- Konu Sahibi kurklukadin
-
Kastığınız için giriş olmuyor ilk iki hafta ben de vajinismus hastasıydım özelden ulaşırsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımBisey sorucam iliskiye girmeyi basil başardın bana bir ekil verirmisin bizdede oluyor ama o giriş kısmında biraz kasiliyorum sen nasıl yapiyorum
Ama adetime 11 gün varBence hamile olabilirsin :) test yaptir
Saka gibiAma adetime 11 gün var
Yorum yapmak zorunda değilsiniz benceSaka gibi
Eczaneden alıp yapabilirsin :) bazen psikolojik de oluyo gerçekten şahit olduklarim var mide.bulantisi falan yasayanAma adetime 11 gün var ☺
Yani heyecanımı mazur gör lütfen biraz fazla istekliyim bebek konusunda sanırım en iyisi günümü beklemek teşekkür ederim cevabın içinEczaneden alıp yapabilirsin :) bazen psikolojik de oluyo gerçekten şahit olduklarim var mide.bulantisi falan yasayanyeni evlendiysen adetinde değişme de olabilir aslinda erken olucaksindir belki ya da vücudun alisiyo olabilir. Aklini cok kurcaliycaksa test al bence:)
Ya benim de öyle oldu işte bi yandan da bu kadar erken olmaz diyorumBen hamile kaldığımda ilk belirtiler göğüslerim fena acır
Merhaba bence testi tekrarlayın inşallah bebiş geliyordur :)Merhaba benimde adetime 10 gun kala belirtiler başladı dayanamayıp 2 gun kala test yaptim tek cizgi ama hala belittilerim var acaba idrar testini erkenden mi yaptim ben. Yani olsa 2 gun kala çıkarmaydı? (Şuanda 2 gün gecikmem var?)
Ayyy inşallah kan testi yaptırcam ama bekliyorum her an olabilir diyeMerhaba bence testi tekrarlayın inşallah bebiş geliyordur :)
Dilerseniz öncesinde idrar testi yapın yine :)Ayyy inşallah kan testi yaptırcam ama bekliyorum her an olabilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?