• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ve bel ağrısı

Bence hamile olabilirsin :) test yaptir
Hamileyken belin kırılcak gibi bi agrı mı oluyor ben eegl olcagımda normalde hıc belim agırmazdı ama gofuslerım cok agırırdı. Sımdı goguslerımde hıc sıkıntı olmadı ama camasır sererken bıle belim nasıl agırıyor sırt ustu yatınca gecıyor:( acaba catlatma ıgnesı kist fln mı yaptı

Hamileyken belin kırılcak gibi bi agrı mı oluyor ben eegl olcagımda normalde hıc belim agırmazdı ama gofuslerım cok agırırdı. Sımdı goguslerımde hıc sıkıntı olmadı ama camasır sererken bıle belim nasıl agırıyor sırt ustu yatınca gecıyor:KK43: acaba catlatma ıgnesı kist fln mı yaptı
öyle cok aşırı agri normal hamilelikte sanmıyorum. Ama çatlama ignesini bilmiyorum canım

Kızlar yeni evlendim en son adetim 2 Ağustostu normalde çok düzenlidir adetim çok şükür birde belirtileri iki gün önceden başlar ama 5-6 gündür inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum ve göğüs hassasiyeti yani bunlar psikolojik de olabilir ama bir arkadaşım acaba gebelik mi dedi bu kadar erken olacağını düşünmüyorum yine de takdiri ilahi sizce öyle bir durum var mıdır umutlanmak da istemiyorum 🤷🏼‍♀️
Bendede son 10 gündür bel ağrısı vardı adetime 3 gün kala yaptım test yani bugün pozitif.Yani gebelikte olabilir

belki
Bisey sorucam iliskiye girmeyi basil başardın bana bir ekil verirmisin bizdede oluyor ama o giriş kısmında biraz kasiliyorum sen nasıl yapiyorum
belki sendede vajınusmus wardır hiç yasamadım bilmiyorum da ön sewilmeyi uzun tutmak gerek belki rahat edersin 🤔

Kuzlar aciiilll yardimmm ben yumurtlama günüm gecti iliski oldu bitti adetimede 10 gün var fakat benim belim ve kaşıklarım felaket ağrıyor simdi ovulasyon testi yaptı ki yumurtlama günüm degil ama çift cizgi cıktı ikinci cuz gi bariz gorunuyor sizde ne yapmam lazım kan testi bajtiriyim mi gebelik

Back