Canımmmm bugün aşılamam yapıldı bakalım nolacakkk heyecanla bekliyorumm hadi inş.sende yetişşşşş
gel yanaş yamacıma şöyleYettim bacıımmhaydi bismillahh
oh hadi bakalım, gelsin yumiler! hayırlı olsun cnm, sonu güzel olsun inşallah.Bugün ilk iğnelerimi oldum
inşallah hepimize...ama bana çok verdiler sanki ilaç yawoh hadi bakalım, gelsin yumiler! hayırlı olsun cnm, sonu güzel olsun inşallah.
yaş ile ilgilide olabilir tabi bende 1980 doğumluyum....inşallah hepimize...ama bana çok verdiler sanki ilaç yawmillet 75 ile başlıyor bana 150 mg verdi...bilemedim
merak etme cnm bu çoook çok önemli bir detay değil. şöyle ki; sen de biliyorsundur, süpermenler içerde 3 güne kadar canlı kalabiliyor. onlar içerdeyken bizim kızların çatlaması daha avantajlı olabilir düşününce. çünkü çatlama olduktan sonra sperm gönderilirse ulaştı mı ulaşmadı mı, acaba yetişir mi, yakalıycak mı vs. kaygısı oluyor. yumi'nin ömrü malum 24 saatcik. o bakımdan yani yumi çatladığında içerde önceden gönderilmiş hazır askerlerin olması daha mantıklı
sakin ol cnm telaşlanma , yerim seni ben
Canım lütfen stres yapma önce olmasıda iyidir geç kalınabiliyo bazen yani erken çatlayabiliyo işini sağlama alıyo bence doktorun zaten sonrasıda ilişki ile desteklersiniz epey canlı kalıyo spermler içerde takılma buna
çokk sağol canım aynen oldumu acaba diyip duruyorum olmuş gibi geliyo hayaller kuruyorum dr bişey demedi yarım saat yatırdılar kağıt verdiler orada 15 dk yatıp kalkınca normal yaşantıya devam et yazıyor
Ama ben yatıyorum bu defa :))
hayırlısı olur inşallah
benimkide 24 saat sonra olmuştu 24 yada 36 çok farketmiyo sanırım
ayy ben hiç iğne olmadığım için dozajlarıyla ilgili de bilgim yok malesefinşallah hepimize...ama bana çok verdiler sanki ilaç yawmillet 75 ile başlıyor bana 150 mg verdi...bilemedim
hayırlı uğurlu olsun yıldızcım, dikkat et kendine, bulursan ananas ye, ilk iki gün yat dinlen, sonra günlük hayatına dön, ayağa kalkıp hareket etmek de mühim ki rahme kan gitsin, vücutta kan dolaşımı olsun dimiSelam kızlar aşılamamı yaptık bugün. Doktorum da folikciğin senin dediğini söyledi farketmez dedi. Beklemedeyim şimdi. Umarım bu sefer yumilerle süpermenler buluşurlar ... :)
hoşgeldiiinselam kıslar ben 30 ekimde aşılama yaptırdım beklemedeyim.beklemek bayağı zor geliyor bana 12 gün sonra belli olur dediler ama bilemedim ben 12. gün gidicem kan vermeye..inşallah her şey yolundadır..
hayırlı uğurlu olsun yıldızcım, dikkat et kendine, bulursan ananas ye, ilk iki gün yat dinlen, sonra günlük hayatına dön, ayağa kalkıp hareket etmek de mühim ki rahme kan gitsin, vücutta kan dolaşımı olsun dimi
darısı başıma! hangi gün olacak, saat kaçta olacak, izin alayım mı, rapor mu alayım, eşim işyerinden çıkabilecek mi vs.. derken kafayı yemek üzereyizher tedavide aynı sıkıntı, Allah yardımcımız olsun.
Canim igne catlatma ignesi mi acabamerhaba bu ay aşılama yaptırıcam ilk defa ama doktorm klomen verdi 5 gün 6.gün puregon iğne alıp vurmamı önerdi ama iğne çok kilo yaptığı için istemedim klomenlede yumurta sağlanıp aşılama oluyor dimi? ille iğne kullanılıcak diye birşey yoktur inşallah aranızda KLOMEN KULLANARAK AŞILAMA YAPTIRAN VARMI
Kizlar bende bugun asilama oldum geri kaldi beklemek en zor kismi sanirim dua edelim birbirimize
Banada aşılama akşamı ilişki önerildi bizde boş geçmedik..
ilk aşılamamda çok boşladım cuma yapılmıştı akşamı6a yazlığa gittik yol asfalt değil sarsıla sarsıla gittik ve sancılandım gece
bu defa çok iyi geçti yan gelip yatıyorumm
Hayırlı olsun canım biaz heyecanlı bir bekleyiş oluyot. Umarım sonucu pozitif olur. İlk aşılaman mı. Ve hagi doktora yaptırdın acaba.Kizlar bende bugun asilama oldum geri kaldi beklemek en zor kismi sanirim dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?