- Konu Sahibi kurklukadin
-
Dur dur sakin aynı şeyleri yaşadık biraz sabırlı ol :))Kuzlar aciiilll yardimmm ben yumurtlama günüm gecti iliski oldu bitti adetimede 10 gün var fakat benim belim ve kaşıklarım felaket ağrıyor simdi ovulasyon testi yaptı ki yumurtlama günüm degil ama çift cizgi cıktı ikinci cuz gi bariz gorunuyor sizde ne yapmam lazım kan testi bajtiriyim mi gebelik
Ben adetimi bekliyorum canım ama dayanılmaz ağrın varsa tabi ki doktora görünPeki ne yapalim sizce kan testi vrrmiyimmi cok agrım car bu
Şu an dr a gitseniz ne kanda ne idrarda hiçbir şey çıkmaz. 10 gün daha çok erken kesinleimesi için ama benim de belirtilerim 10 gün önce başlamıştı kalça kemiklerim ve kasıklarımda batma şeklinde ağrılar olmuştu. Erken gebelik testi alıp adetine 2 3 kala yapabilirsin. Bir de işe yaramaz bi dr a gidersen sana iltihap ağrısıdır o deyip antibiyotik ilaç vs verebilir onları hiç alma zaten çocuk düşünüyorken, riske atma. Üşütme ihtimalin var mı? Eğer üşütmediğine eminsen ve ağrıların katlanılır düzeydeyse bir hafta kadar bekle öyle erken gebelil testi alıp yap. En net sonucu o verir :)Acil dönüş yapin
Canım oncelıkle hakkında hayırlısı olsun . Ama evlılıgın basından hamılemıyım dıye takıntı yaparsan psıkolojikmen biseyleri geciktirebılırsın eger istiyorsan sana önerim zihnini rahat tut .akısına bırak birde evlılıgını dolu dolu yaşa .. evlılıge alıs esıne alıs emin ol yıllarca tanısan da evlılık bambaska yeniden tanımaya baslıyorsun .Kızlar yeni evlendim en son adetim 2 Ağustostu normalde çok düzenlidir adetim çok şükür birde belirtileri iki gün önceden başlar ama 5-6 gündür inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum ve göğüs hassasiyeti yani bunlar psikolojik de olabilir ama bir arkadaşım acaba gebelik mi dedi bu kadar erken olacağını düşünmüyorum yine de takdiri ilahi sizce öyle bir durum var mıdır umutlanmak da istemiyorum
Çok teşekkür ederim sözleriniz çok değerli fakat 30 yaşındayım ve biraz endişe ediyorum açıkçası bebek için ☺Canım oncelıkle hakkında hayırlısı olsun . Ama evlılıgın basından hamılemıyım dıye takıntı yaparsan psıkolojikmen biseyleri geciktirebılırsın eger istiyorsan sana önerim zihnini rahat tut .akısına bırak birde evlılıgını dolu dolu yaşa .. evlılıge alıs esıne alıs emin ol yıllarca tanısan da evlılık bambaska yeniden tanımaya baslıyorsun .
Negatif canım0.702 cikti sizce ne
Endise etme akısına bırak endıse edersen olmaz emın ol .psikolojik rahatlık cok onemlı . Evlılıgının tadını cıkarÇok teşekkür ederim sözleriniz çok değerli fakat 30 yaşındayım ve biraz endişe ediyorum açıkçası bebek için ☺
Teşekkür ederimEndise etme akısına bırak endıse edersen olmaz emın ol .psikolojik rahatlık cok onemlı . Evlılıgının tadını cıkar
Aynı belirtiler bendede oldu tesste pozitif.Evet hamile olabilirsin 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptirKuzlar aciiilll yardimmm ben yumurtlama günüm gecti iliski oldu bitti adetimede 10 gün var fakat benim belim ve kaşıklarım felaket ağrıyor simdi ovulasyon testi yaptı ki yumurtlama günüm degil ama çift cizgi cıktı ikinci cuz gi bariz gorunuyor sizde ne yapmam lazım kan testi bajtiriyim mi gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?