Merhaba hanımlar. An itibariyle sitede üyeliğimi açtım ancak uzun zamandır takip ediyordum. 9 aydır bebek bekleyen birisi olarak "bir gün hamile kalırsam kadınlar kulübüne üye olup yaşadıklarımı anlatacağım dedim" ve o gün geldi çok şükür.
Arkadaşlar ilk olarak benim bir sorunum vardı;
prolaktin yüksekliği. Bu sorunu çözmeyi bırakın, ilaçlı mr a girmiştim hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce.
Benim ilk belirtim temizlik yaparken çok şiddetli bel ağrılarımın olmasıydı. Başka hiçbir belirti yokken bile bel ağrım vardı yumurtlamadan sonra.
Adetime 6 gün varken içimden bir ses test yapmamı söyledi yaptım ve sadece benim görebileceğim (baya gözlerinizin kayması lazım) bir ikinci çizgi gördüm ama ihtimal vermedim. Ertesi gün sabahtan başlayan
kasık batmaları ve
şiddetli ishal vardı. Eşimle ben bunu acı biber yemeye bağladık
Göğüs hassasiyeti yoktu. Sadece şiddetli kasıklarım ağrıyordu ve adet olacakmışım gibi hissediyordum.
Bu arada yumurtlamadan yaklaşık 5 6 gün sonra ensemin arkasından öyle bi sıcaklık iniyordu ki oluk oluk terliyordum.
Ve sigara.
Malesef sigara kullanıyordum ama gebeliği öğrenmeden 1 gün önce ne zaman sigara içsem midem yanıyor kasıklarım daha çok ağrıyordu.
-Ben haftada 1 bardak su içsem hiç su aramayan insan yumurtlamadan 6 gün sonra deli gibi su içmeye başladım, ağzım hep kuruydu ve içim yanıyor gibi doyamiyordum suya.
Bir de uykumun farklılığı vardı. Ben normalde çok zor uykuya dalarım, uyumak benim için güçtür. Ama yaklaşık 7 8 gündür o kadar çabuk uykuya dalıyorum ki. Sanarsiniz sabah pamuk tarlasında çalıştım akşam geldim yığıldım yatağa
Su gibi akıntım çoktu. Hala var bu arada zaten ama beyaz normal akıntı değil benimki. Bildiğimiz su gibi, affedersiniz iç çamaşırım sırılsıklam oluyor.
Fotoğraf ekleyebilirsem adete 5 gün kala ve adete 2 gün kala olan erken gebelik testinin hallerini atacağım
Üstteki 5 gün kala, alttaki 2 gün kala.
Marka miratech erken gebelik testi.
Yalnız hala kaset testte belli belirsiz çizgi çıkıyor.
Adete 4 gün varken beta hcg 18 çıktı. Şimdi ikinci kez gitmeyi bekliyorum
İsteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun
-Bu postun altına da herkes adete kaç gün hala hangi belirtileri yaşadı yazabilirse faydalanmak isteyen kişiler de faydalanabilir