzden kullanmak istemiyorm sadece klomenle yumurta geliştirip aşılamaya olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…