- Konu Sahibi kurklukadin
İnşallah bebişinizle müjdelersiniz eşiniziIdrarda hemen cikmiyomus geçen gün yapınca negatif görünce çok üzüldüm ondan kan testi yaptırayım diyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebişinizle müjdelersiniz eşiniziIdrarda hemen cikmiyomus geçen gün yapınca negatif görünce çok üzüldüm ondan kan testi yaptırayım diyorum![]()
Inşallah tek isteğim yok aklı bende hep hiç bu kadar reglini takip etmemiştim diyor. Çok sabrettim 1.5 vajinusmus sorunu olunca sabır kalmıyorİnşallah bebişinizle müjdelersiniz eşinizi![]()
Insallahhh Çok Çok aminİnşallah bebişinizle müjdelersiniz eşinizi![]()
Hamileyken belin kırılcak gibi bi agrı mı oluyor ben eegl olcagımda normalde hıc belim agırmazdı ama gofuslerım cok agırırdı. Sımdı goguslerımde hıc sıkıntı olmadı ama camasır sererken bıle belim nasıl agırıyor sırt ustu yatınca gecıyorBence hamile olabilirsin :) test yaptir
Ama ben test yaptım negatif cıktıBence hamile olabilirsin :) test yaptir
öyle cok aşırı agri normal hamilelikte sanmıyorum. Ama çatlama ignesini bilmiyorum canımHamileyken belin kırılcak gibi bi agrı mı oluyor ben eegl olcagımda normalde hıc belim agırmazdı ama gofuslerım cok agırırdı. Sımdı goguslerımde hıc sıkıntı olmadı ama camasır sererken bıle belim nasıl agırıyor sırt ustu yatınca gecıyoracaba catlatma ıgnesı kist fln mı yaptı
Hmmm :/ ve su gibi akıntım var jel gibi değil su gibi kıvamı da çiş gibi :/öyle cok aşırı agri normal hamilelikte sanmıyorum. Ama çatlama ignesini bilmiyorum canım
Hmmm :/ ve su gibi akıntım var jel gibi değil su gibi kıvamı da çiş gibi :/![]()
Negatif valla kafayı yicem az kaldıtest negatif ciktiysa..
![]()
o zaman o ağrılar yumurtalama ağrısıdır 11 gün var ise yumurtalama dönemine denk geliyorAma adetime 11 gün var ☺
Olabilir canım zaten adetime az kaldı test de negatif çıktıo zaman o ağrılar yumurtalama ağrısıdır 11 gün var ise yumurtalama dönemine denk geliyor
Bendede son 10 gündür bel ağrısı vardı adetime 3 gün kala yaptım test yani bugün pozitif.Yani gebelikte olabilirKızlar yeni evlendim en son adetim 2 Ağustostu normalde çok düzenlidir adetim çok şükür birde belirtileri iki gün önceden başlar ama 5-6 gündür inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum ve göğüs hassasiyeti yani bunlar psikolojik de olabilir ama bir arkadaşım acaba gebelik mi dedi bu kadar erken olacağını düşünmüyorum yine de takdiri ilahi sizce öyle bir durum var mıdır umutlanmak da istemiyorum![]()
Adetime6 gün kala test yaptım maalesef negatif.Hayırlı olsun sizeBendede son 10 gündür bel ağrısı vardı adetime 3 gün kala yaptım test yani bugün pozitif.Yani gebelikte olabilir
Tesekkur ederim. Yinede adete varmış birde günunuz gelsin hayirlisiAdetime6 gün kala test yaptım maalesef negatif.Hayırlı olsun size![]()
Teşekkür ederim duanızı eksik etmeyin lütfenTesekkur ederim. Yinede adete varmış birde günunuz gelsin hayirlisi![]()
belki sendede vajınusmus wardır hiç yasamadım bilmiyorum da ön sewilmeyi uzun tutmak gerek belki rahat edersinBisey sorucam iliskiye girmeyi basil başardın bana bir ekil verirmisin bizdede oluyor ama o giriş kısmında biraz kasiliyorum sen nasıl yapiyorum
Tabi dua ederimTeşekkür ederim duanızı eksik etmeyin lütfen![]()
çok şanslısınız çünkü vajinismus illet bir hastalıkbelki
belki sendede vajınusmus wardır hiç yasamadım bilmiyorum da ön sewilmeyi uzun tutmak gerek belki rahat edersin![]()
tedawisi falan wardır ya üzülme canımÇok şan
çok şanslısınız çünkü vajinismus illet bir hastalık![]()