- 22 Temmuz 2007
- 7.258
- 41
- Konu Sahibi izmirlipinar
izmirlipınar, xzgi, oske kolay gelsin size de. Bizim tadilat işleri bitti, kaldı geriye bir sürü ıvır zıvır ayrıntı. En çok da bunlar yoruyormuş insanı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu haftaiçinde salon ve yatak odası takımları geliyor. çok heyecanlıyım. bir de evde hiçbir şey yok. acaba ev bu kadar boşken nasıl duracaklar.
hadi hayırllu uğurlu olsun.inşallah istediğin gibi olur.
yatağın bazan hayırlı olsun .benim yatak alınacak ama on en sona bıraktım hele bir ev bana teslim edilsin de.
nikah şekerin güzelmiş .güzel bir seçim.
ben daha davetiye siparişini vemedim ama önceden resmini eklediklerimde halaylı olana karar verdim.sanırım hala ruhum çocuk :)))opuyorumnanaktan
herkese kolay gelsin bu arada yeni haftada yeni işler hallederek (stressiz kavgasız ve gürültüsüz)mutlu günlerimize bir adım daha yaklaşalım inşallah kasım ayının güzel gelinleri...
düğün salonu ayarlayabildinizmi? kapalı güzel düğün salonu izmirde??? nereleri öneriniz varmı??
merhabalar bende kasım ayı geliniyim (20-21) hala inamıyorum ama öyleyimmm delikafadulden havalar soğuyunca üzülmeye başladım yagmur olursa kötü olacak
bakalım neleri hallettiikkk...
nikahı yaz tatilinde olduk
salonlar tutuldu
gelinlik ve kına elbisesi alındı provaya gideceğim düğüne yakın
provaya düğünde giyilecek iç çamaşırınızla gelin denildi o da tamam
ev tutuldu 3-4 gün evvel
eşyalar dün akşam geldi ve bugün kuruldu yemek odası salon ve yatak odası
perdeler haftaya dikilmiş olacak
2 farklı davetiye basılıyor(2 taraf için ayrı mekan ve şehir olduğu için)
çeyiz seti ve diğer mutfak eşyaları alındı
neler hazır değil...
halılar seçilmedi
kuaförle görüşeceğim
ayakkabı ve çanta beğendim onları alağım
kızlar aklıma gelenler bunlar sizlerin artı olarak yaptıklarınız bana fikir vermiş olur mutlu olmamız dileği ile hihoyyyt
Kızlarr yaa bende korkuyorumj
kasım sonu düşünüyoruz ama
kar yağmur olursa napcaz bilemiyorummm
kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız canım ya.bende dış çekim fotograf istiyorum ama hava durumu nasıl olacak durum biraz kritik havada erken kararacağı için süre yetmeyebilir.belki fotograf çekimleri için farklı bir günde düşünebiliriz.ama hava durumu şansımıza artık.ama ankarada kasımda kar yağmaz gibi geliyor bana aralık 15 gibi başlıyor genelde