Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aa evet o hastaneyi çok methediyorlar. birkaç arkadaşım gitti oraya, hattâ orada yaptı biri doğumunu. ama bana ters yerde malesef. önceki aşılamanı kabul ediyorlar yani doğru mu anladım?

Banada epey uzak eşim işe giderken bırakıyo erkenden
ya evet başındaki hoca çok iyi şener bey muayeneyi eden ilaçları yazan transferleri yapan hep o süper biri bu kadar beklemiyodum bende..
ilkte kabul etmedier rapor vermediği için o ilk dr. Sonra bi yazı verdiler boşlukları ilk aşılamaayı yapan dr a zorda olsa doldurttum imzalattım dosyaya kondu o yazı olmasaydı 2 kez aşılama yapacaklardı

ya evet başındaki hoca çok iyi şener bey muayeneyi eden ilaçları yazan transferleri yapan hep o süper biri bu kadar beklemiyodum bende..
ilkte kabul etmedier rapor vermediği için o ilk dr. Sonra bi yazı verdiler boşlukları ilk aşılamaayı yapan dr a zorda olsa doldurttum imzalattım dosyaya kondu o yazı olmasaydı 2 kez aşılama yapacaklardı
hee anladım. iyi ya yolu kısaltmışsın. ben de unutmazsam kontrole gittiğimde sorucam merak ediyorum, raporumda 3. klomen tedavisi diyor ama ilkinde aşılama olmadım ben, bu ikinci aşılamam olacak o_O

cnm bu arada yumi geliştirici ilacını ve aşılama tarihini yazarsan liste yapıvereyim, müsaitim.

Sen hep hap kullandın yani iğne yok hiç niyeki haptan verim alınamayıca iğ6eye geçiyolar normalde

ben bu defa fostimon kullandım
5 kasım yani yarında aşılamammm

Sen hep hap kullandın yani iğne yok hiç niyeki haptan verim alınamayıca iğ6eye geçiyolar normalde

bnm hastanenin prosedürü bu şekilde, 3 ilaçlı + 2 iğneli aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkıyor. işte anlamadığım, 3. klomen tedavisi yazıyor ya raporda, bu gelecek ay iğneye geçeceğimiz anlamına mı geliyor acaba? yoksa 1 ay daha kaybedecek miyim acaba :KK64:

yarın kaçta canım öğleden önce olur sanırım dimi :rolleyes:

Bu olmazsa ki i6şallah olur o zaman iğneye geçicekmişsin 5çok fazlaa ama yaa

Sabah 8 de burda olun dediler ama 12 de çatlatma vurdum 12 gibi olur herhal

Arkadaşlar bende bugün çatlatma iğnemi oldum biraz önce yarın bu saatlerde de 2. Aşılammı yapmış olacağım... Hepimiz için hayırlısı olsun.... :)

Arkadaşlar bende bugün çatlatma iğnemi oldum biraz önce yarın bu saatlerde de 2. Aşılammı yapmış olacağım... Hepimiz için hayırlısı olsun.... :)
yıldızcım, yumi geliştirici ilaç ne kullanmıştın sen? söylersen, ilk sayfadaki tabloya ekleyeyim seni de :KK56:
not: evet artık bi tablomuz var :KK76:

Ahh canım bekliyorum, lekelenmelerim başladı, belim de ağrıyo, bıgün bekliyorum sanki:KK43: yarın yada cuma iş durumuna göre hastaneye gidicez, aklımdasınız, hemen bildiricem:)
gecikme yok dimi, bugün adet günün mü normalde?

gecikme yok dimi, bugün adet günün mü normalde?
Valla bugün değildi ama bu çocuk çalışmaları yüzünden regl takibi yapmam zorlaştı sapıttı yumurtalıklar... Bi 26 sında bi 28 inde oluyorum... Bugün 26. Günüm karnım çok ağrıyor...

yıldızcım, yumi geliştirici ilaç ne kullanmıştın sen? söylersen, ilk sayfadaki tabloya ekleyeyim seni de :KK56:
not: evet artık bi tablomuz var :KK76:

:) goral f (450 mg /75mg) kullandım canım
yumi çatlatmak için de chorıomon 5000 ıu.

Valla bugün değildi ama bu çocuk çalışmaları yüzünden regl takibi yapmam zorlaştı sapıttı yumurtalıklar... Bi 26 sında bi 28 inde oluyorum... Bugün 26. Günüm karnım çok ağrıyor...
ay hadi hayırlısı, gelmedik regliden ümit kesilmez :KK9:

arkadaşlar çatlatma iğnesinden kaç saat sonra doktorunuz aşılamayı yapıyor.

Back