Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Folik ciğim ve Fndkr cığıımm çok sevindim tam zamanında yetişmişim size :) 2. aşılama için regl olmayı bekliyorum. Ve ilaç içiyorum şu sıralar. İnşallah Kasım aşılamasına yetişirim. Tabi geçen sefer ki gibi yumurtalarım 25 günde olgunluğa ulaşmazsa :110:umarım bu sefer erken oluurr. Takipteyim cancanlaarr :KK49::KK49::KK49:

Folik ciğim ve Fndkr cığıımm çok sevindim tam zamanında yetişmişim size :) 2. aşılama için regl olmayı bekliyorum. Ve ilaç içiyorum şu sıralar. İnşallah Kasım aşılamasına yetişirim. Tabi geçen sefer ki gibi yumurtalarım 25 günde olgunluğa ulaşmazsa :110:umarım bu sefer erken oluurr. Takipteyim cancanlaarr :KK49::KK49::KK49:

Canımmmm bugün aşılamam yapıldı bakalım nolacakkk heyecanla bekliyorumm hadi inş.sende yetişşşşş

anaammmm :rolleyes: chinarose chinarose 'um gelmiiiiş:KK73::KK71:

Benimde iki aşılamamdada 36saat sonra yapıldııı
Benimki neden 24 saa sonra dedi ya kafam çok karıştı. Yarın bir arayıp sorayım bakalım. Aşılama önces gerildim ya. Gerçi güveiotum doktoruma vardır bir bildiği ama yinede takıldım işte

Benim doktorum 24 saat sonra yapıcaz dedi. Bugün saat 13:00 de iğneyi vurdum. Yarında 13:00 gibi işlemi yapacağız.

merak etme cnm bu çoook çok önemli bir detay değil. şöyle ki; sen de biliyorsundur, süpermenler içerde 3 güne kadar canlı kalabiliyor. onlar içerdeyken bizim kızların çatlaması daha avantajlı olabilir düşününce. çünkü çatlama olduktan sonra sperm gönderilirse ulaştı mı ulaşmadı mı, acaba yetişir mi, yakalıycak mı vs. kaygısı oluyor. yumi'nin ömrü malum 24 saatcik. o bakımdan yani yumi çatladığında içerde önceden gönderilmiş hazır askerlerin olması daha mantıklı
sakin ol cnm telaşlanma , yerim seni ben :KK72:

Kızlarrr bugün aşılamam oldu çok iyi geçtiii heyecanlı bekleyiş başladııı
canımmm, dua et, dualarım seninle, Allah gönlündekini nasip etsin size, inşallah 12 gün sonra burada kutlama yapıyor oluruz :KK68: inşallah bebeler tutunur sana..

merak etme cnm bu çoook çok önemli bir detay değil. şöyle ki; sen de biliyorsundur, süpermenler içerde 3 güne kadar canlı kalabiliyor. onlar içerdeyken bizim kızların çatlaması daha avantajlı olabilir düşününce. çünkü çatlama olduktan sonra sperm gönderilirse ulaştı mı ulaşmadı mı, acaba yetişir mi, yakalıycak mı vs. kaygısı oluyor. yumi'nin ömrü malum 24 saatcik. o bakımdan yani yumi çatladığında içerde önceden gönderilmiş hazır askerlerin olması daha mantıklı
sakin ol cnm telaşlanma , yerim seni ben :KK72:
Canım ya çok saol rahatlattığın için... Çok tatlısın. :)

Umarım pozitifi görürüsün canım bu ay. çok güzel bir duygu aşılamadan sonra sanki hep içinde bebeğin varmış gibi hissediyorsun..
Doktorun 2 gün yatmanı söyledi mi. Bana ilk aşılamamda 2 gün yat sonra normal yaşantına dönebilirsin demişti. Olursa zaten 2 günde olur olmazsa 15 gün yatsanda birşey değişmez demişti.

Umarım pozitifi görürüsün canım bu ay. çok güzel bir duygu aşılamadan sonra sanki hep içinde bebeğin varmış gibi hissediyorsun..
Doktorun 2 gün yatmanı söyledi mi. Bana ilk aşılamamda 2 gün yat sonra normal yaşantına dönebilirsin demişti. Olursa zaten 2 günde olur olmazsa 15 gün yatsanda birşey değişmez demişti.

Canım lütfen stres yapma önce olmasıda iyidir geç kalınabiliyo bazen yani erken çatlayabiliyo işini sağlama alıyo bence doktorun zaten sonrasıda ilişki ile desteklersiniz epey canlı kalıyo spermler içerde takılma buna

çokk sağol canım aynen oldumu acaba diyip duruyorum olmuş gibi geliyo hayaller kuruyorum dr bişey demedi yarım saat yatırdılar kağıt verdiler orada 15 dk yatıp kalkınca normal yaşantıya devam et yazıyor
Ama ben yatıyorum bu defa :))

hayırlısı olur inşallah
Benimki neden 24 saa sonra dedi ya kafam çok karıştı. Yarın bir arayıp sorayım bakalım. Aşılama önces gerildim ya. Gerçi güveiotum doktoruma vardır bir bildiği ama yinede takıldım işte
benimkide 24 saat sonra olmuştu 24 yada 36 çok farketmiyo sanırım

oh oh hadi bakalım, hayırlı olsun yeni döngü uğur getirsin, kasımda aşk yaşıycaz hepimiz inşallah :KK68: bekliyoruz güzel haberlerini.
Dr dan dönüyorum, bir göbekten bir kalçadan ilaç verdiler, göbekten olan gonal, kalça ise merional... Pztsi ilk kontrolüm olacak

kızlar kontrolden geldim. iki yumi gelişmiş. sağda 14, solda 15 mm. pazartesi kontrole gel dedi. geç kalmayalım? dedim, merak etmeyin sorun olmaz, haftasonu gelirseniz ilgilenmezler o yüzden bu şekilde yapmalıyız, pazartesi sabah erkenden gelin dedi.
yine haftasonu krizi :confused:

Back