Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim bana menapour diye bi igne verdi ardindan ovitrelle diye catlatma ignesi sonrasinda ise progesteron verdi

Folk beni hatirldinmi 3 kez asilama demedim olmadi 2 ay ara verdim simdi Dr 4 yapalim dedi sonrada olmazsa rahim filmi cekelim dedi ben filmden çok korkuyorum 12ekim son regl günümdü ve dün çok az kahve rengi leke geldi arkasi gelmedi ilk defa oluyor böyle ayni gün sökülürdum gecen ayda 6 gün önce gelmişti merakla bekliyorum tabiki gelmemesini sende asilamaya baya ara vermişsin insallah bu defa tutar

cnm hatırlamam mı hiç denizimindamlası, ilk aşı kardeşlerim
demek 3 kez denedin. dördüncüyü adet olursan mı başlıycaktınız? hadi inşallah gelmiştir meleğin.
ben fırsat bulamadım tatillerden, bayramlardan, işten güçten cnm ancak bu aya kısmetmiş işte ikinci. o da hala belli değil bakalım pzrtesi ne olacak.

aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoş geldiniz hanımlar

degilsiniz arkadaşlar26 .!.:
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoş geldiniz hanımlar
Yalniz degilsiniz arkadaslar bu basligi gorunce yazmak istedim uye oldum.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ins

geçen ay 2 yumurtam oluşmuştu bu ay ise 1 tane yine gonal f kullandım.
ayrıca doktorum bana aşılamada 1 yumurtadan fazlası yasak dedi çoğul gebelik olma olasılığı yüzünden.
Yasak neye göre ki acaba?çünkü ben 2 tane yumurtayla aşılamamı oldum.Bence tutması açısından daha iyi çok olması

Ben önceki aşılamamda 3-4 yumurta ile asılama oldum çoğul olur göze alıyomusunn dedi dr
Ohss oldum bunu hiç hesaba katmadı o risk daha kötü yoksa 2 yumurtayla olması normal bence daha iyi hatta

Merhaba hanımlar bende 1 kez aşılama denedim olumsuz sonuçlandı 2.yi denesemmi tüp bebeğemi geçsem bilemiyorum 4 senelik evliyim hiç korunmadım drlar doğal yollada gebe kalabileceğimi söylediler ama ben öyle düşünmüyorum çikolata kistim var 2 cm den küçük olduğu ve rahim filmim temiz çıktığı için sıkıntı olmaz dediler prolaktinim yüksek 30lara çıkıyo ilaçla kısa zamanda düşüyo bu durumda aşılama zaman kaybımı diye tedirginim 2. 3. Aşılamayı yaptıranlara sormak istiyorum neden aşılamayı tercih ettiniz

Canım allah yardımcın olsun inş tez zamanda olumlu sonuç alırsın dr un mu yönlendirdi aşılamaya genelde 3den sonra tüpe geçiyolar

Hanımlar benim tedavimi paylaşıyım 2.günü ultrason muayenesi oldum klomen kullandım 5 gün ultrason takiplerinin ardından çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama oldu aklıma takılan bazı ? Var çatlatma iğnesinden sonra muayene olmadım yumurta uçtumu çatladımı noldu niye tutmadı belli değil dr aşılamanın ardından progesteron verdi adet olursan gel dedi bide bi arkadaşım tüp bebek merkezinde aşılama oldu su içtirip ulttasona sokmuşlar aşılamadan önce

Canım benim 2. Aşılamam
ilki tutmayınca tüp yaptırmak istedim ama rapor çıkartmam gerekti ama yine aşılama kararı alındı sorun yok diye..
şimdi mecbur 2. Yapılıyor sonra tüpe geçecek..

kizlar iyi aksamlar bende ilk asilamayi gecen ay yaptim tutmadi bu ay rahim filmi cektirdim onemli bi sorun cikmadi sukurler olsun 2 tane yumurtam buyuyunce doktorum bu ayda asilama yapalim dedi ve yrn 2. asilamam yapilcak ins hayrli haberler aliriz dualarinizi eksik etmeyin ins:)

aa süper, hemen ekliyorum listemize kullandığın ilacı yazar mısın sdkrtp

Merhaba kızlar, muayeneden yeni çıktım. Bir tarafta 4, bir tarafta 3 yumurta oluşmuş, 12 mm olmuş yumoşlarım 3 gün daha iğnelere devam edeceğim, prş günü tekrar muayene olup muhtemelen o gün çatlatmayı vuracağız, cmtsi de aşılamanı yaparız dedi dr um inşallah tutar, okadar heyecanlıyımki!!!

galadriel cnm, ne güzel çok yumurta çok şans, maşallah, ağrın sızın yoktur inşallah. doktorun iyidir umarım, Allah korusun, dikkatle gözetimde olman lazım çok yumoş var çünkü. birkaç günün kalmış

Evet canımherşey çok iyi gidiyor tahim duvarıda gayet iyi dedi dr um, hayırlusı allahtaneşimin de sonuçları iyi oluverse keşke

hoşgeldiiin bilgilerini ver de tablomuzdan takip edelim seni . ilk aşılaman sanırım, 12. gün belli oluyor kanda evet. hakkında hayırlısı olsun. kaç yaşındasın? sorun var mı? hangi ildesin?
31 yaşındayım ilk denemem sorunum sol tüpte tıkanıklık var .mersin ilindeyim .ama sanırım bugün biraz kanamam var gibi umudumu yitirdim .yinede doktorumdan randevu aldım gidicem..sonucu yazarım kıslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…