Anket Kasık ağrısı hamilelik belirtisimidir ?

Aynı belirtiler bende de var 5 gun gecıkme oldu bugun kan vercem bakalım bu ay da husranmı olacak

Valahi benim de öyle ama korkuyorum yani dun test aldim 2 cizgi sanki haff ama byle cok silik vardi ama aksam idrarla yaptim yani negatifye olabolir adete 2 gun kala yaptiydim

Valahi benim de öyle ama korkuyorum yani dun test aldim 2 cizgi sanki haff ama byle cok silik vardi ama aksam idrarla yaptim yani negatifye olabolir adete 2 gun kala yaptiydim
Benm bat bugün test yapmadımdaha adetsancısı geldi dün gece saniyelik ikikez geçti hemn bu sabhtaoldu gecti hiç böyle olmzdı haff bir agrı gelirkn anlardımilç içerdm kahverengi leke gelirdisonra kanama

Benm bat bugün test yapmadımdaha adetsancısı geldi dün gece saniyelik ikikez geçti hemn bu sabhtaoldu gecti hiç böyle olmzdı haff bir agrı gelirkn anlardımilç içerdm kahverengi leke gelirdisonra kanama
Beklemekte cok zor gercekten bendede hic adet olcakmisim hissi yok belim cok agriyor gunlerdir ama dun meragima yenilip test yaptim o biraz uzdu yani cunku ilk basta 2.czgi oldu gbi snra hayali gibi oldu ama cok istiyorum ya cokkkkk sende haber ver canim bgn olmazsan yarin sabah bence yap

Tamam canım ilk burya yazacağım zatn

Canım ben pikoluyum regli tarıhı zamanı diye birşey yok bende :)
Beralife var yaglari cok guzel orda pco seti var ben ordan detoks paketi aldim cok memnun kaldim o pco setinede guzel yorumlar yapiyolar istersen bi bak instagramdan beralife diye hayit suyu felanda var ise yarar belki canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…