- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
-
Bi kac gunde birlesme oluyor ve tuplerden rahme ilerliyor sonra orda bolünmeler olusuyor felan yani asil olan 3 ve 4.hafta ama son adet tarihini dusununce ben 3.haftayim yani azda olsa belirti olmasi normal zaten benimki de suphe sadeceDöllenme 6 gün sürüyo diye okumustum ben
Ben mi cnmEn erken adet senin arkadasim guzel haberlerini bekliyoruuz
Kızlar bakar mısınız 2 gün önce yaptım testi Eki Görüntüle 2546712 Eki Görüntüle 2546711
Canim kan testi yaptir adet gunun geldiyse 1 2 gune de cikarBen mi cnm
3 4 günüm varCanim kan testi yaptir adet gunun geldiyse 1 2 gune de cikar
Haber ver canımm ay insallah hepimizde hamisizdir3 4 günüm var
İnşallahhhhhhhhhhhhHaber ver canımm ay insallah hepimizde hamisizdir
Canim varmi gelismeBacim ayni seyleri yasiyrz benmde son adet tarihim 2 ekim. Batta 27 ekim gibi ama.duzensiz benm biraz. 29 uma kdr yolu var. Uygulamada 13 14 ekimi gisteryr ama benm 16 si testte pik oldu. Cok guvenme o uygulamalara. Benmde kasik batmam bu defa baska ama ozellikle sag taraf bacagima kdr vuruyr arada solda da oluyr kasik agrisi. Ama genelde sagda bilmiorm ya 4 aydir belirti yasiyorm bos ckior umutlanmakta istemiorm. Umarim hamisizdir amabirbirimizo haberdar edelm kuzum
Aminnnn amin canımmm insallah2 kere yimurtlama testi almistim 11 ile 13. Gun olmustu benim adetim genellikle 26.gun gelir o yuzden 12.gun yumurtlama iliski icin en uygunu oluyo bende hep belirtim var diyodum daha onceden ama bu ay cok farkli yani orda biseyler oluyor hissediyorum batma gibi sizi gibi suan tek belirtim bu cunku adet oncesi olunca adetim geldi diyorum bu sefer adet degil eminim bende 1 kasima kadar bekliycem
Kızlar merhaba benim deaynı anlattığınız gibi kasıklada sancı dizlerime de vuruyor hiç böyle olmamştım acaba diyorum smdi bat 26ekim aşırı heycan yapıyorum ya
Sonuc belli degil canim bekliyorum hala 3 gun kaLdi adete ama belirtiler gittikce cogaliyor ins hamisizdirSonuç ne oldu aynı seylerı yasıyorum senınle ??
Yani bendede ayni belirtiler var insallah hamisizdir benimde 27sii beklenilen adet tarihimMerhaba kızlar bat 26ekim ve kasıklarımda batma baş agrısı dizlerim de sızı lar var böyle yaşayıp gebe kalan oldu mu ki yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Canim.ne guzel olmus senin benim simdi vajina agrimda var hani adet olurken biraz sizlarya onun gibi akintim boyle sumuksu oldu uykum var midem bulanio hersey git gide cogaliyo suan seviniyo insanda umarum hamileysem geçerKasık ağrısı hamilelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de olabilir . Zaten gebelik belirtisindeki ağrılarla regl ağrıları birbirine çok benzer ayırt etmenin yolu test yapmaktan geçer . Benim de kasık ağrım olmuştu ama gebeliğimi öğrendikten sonra buna yordum demek bu yüzdenmiş diye
Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür 11aydır ilk defa böyle sancı yaşıyorum hele dizlerim çok garip kendi kendime umutlanıyorum resmen eşimede dedim ben hamileyim görürsün die İnş fazla atmamışımdır doğru çıkarYani bendede ayni belirtiler var insallah hamisizdir benimde 27sii beklenilen adet tarihim
Kaç gün gecikmeyle yaptınız acabaBen yaptım negatif :/ artık eczane benden bıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?