- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
- 208
Canım uyarıların İçin Çok teşekkür ederim ama Doktorumun her adımımdan haberi var ben 3 kez düşük yaptım ama hiç bir zaman ne kanamam oldu lekelenme tarszında nede idrar testinde çıktı.. doktorum bana kendi dedi perşembeye kadar bekle diye sanırım keseyi de görmek istiyor benim sadece çok minik bir lekelenmem oldu ve bir daha hiç ama hiç olmadı..ve hala daha bişi yok Dilerim bişi olmaz ama Perşembeye kadar kesinlikle beklicem çünkü artık çok sıkıldım hayal kırıklığından rabbime dua ediyorum hayırlısını versin diye..canim oncelikle hayirli olsun ins vardir sorunsuz bi sekilde olur yazdiklarinizi takip ediyorum bende eylulde asi yaptirdim 14 . gunum bendede senin gibi hafif pembe bi akinti geldi sora aksama kadar hic olmadi aksam yine az bi pembe akinti yine bisey yok dedim heral adet olacam die test yapmadim idrarda cok hafif bi ikinci cizgi cikmisti esim yok dedi bende obemsemedim bu kadar belirsiz cikmaz olsa dedim dr aradim test yaptir dedi yine yaptirmadim yerlesmeyse durur akinti dedim ikinci gun aksama dogru cok siddetli agri sanci oldu kanamam basladi adet oluyom dedim ne bu sanci diyom daha ben esim veni dinlemedi zorla acile gittik dr test yapacam dedi yik dedim adet oluyom agri kesici bi igne vurun agrim gecsin dedim yok olmaz asi yaptirmissin test yaptirmamissin kan testi sart ondan sora ilac veririz dediler sora ne goreyim test sonucum 16 beta hcg sok oldum hic beklemiyodum dr hamilesin dusuk riskin var dedi kanaman varsa dedi sora sabah druma gittik ilac verdi bi hafta boyle bekledik 16..27..92. ilerliyodu kan testi kanamam ara ara geliyodu 4 gun sora yine istedi kan testi 92 di eb son 97 yukselmisti dr dedi sagliksiz bi gebelik dusecek dedi ve dustu kendiliginden sana demek istedigim hic zaman kaybetmeden git kan testi yaptir ona gore ilac verir belki risk varsa leken gelmis seninde ben simdi cok pismanim ilk leke geldiginde seningibi yerlesme kanamasiysa durur dedim husrana ugramamak icinde hic test yapmamistim cok pismanim simdi belki leke geldiginde ilaca baslasaydim dusmezdi ucuncu asilamamda tutmustu hic umudum yoktu sende bes senede bulmussun bi an once git onlemini al derim canim ins sorunsuz bi sekilde devam eder