Anket Kasık ağrısı hamilelik belirtisimidir ?

Kuzeyguneyyy

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2019
496
146
23
Arkadaşlar merhaba , hep okuyordum burda yazilanlari sira bana geldi son adet tarihim 2 ekim , tahmini yumurtlamam 13 ekimde 26 gunde 1 adet oluyorum yani adetime 9 gub var ama cok degisik bir sekilde kasık batmam oluyor bu kadar erken belli olurmu daha once pskolojikmi bilmiyorum bir cok belirti yasadim ama negatifti... ama bu ay hissettigim batma cok baska tam yumurtaliklarimin orda boyle sanki ciban varmis gibi batma hafif sizimsı ... akıntımda var ki genelde de olur ama sizce bu batma belirtimidir boyle yasayanlar oldumuuuu

Hevesini kaçırmak,keyfini bozmak istemem ama .. Her kasık ağrısı hamilelik değildir.

Enfeksiyon olabilir.
Kist olabilir.
Miyom olabilir.
Apse olabilir.
Apandisit olabilir.
Kum veya taş olabilir.
Dış gebelik olabilir.

Olabilir de olabilir. 9 gün az bir süre değil.

Ya ama zaten ben adetten sonra alttan muayene oldum , o tarz jinekolojik bir skıntım yok bu baska bi batma gibi çok heycanlaniyorum cunku geçmiyor adet oncesi olurya oyle bisey değil ama daha 9 gun var ilk bebegim olcak insallah... ❤

Ins. Bebektir. 1 hafta daha bekle,erken gebelikle test et.

Bacim ayni seyleri yasiyrz benmde son adet tarihim 2 ekim. Batta 27 ekim gibi ama.duzensiz benm biraz. 29 uma kdr yolu var. Uygulamada 13 14 ekimi gisteryr ama benm 16 si testte pik oldu. Cok guvenme o uygulamalara. Benmde kasik batmam bu defa baska ama ozellikle sag taraf bacagima kdr vuruyr arada solda da oluyr kasik agrisi. Ama genelde sagda bilmiorm ya 4 aydir belirti yasiyorm bos ckior umutlanmakta istemiorm. Umarim hamisizdir ama birbirimizo haberdar edelm kuzum

Aminnnn amin canımmm insallah 2 kere yimurtlama testi almistim 11 ile 13. Gun olmustu benim adetim genellikle 26.gun gelir o yuzden 12.gun yumurtlama iliski icin en uygunu oluyo bende hep belirtim var diyodum daha onceden ama bu ay cok farkli yani orda biseyler oluyor hissediyorum batma gibi sizi gibi suan tek belirtim bu cunku adet oncesi olunca adetim geldi diyorum bu sefer adet degil eminim bende 1 kasima kadar bekliycem

Bendekide farkli gibi bazen siddetleniir bi 5 saniye fln nefesimi kesyr daha sonra cok hafif sizi gibi benmde ve genelde sag kisim

Benimde yumurtlama gününde beri kasık ağrım var hamile iseniz yazın burdan adetime 4 5 gün kaldı
Pardon bnm sat 29 eylukdu 2 ekim degl. Benmde 1 hafta kaldi bakalm siz benden once ogrenirsiniz ama siz bana yazin

Bende öyle olmadı. Sadece tek belirtim adet ağrısıydı. Bir türlü sökülememiş gibi ağrım oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…