canımmm geçmiş olsun inşallah bu sefer bebişin seninle olur sımsıkı tutunur sana :)Canim bende yasadigim gebelikte yerlesme kanamasi yasamadim ama 2. Aydan itibaren hep kanamam olmustu zaten kaybetmistim kürtaj oldum
gaz sıkıntısı ilk zamanlar çok fazla oluyor ama sonra hafifliyor canım :) ben ilk zamanlar resmen gazman gibiydim :)Merhabalar;
Benim tüp bebek sürecim sadece 1 yumurta oluşması sebebiyle ipatl edildi.
Ve aşılama yapıldı.
Eşiminde sperm azlığı morfolojiyle ilgili sıkıntısı vardır.Ama doktor sperm testinde sonra yıkama sonrası değerler için iyi olduğunu aktardı.
cumartesi günü aşılama oldum.
14 aralık test tarihim verildim.
o günden beri sürekli gazım varkasıkalrımda azda olsa ağrı var.normal mi acaba?
Canim benim 13. Günüm ve 2 gündür felaket gaz sancim var ben ilk gebeligimdede cok gaz olmustu ögrenmeye az kala @nesllii ayy tuttumu sence bizim bebisleerr ya aslinda ben pek kafayada takmiyorum nasip iste inan su birgün kaldiya onun heyecani sardi ikimizde uzun süredir bekliyoruz insallah ikiz müjdeleriyle 2015 gireriz tabi hergün burdaki herkezi icimden gecirerek dualar ediyorum insallah olur tutarda mutlu oluruzz sizleri seviyorum kizlaaarrrrgaz sıkıntısı ilk zamanlar çok fazla oluyor ama sonra hafifliyor canım :) ben ilk zamanlar resmen gazman gibiydim :)
Canim benim 13. Günüm ve 2 gündür felaket gaz sancim var ben ilk gebeligimdede cok gaz olmustu ögrenmeye az kala @nesllii ayy tuttumu sence bizim bebisleerr ya aslinda ben pek kafayada takmiyorum nasip iste inan su birgün kaldiya onun heyecani sardi ikimizde uzun süredir bekliyoruz insallah ikiz müjdeleriyle 2015 gireriz tabi hergün burdaki herkezi icimden gecirerek dualar ediyorum insallah olur tutarda mutlu oluruzz sizleri seviyorum kizlaaarrrr
ilk güzel haber benden canımbugün 14. günü olan 2 tane annecik adayı vaar:)) kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?