- Konu Sahibi kurklukadin
-
Canım dosya ekle kısmından ekleyebilirsin resimBirde resim nasil ekleniyor buraya
Tekrar dene canımEkliyorum ama olmuyor canim neden
Benim de şunu şekilde çıkıyor ve hiç bir fikrim yok İnandun yaptıgım ovalasyon testim fakat ben zaten bundan öncesinde yumurtlama oldu ve ilişki oldu adetime 10 gün bu neyin nesi simdi cok sinir bozoco bir durum
Şunu söylemek isterim.Ben ilk gebeliğimde daha yumurtlamadan itibaren gebeligimi anladım.Cunku regl olacağım zaman olmayan hayatta ilk defa yaşadığım şeylerdi.Hatta forum geçmişinde geçen sene temmuzda yazdıklarıma bakabilirsiniz 11 gün kala negatifti testim aşırı belirtiler vardı.Sonra 8gun kala arttarak belirtiler devam etti 4gün kalada pozitifti silik pozitif ama.Ama adetime 11 gün var ☺
Canım ben de çoğu zaman üşüttüğümü düşündüm iki gün önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif reglime 4 gün kaldı baş ağrılarım çok arttıŞunu söylemek isterim.Ben ilk gebeliğimde daha yumurtlamadan itibaren gebeligimi anladım.Cunku regl olacağım zaman olmayan hayatta ilk defa yaşadığım şeylerdi.Hatta forum geçmişinde geçen sene temmuzda yazdıklarıma bakabilirsiniz 11 gün kala negatifti testim aşırı belirtiler vardı.Sonra 8gun kala arttarak belirtiler devam etti 4gün kalada pozitifti silik pozitif ama.
Belirtilerine gelince bel ağrısı,kasıkta iğne batma hissi, göğüsler aşırı sis ve hassas,adet olacakmış gibi ve üşütmüste karnın agriyor gibi ağrılar,uykunun çok gelmesi,idrarın çok koyulasması(bu adete yakın oluyor)
Yine son bir kaç gün kala kıvamlı akıntı geldi camasirima birden.
Canım benim baş ağrısı regle olur genelde ama herkesin bünyesi hormonları farklıdır..Eğer geç yumurtlama gibi bir durum yoksa muhtemelen regl olacaksindir.Canım ben de çoğu zaman üşüttüğümü düşündüm iki gün önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif reglime 4 gün kaldı baş ağrılarım çok arttı
Evet canım benim de regl öncesi başım çok ağrır bu yüzden negatif olma ihtimali çok yüksekCanım benim baş ağrısı regle olur genelde ama herkesin bünyesi hormonları farklıdır..Eğer geç yumurtlama gibi bir durum yoksa muhtemelen regl olacaksindir.
canım benim yumurtalaman geçse geçse en fazla 5 gün geçmiş. Hamile olabilmen için ovulasyon testinin aynı yumurtalama da olduğu gibi kalın olması gerekir. ikinci çizgi hep çıkar ovulasyon daKuzlar aciiilll yardimmm ben yumurtlama günüm gecti iliski oldu bitti adetimede 10 gün var fakat benim belim ve kaşıklarım felaket ağrıyor simdi ovulasyon testi yaptı ki yumurtlama günüm degil ama çift cizgi cıktı ikinci cuz gi bariz gorunuyor sizde ne yapmam lazım kan testi bajtiriyim mi gebelik
Adete Kac gun kala pozitifi gördünüz acaba?Aynı belirtiler bendede oldu tesste pozitif.Evet hamile olabilirsin 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptir
3 gün kala gördümAdete Kac gun kala pozitifi gördünüz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?