Kasılmalar nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gltrsl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gltrsl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
73
31
88
30
Kızlar hepinizine iyi geceler bugün ikindi sonrası akıntım geldi akşama doğru göğsümün alt tarafında aşırı sertleşme hissi oldu yani bebek çıkacak sandım ordan 10ar dakika 5 er dakika arayla be yaklaşık 1 1.5 saat sürdü karnım yukardaydı bariz bi şekilde aşağıya indi şimdilik saatte bir yada 2 saatte bir çok az oluyo bebeğimin hareketleri var 35+5 olduk 16 gün sonraya doğum ilk doğumum sezeryan olduğu için bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı bilgi verir misiniz

Aralıklı ve devam eden ağrılar varsa süreklilik fazlaysa hastaneye gidin yada saat gözetmeyin doktorunuzu arayın bilgi alın isterseniz

Bu durumu doktorunuza bildirdiniz mi? Sizin yerinizde olsam çoktan hastaneye gitmiştim. Gebelik bu riske atilmaz

Eğer gerçek sanciysa saat geçtikçe sıklığı artacaktır. Şuan ne durumdasınız. Eğer sanciniz düzenliyse vakit kaybetmeden Dr gitmeniz gerekiyor.

Eğer gerçek sanciysa saat geçtikçe sıklığı artacaktır. Şuan ne durumdasınız. Eğer sanciniz düzenliyse vakit kaybetmeden Dr gitmeniz gerekiyor.
İşte ben sancının ne olduğunu bilmiyorum sorun orda sadece bi bölgede sertleşme oluyor karnım indi ondan sonra geçti seyreldi yani gecede hiç olmadı

Bu durumu doktorunuza bildirdiniz mi? Sizin yerinizde olsam çoktan hastaneye gitmiştim. Gebelik bu riske atilmaz
Ben normalde çok pimpirikliyim ama şehir hastanesinde kontrollerim ve acile gidince alttan muayene ediyorlar karşı değilim ama psikolojik olarak artık çok korkuyorum gece boyuna olmadı ama bugün tekrar ederse gidicem muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…