Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba canım, bende goral f kullanıyorum, baş ağrısı yaptımı sende? bir de ne kadar süre kullandın, ilk dört gün sonra kontrole çağırdı drum, sonrasında ne olur acaba izleyeceği miktar?

merhba canım bana 450 mg verdi hergün 75 mg yapıordum. beni de4 gün saolra kontrola çağırmıştı. yumurtanın nbüyümesine baktı. ama iğnenin hepsini yaptırdı bana her gün 75 mg *6 gün yaptım içinde birazda fazla çıkıyor onuda öbür gün yap dedi 25mg fazla çıktı ben onuda yaptım..sonra yumurtamın 20 mm olmasını bekledi ve çatlatma iğnesi verdi ondan 24 saat sonrada aşılamamı yaptı.

merhba canım bana 450 mg verdi hergün 75 mg yapıordum. beni de4 gün saolra kontrola çağırmıştı. yumurtanın nbüyümesine baktı. ama iğnenin hepsini yaptırdı bana her gün 75 mg *6 gün yaptım içinde birazda fazla çıkıyor onuda öbür gün yap dedi 25mg fazla çıktı ben onuda yaptım..sonra yumurtamın 20 mm olmasını bekledi ve çatlatma iğnesi verdi ondan 24 saat sonrada aşılamamı yaptı.
Sizin asilamaniz oldu mu

merhaba kızlar bu ay aşılama yaptırmayı dusunuyorum pazartesı tahlıller yapılacak sürec nasıl aşılama sonrası neler oluyor normal yumjrta takıbındenne farkı var asılama sonrası bı tedavı varmı bebegın tutunması ıcın

merhaba kızlar bu ay aşılama yaptırmayı dusunuyorum pazartesı tahlıller yapılacak sürec nasıl aşılama sonrası neler oluyor normal yumjrta takıbındenne farkı var asılama sonrası bı tedavı varmı bebegın tutunması ıcın
Canim doktor adetin 2.veya 3.gun gelmeni istiyor sonra alttan ultrason ile yum bakiyo ve gelistirmesi icin igne veriyor ve ara ara yum bakmak icin cagiriyor yeterli büyüklüğe ulasinca da catlatma igmesini yapmani istiyor sonra 36saat icinde vajinadan bi cubuk gibi bisey ile rahim yolunu acip onun icinden esinden alinan spermleri enjekte ediyor sonra ise bebegin tutunmasi icin bi alac daha veriyor ve bitiyo

Canim doktor adetin 2.veya 3.gun gelmeni istiyor sonra alttan ultrason ile yum bakiyo ve gelistirmesi icin igne veriyor ve ara ara yum bakmak icin cagiriyor yeterli büyüklüğe ulasinca da catlatma igmesini yapmani istiyor sonra 36saat icinde vajinadan bi cubuk gibi bisey ile rahim yolunu acip onun icinden esinden alinan spermleri enjekte ediyor sonra ise bebegin tutunmasi icin bi alac daha veriyor ve bitiyo
yanı asılama kısmına kadar yumurta takıbıyle aynı tutunması ıcın progestan mı verıyolar bir jel varmıs o ne oluyo bıde fıyatı ne oluyo onuda merak edıyorum ben medıkal park da yaptırcam pazartesı 3. gunum işte pazartesı gıdıcem asılama öncesı kan testlerı alıyor mu fsh lh falan

He evet progesteron veriyorlar evet hemen hemen ayni sadecee asilama kismi farkli

Fiyati ben rapor cikardigim icin bi kismini ssk karsiladi

Fiyati ben rapor cikardigim icin bi kismini ssk karsiladi
hımmm ilaç neye gore seccılıo gonal f verıcem dedı drum klomenle bır yumurtam gelısıyor iğneyle daha kalıtelı oluyolarmıs ama ben önceden menegon kullanmıstım onunla ıyı gelısıyordu 4 tane falan soylesem mı dra gonal f e nasıl ceevap verıcem bılmıorum

kaç yumurtanız oluşmustu gonal f ıle şimdi ne kullanıosunuz
geçen ay 2 yumurtam oluşmuştu bu ay ise 1 tane yine gonal f kullandım.
ayrıca doktorum bana aşılamada 1 yumurtadan fazlası yasak dedi çoğul gebelik olma olasılığı yüzünden.

geçen ay 2 yumurtam oluşmuştu bu ay ise 1 tane yine gonal f kullandım.
ayrıca doktorum bana aşılamada 1 yumurtadan fazlası yasak dedi çoğul gebelik olma olasılığı yüzünden.
hımm ama iğneyle benim 3 4 tane olusuyordu ılk gebelığimde iğneyle olmustu klomen menogen ovıtrelle normal cinsel ılışkı olmustu ıkıncıde sadece klomenle olmustu şimdi 3 ay klomen dedık olmuyor bu 4. denememız aşılamaya karar verdık uff cok streslıyım ben artık olsun ıstıyorum bu arada diğer ıkısını kaybettım rahım ağzı yetmezlıgım de var ben nasıl kalkıcam bu ısın altından bılmıyorum çok yorgunum ama bu ay denemek ıstıyorum ınsallah tutar yhaa

hımm ama iğneyle benim 3 4 tane olusuyordu ılk gebelığimde iğneyle olmustu klomen menogen ovıtrelle normal cinsel ılışkı olmustu ıkıncıde sadece klomenle olmustu şimdi 3 ay klomen dedık olmuyor bu 4. denememız aşılamaya karar verdık uff cok streslıyım ben artık olsun ıstıyorum bu arada diğer ıkısını kaybettım rahım ağzı yetmezlıgım de var ben nasıl kalkıcam bu ısın altından bılmıyorum çok yorgunum ama bu ay denemek ıstıyorum ınsallah tutar yhaa

canım stres yapma sakin ol . moralin yüksek olsun tıp artık çok gelişti bir şekilde çocuk sahibi olacağız. tabiki zorlu bir süreç hepimiz yıpranıyoruz bu süreçlerden geçerken ama herşeyden önemlisi bizim sağlığımız ve moralimiz. stres yapma içini rahat tut er ya da geç bizde bebişlerimiz alacağız kucaklarımıza. artık herşeyin bir çözümü var. biran önce anne olmak istiyorsan artuk sıkıldıysan bu aşamalardan. hiç aşılama denemeden tüp bebek yaptırabilirsin. en azından onun tutma şansı daha fazla. ya da microenjeksiyon yaptırabilirsin... ama kesinlikle moralini yüksek tutmalısın...

canım stres yapma sakin ol . moralin yüksek olsun tıp artık çok gelişti bir şekilde çocuk sahibi olacağız. tabiki zorlu bir süreç hepimiz yıpranıyoruz bu süreçlerden geçerken ama herşeyden önemlisi bizim sağlığımız ve moralimiz. stres yapma içini rahat tut er ya da geç bizde bebişlerimiz alacağız kucaklarımıza. artık herşeyin bir çözümü var. biran önce anne olmak istiyorsan artuk sıkıldıysan bu aşamalardan. hiç aşılama denemeden tüp bebek yaptırabilirsin. en azından onun tutma şansı daha fazla. ya da microenjeksiyon yaptırabilirsin... ama kesinlikle moralini yüksek tutmalısın...
o yontemlere ayıracak zamanım yok hem ben tokattayım burda oyle ıyı bı merkez de yok Allah yardımcımız olsun gebelık elde etsemde düşüyorlar zaten bu ay da sanırım kımyasal gebelık gecırdım bılmıorum napıcam bı kere deneyelım su asılamayı ınsallah tutar pko var bende normalde yumurtlamıyorum ama bu tedavıler yuzunden ılerde kötu hastalıklar cıkıo bu son denemem olcak tutmassa ıkıncıyı bıle denemıycem ınsallah tutar ne dıyım artık anne olmak bı kenara dursun bu tedavıler falanlar artık bende bı alışkanlık oldu sankı her ay yumurta takıbı oluyorum her ay tedavı olucak bu hayat boyle gecek gıbı gelıyo 3.5 yıldır ugrasıyoruz

o yontemlere ayıracak zamanım yok hem ben tokattayım burda oyle ıyı bı merkez de yok Allah yardımcımız olsun gebelık elde etsemde düşüyorlar zaten bu ay da sanırım kımyasal gebelık gecırdım bılmıorum napıcam bı kere deneyelım su asılamayı ınsallah tutar pko var bende normalde yumurtlamıyorum ama bu tedavıler yuzunden ılerde kötu hastalıklar cıkıo bu son denemem olcak tutmassa ıkıncıyı bıle denemıycem ınsallah tutar ne dıyım artık anne olmak bı kenara dursun bu tedavıler falanlar artık bende bı alışkanlık oldu sankı her ay yumurta takıbı oluyorum her ay tedavı olucak bu hayat boyle gecek gıbı gelıyo 3.5 yıldır ugrasıyoruz

hayırlısı canım. umarım bu ay aşılaman tutar ve bebeğin sana tutunur..

hayırlısı canım. umarım bu ay aşılaman tutar ve bebeğin sana tutunur..
umarım oyle olur son carem vazgecme dıyor herkes ama yok vazgectım oldu oldu olmadı kendı halıne bırakıcam Allah ol dedıkten sora ben tedavı olmasam da olur

İğne kilomu yapıyor yo ben 2 aşılamamdada ilkinde 9 şimdi 6 kutu iğne kullandım ama almadım aksine vermiş gibiyim
birde bünyenle alakalı sanırım
bde benim dr a klomenle denesek demiştim ilk ayılamamda iğneye gerek varmıki klomenle bisürü yumurta oluyo nasılsı demiştik
iğne kaliteli yukurta oluşturuyo klomen o yüz5en olmaz demişti
haplada aşılama oluyo tabi bak folik 2. Defa hapla deniyor
Evet canm babada doktorum iğne ile daha kaliteli yumurta elde edebileceğimizi söyledi ama ben Temmuz Ayında kullandm iğne ve hiç yumurtam gelişmedi 10kg falan aldm rahat ve Ağustos ayındada pankreas dan dolayı 24gün yoğun bakımda kaldım belkide aldığım kilodan oldu daha önce sağlık sorunum yokken şuan kronik pankreas hastasıyım ve Aslına bakarsan şuan bebek istemem dahi Saçma doktora göre henüz tedavim bitmedi ama ben biram önce bebek istiyorum :(

Evet canm babada doktorum iğne ile daha kaliteli yumurta elde edebileceğimizi söyledi ama ben Temmuz Ayında kullandm iğne ve hiç yumurtam gelişmedi 10kg falan aldm rahat ve Ağustos ayındada pankreas dan dolayı 24gün yoğun bakımda kaldım belkide aldığım kilodan oldu daha önce sağlık sorunum yokken şuan kronik pankreas hastasıyım ve Aslına bakarsan şuan bebek istemem dahi Saçma doktora göre henüz tedavim bitmedi ama ben biram önce bebek istiyorum :KK43:

Off üzüldüm canım inşallah tez vakitte iyileşirsinnn

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum
bende ara ara doktor kontrole gidiyorum
yumurta takiplerim sürüyor
günlük dozum 3 doz 2 su olarak devam ediyor
şu an menogonun 5. kutusundayım
dün e2 hormonuna bakıldı 80 çıktı
pazartesi yeniden e2 hormonuna bakılacak
bakalım tedavimiz inşallah yolunda gider umuduyla düştük yollara
rabbim emegimizi boşa çıkarmaz inşallah
FOLİKcim aşılama günüm belli olunca yazarım canım
hepinize iyi akşamlar diliyorum

Merhaba arkadaşlar 1.5 yili geçti evleneli basindan beri olmadi solda 4 cm sağda 2 cm çikolata kistim var hsg spermiogram hormon hepsi normal klomenle sonuç alamadik doktorun ank başkent üni.Hulusi zeyneloglu na yonlendirdi oda direk tüpbebek yada ameliyat olcaksin ameliyattan 6 ay snra ttüp bebek dedi yaaim 25 benim sok olduk uzulduk sonra oraya görmemeyekarar verdik erciyes ttüp bebek unitesini gittik doktor ameliyatı kesinlikle onermiyorum dedi en az iki asilama deneyelim olmazsa tekrar durum değerlendiririz dedi 24 ekimde ilk asilama oldu toplam 5 tane yumos vardi 12. Gün kandanegnegatif ssonuç aldm 14. Gün adet oldm bugün 3. Günüm yine gonal f 450 0.75 basladik sanirim 17 kasimda ikinci asilama olurum artik pes etmeye basladim olmuyor iste çok Yoruldum yiprandim çevredeki insanlar daha çok yiprat

Back