- 20 Ağustos 2019
- 1.312
- 1.880
- 133
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
-
İnşallah güzel haber alırsınızAynı belirtiler bende de var 5 gun gecıkme oldu bugun kan vercem bakalım bu ay da husranmı olacak
Valahi benim de öyle ama korkuyorum yani dun test aldim 2 cizgi sanki haff ama byle cok silik vardi ama aksam idrarla yaptim yani negatifye olabolir adete 2 gun kala yaptiydimRabbim inşallah yüzümüzü güldürür 11aydır ilk defa böyle sancı yaşıyorum hele dizlerim çok garip kendi kendime umutlanıyorum resmen eşimede dedim ben hamileyim görürsün die İnş fazla atmamışımdır doğru çıkar
Ne zaman yaptin canim bende dun aksam yaptim ama aksamki idrar zaten azdir icindeki deger sanki 2.cizgi vardi cok cok belirsiz ama umidim gitti gibiBen yaptım negatif :/ artık eczane benden bıktı
Canim senin sonucun nolduu ins poztiftirrrrrAynı belirtiler bende de var 5 gun gecıkme oldu bugun kan vercem bakalım bu ay da husranmı olacak
Benm bat bugün test yapmadımdaha adetsancısı geldi dün gece saniyelik ikikez geçti hemn bu sabhtaoldu gecti hiç böyle olmzdı haff bir agrı gelirkn anlardımilç içerdm kahverengi leke gelirdisonra kanamaValahi benim de öyle ama korkuyorum yani dun test aldim 2 cizgi sanki haff ama byle cok silik vardi ama aksam idrarla yaptim yani negatifye olabolir adete 2 gun kala yaptiydim
Beklemekte cok zor gercektenBenm bat bugün test yapmadımdaha adetsancısı geldi dün gece saniyelik ikikez geçti hemn bu sabhtaoldu gecti hiç böyle olmzdı haff bir agrı gelirkn anlardımilç içerdm kahverengi leke gelirdisonra kanama
Tamam canım ilk burya yazacağım zatnBeklemekte cok zor gercektenbendede hic adet olcakmisim hissi yok belim cok agriyor gunlerdir ama dun meragima yenilip test yaptim o biraz uzdu yani cunku ilk basta 2.czgi oldu gbi snra hayali gibi oldu ama cok istiyorum ya cokkkkk sende haber ver canim bgn olmazsan yarin sabah bence yap
Guzel haberler verelimmm insallahhhTamam canım ilk burya yazacağım zatn
Canım ben pikoluyum regli tarıhı zamanı diye birşey yok bende :)Kaç gün gecikmeyle yaptınız acaba
Hım :)Canım ben pikoluyum regli tarıhı zamanı diye birşey yok bende :)
Piskolojiktir diyorum test yapıorum belirtiler halen var azımın tadı berbat kasık agrım var ve ıkı gündür gözümü açamıyorum havalardan herhaldeHım :)
Beralife var yaglari cok guzel orda pco seti var ben ordan detoks paketi aldim cok memnun kaldim o pco setinede guzel yorumlar yapiyolar istersen bi bak instagramdan beralife diye hayit suyu felanda var ise yarar belki canim..Canım ben pikoluyum regli tarıhı zamanı diye birşey yok bende :)
Sonucun ne oldu gunbaharİnşallahhhhhhhhhhhh
Adet oldunmu canı.Hım :)
Hayır canım heycanla bekliyorumAdet oldunmu canı.
Bende bat bugun olmadim ama cok korkuyorum yani olacam diyr surekli wcye gidiyorumHayır canım heycanla bekliyorum
Aynen bende öyleBende bat bugun olmadim ama cok korkuyorum yani olacam diyr surekli wcye gidiyorumbu kadar cok istiyecehimi hic dusunmezdimmmmm valahi 2.yi istedigim tatihten 6 ay once birakcam korunmayi
Kan da veresim yok damarlarım aşırı ince zor bulunuyorlar bide hamiş degilsem boşa acı ckcemYarin kan versekmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?