Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim igne catlatma ignesi mi acaba
hayır canm çatlatma iğnesi değil yumurta geliştirmek için klomen gibi ilaç takviyesi ama iğne daha fazla etkili normaldwe ama ben daha önce aşılama yaptırıcaktım puregon iğne vermişti normalde gelisen yumurtam hiç gelişmemişti

hayır canm çatlatma iğnesi değil yumurta geliştirmek için klomen gibi ilaç takviyesi ama iğne daha fazla etkili normaldwe ama ben daha önce aşılama yaptırıcaktım puregon iğne vermişti normalde gelisen yumurtam hiç gelişmemişti

Canım benim dktorum 2 aşılamamda da Yumi geliştirici olarak gonal f (450 mg /75mg) kullandım . çatlatmak için de chorıomon 5000 ıu.
Klomen kullananlarda çok var ama puregon çok duymadım.

Canım benim dktorum 2 aşılamamda da Yumi geliştirici olarak gonal f (450 mg /75mg) kullandım . çatlatmak için de chorıomon 5000 ıu.
Klomen kullananlarda çok var ama puregon çok duymadım.

puregon iğne canm 600ml liği 450tl falan çok pahalı bir iğne geçen sene aşılama yaptırıcak zaman doktorm verdi kullandm hiç yumurtam gelişmedi oo yüzden tavsiye etmiyorm 10kg da kilo aldırmıştı klomenle yumurta gelişnce aşılama oluyor dimi

puregon iğne canm 600ml liği 450tl falan çok pahalı bir iğne geçen sene aşılama yaptırıcak zaman doktorm verdi kullandm hiç yumurtam gelişmedi oo yüzden tavsiye etmiyorm 10kg da kilo aldırmıştı klomenle yumurta gelişnce aşılama oluyor dimi
Evet canım oluyor konunun 1. Sayfasında bir liste var kimin hangi iğnelerle aşılama yaptırdığı yazıyor. Klomen kullananlarda var orada.

ama tutan varmı acaba klomenle aşılama zor oluyo dediler ille iğne şartmış ısrarla iğne kullanmak istemiyorm çünkü 10kg aldm önceki iğne kullanımımda klomen kullanarak aşılama yaptırıp pozitif sonuç alanlar olabiliyomu acaba

Aşılama yaptıran arkadaşlar LÜTFEN YARDIM edin aşılama öncesindeki tedaviniz ilaçlamı iğneylemi oldu? doktorm bana 5 gün klomen verdi 6.gün puregon başlamamı istedi ama bu puregon daha önce kullandım ve hiç yumurtam gelişmedi ve çok kilo yaptı bu yüzden kullanmak istemiyorm sadece klomenle yumurta geliştirip aşılamaya olabilirmi?

Canım 2 aşılamamda4a iğne kullandım
ben klomeni aşılama değilde taki7te kullandım çatlatma ile ilişki

Canım 2 aşılamamda4a iğne kullandım
ben klomeni aşılama değilde taki7te kullandım çatlatma ile ilişki

cevap için teşekkürler canm ama ben iğne istemiyorm temmuz ayında 6 kutu iğne kulandm en pahalısından gelişen yumurtam gelişmedi bu yüzden korkuyorm aşırıda kilo almıştm ama klomen kullanarakta aşılama oluyor sanırım dimi :KK43:

cevap için teşekkürler canm ama ben iğne istemiyorm temmuz ayında 6 kutu iğne kulandm en pahalısından gelişen yumurtam gelişmedi bu yüzden korkuyorm aşırıda kilo almıştm ama klomen kullanarakta aşılama oluyor sanırım dimi :KK43:

İğne kilomu yapıyor yo ben 2 aşılamamdada ilkinde 9 şimdi 6 kutu iğne kullandım ama almadım aksine vermiş gibiyim
birde bünyenle alakalı sanırım
bde benim dr a klomenle denesek demiştim ilk ayılamamda iğneye gerek varmıki klomenle bisürü yumurta oluyo nasılsı demiştik
iğne kaliteli yukurta oluşturuyo klomen o yüz5en olmaz demişti
haplada aşılama oluyo tabi bak folik 2. Defa hapla deniyor

selam kızlar, asılamanın 7. gunu itibari ile kan da beta hcg baltıran var mı?

Kizlar bende bugun asilama oldum geri kaldi beklemek en zor kismi sanirim dua edelim birbirimize
merhaba demircan, hoşgeldin aramıza, bilgilerini verirsen ilk sayfadaki tablomuza ekleyelim seni de. Aşılaman hayırlı olsun. sonu güzel olur inşallah.

selam kızlar, asılamanın 7. gunu itibari ile kan da beta hcg baltıran var mı?
merhaba, baktıranlar oldu kulüpte ama tabii ki yalancı pozitifi aldılar :KK51:

merhaba Arkadaşlar ben eylülde ilk aşılamamı yaptırdım ne yazıkki tutmadı. 1 ay ara verdim. bugün adetin 2. günü doktora gittim Goral f verdi tekrardan . bu ay 2. şılammaı olucam umarım hepimiz bu ay pozitif onuçlar alırız arkadaşlar... :KK66:
merhaba canım, bende goral f kullanıyorum, baş ağrısı yaptımı sende? bir de ne kadar süre kullandın, ilk dört gün sonra kontrole çağırdı drum, sonrasında ne olur acaba izleyeceği miktar?

Hayırlı olsun canım biaz heyecanlı bir bekleyiş oluyot. Umarım sonucu pozitif olur. İlk aşılaman mı. Ve hagi doktora yaptırdın acaba.
Evet canim ilk asilamam ve trabzonda ozel bi hastahanede yaptirdim hasan tahsin diye

merhaba demircan, hoşgeldin aramıza, bilgilerini verirsen ilk sayfadaki tablomuza ekleyelim seni de. Aşılaman hayırlı olsun. sonu güzel olur inşallah.

merhaba, baktıranlar oldu kulüpte ama tabii ki yalancı pozitifi aldılar :KK51:
Canim bugun yaptirdim asilamayi.sat31ekim bat ise 22kasim olacak insallah

Kizlar asilama sonrasinda kanamasi olan var mi kahverengi

Folk beni hatirldinmi 3 kez asilama demedim olmadi 2 ay ara verdim simdi Dr 4 yapalim dedi sonrada olmazsa rahim filmi cekelim dedi ben filmden çok korkuyorum 12ekim son regl günümdü ve dün çok az kahve rengi leke geldi arkasi gelmedi ilk defa oluyor böyle ayni gün sökülürdum gecen ayda 6 gün önce gelmişti merakla bekliyorum tabiki gelmemesini sende asilamaya baya ara vermişsin inşallah bu defa olur

Folk beni hatirldinmi 3 kez asilama demedim olmadi 2 ay ara verdim simdi Dr 4 yapalim dedi sonrada olmazsa rahim filmi cekelim dedi ben filmden çok korkuyorum 12ekim son regl günümdü ve dün çok az kahve rengi leke geldi arkasi gelmedi ilk defa oluyor böyle ayni gün sökülürdum gecen ayda 6 gün önce gelmişti merakla bekliyorum tabiki gelmemesini sende asilamaya baya ara vermişsin inşallah bu defa olur
Asilama sonrasi kahverengi kanama oldu mu

Back