Anket Kasık ağrısı hamilelik belirtisimidir ?

Canim varmi gelisme

Kasık ağrısı hamilelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de olabilir . Zaten gebelik belirtisindeki ağrılarla regl ağrıları birbirine çok benzer ayırt etmenin yolu test yapmaktan geçer . Benim de kasık ağrım olmuştu ama gebeliğimi öğrendikten sonra buna yordum demek bu yüzdenmiş diye

Merhaba kızlar bat 26ekim ve kasıklarımda batma baş agrısı dizlerim de sızı lar var böyle yaşayıp gebe kalan oldu mu ki yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Canim.ne guzel olmus senin benim simdi vajina agrimda var hani adet olurken biraz sizlarya onun gibi akintim boyle sumuksu oldu uykum var midem bulanio hersey git gide cogaliyo suan seviniyo insanda umarum hamileysem geçer

Yani bendede ayni belirtiler var insallah hamisizdir benimde 27sii beklenilen adet tarihim
Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür 11aydır ilk defa böyle sancı yaşıyorum hele dizlerim çok garip kendi kendime umutlanıyorum resmen eşimede dedim ben hamileyim görürsün die İnş fazla atmamışımdır doğru çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…