- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum inşallah hamilesindir.Slm kizlar bence hepinizin hala gebe olma ihtimali var.cunki bakiyorum daha yumurtlamanizin ustunden 10 gun gecmis 10 gunde ancak kanda belli olur.regl gununuz gecsin bi hele oyle yapin testlerinizi moralinizide bozmayin.bana gelince normalde reglim duzenli son 1 senedir 28 gun de oluyorum.bazen 1 gun once veya sonra olabiliyor.sat 20 aralik bat 17 ocak.bu ay lh testi kullandim ve 4 ve 5 ocak koyu cizgi 6 da hafif silindi 7 de tam silikti artik.yani gec yumurtlamadiysam bu adetten 14 gun once yumurtlama olayini curutucem bu ay kendimde.yumurtlamaya gore bat im 21 ocak.umut her zaman var kizlar moral bozmayin.
canım lh testlerinde bazen çıkmayabiliyormuş umudunu kaybetmeBenimde kesinlikle Yok bat 17 Ocak 18 kayabilir ama yok hcg testleri negatif çıkıyor lh ikisi de aynı koyulukta olmuyor yani kesin Yok yumurtlama 3 4 Ocak tı olsa kesin silikte olsa çıkardı
Senin 10 gun gecmis ozaman en son iliskinden erken gebelik testinde cikabilir ama cikmazsada yok demek degildir.biraz daha sabret istersen az kalmis gunune en kesin ozaman sonuc alirsin.kuzum inşallah hamilesindir.
Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım bende 33-34 günde bir oluyorum. Ovulasyon testi ile 2ocak-3ocak yumurtlamayı yakalım koyuydu 4 ocakta silikleşmişti. o günleri değerlendirdik. Sat 16 Aralıktı Bat 19-20 Ocak. Bekliyorum hala bu sabah gebelik testi negatif çıktı. Kanda gebelik testi yaptırsam daha erken mi ? ayrıca evde bir de erken gebelik testi var o kaç gün önce yapılmalı biliyor musun kuzum ?
ilişkiden 12-13 gün sonra diyorlar. Ama 10 gün sonra çıkabiliyor mu ? benim 11-12 gün oldu. Çarşambaya kadar sabrediyim o zaman Çarşamba sabahı ilk idrar ile test yapıyım erken gebelik testi. Birde sabah işe gitmeden hemen yaptım normal testlerden negatif çıktı ama diyorum biraz bekledikten sonra belki silikleşmiştir eve gideyim akşam direk bakacağım o şekilde gebelik öğrenende çok varmış.Senin 10 gun gecmis ozaman en son iliskinden erken gebelik testinde cikabilir ama cikmazsada yok demek degildir.biraz daha sabret istersen az kalmis gunune en kesin ozaman sonuc alirsin.
Bu dediklerinin aynisini bu ay bende yasadim yumurta catlayana kadar kasik agrilarim vardi hemde rahatsiz edecek kadar catladi o gecti arada boyle yatarken igne batiriyolar gibi oldu.goguslerim regl onceside agrir zaten ama dokununca agriyorlar.bekliycez bakalim su 2gune olmazsam bi umudum olur benimde.ilişkiden 12-13 gün sonra diyorlar. Ama 10 gün sonra çıkabiliyor mu ? benim 11-12 gün oldu. Çarşambaya kadar sabrediyim o zaman Çarşamba sabahı ilk idrar ile test yapıyım erken gebelik testi. Birde sabah işe gitmeden hemen yaptım normal testlerden negatif çıktı ama diyorum biraz bekledikten sonra belki silikleşmiştir eve gideyim akşam direk bakacağım o şekilde gebelik öğrenende çok varmış.
Bu ay çok eneteresandı aslında yumurtlama dönemimden sonra kasıklarımda adet sancısı gibi sancı vardı şimdi geçti bakalım o dönemde 1-2 defa da iğne batması gibi oldu geçti.
Çarşamba erken gebelik testini yapayım inşallah vardır.
canım benim kasık ağrılarım yumurta çatladıktan sonra 1 hafta daha devam etti. birde geçen hafta bir kere baş dönem oldu dünden beri de gögüslerim çok hassas inşallah rabbim hepimize sağ salim sağlıklı benekler nasip ederBu dediklerinin aynisini bu ay bende yasadim yumurta catlayana kadar kasik agrilarim vardi hemde rahatsiz edecek kadar catladi o gecti arada boyle yatarken igne batiriyolar gibi oldu.goguslerim regl onceside agrir zaten ama dokununca agriyorlar.bekliycez bakalim su 2gune olmazsam bi umudum olur benimde.
Hcg de negatif canım dün sabah yaptımcanım lh testlerinde bazen çıkmayabiliyormuş umudunu kaybetme
canım bence hemen karamsarlığa kapılma belgi geç çatlmamıştır ya da bazen gebelik testlerinde bile çıkmayabiliyornmuş kan testinde çıkıyormuş yada adet gününde 3-4 gün geçtikten sonra da çıabiliyormuş. gönlünü ferah tut kuzum biraz daha bekeleyeceğiz artık inşallah güzel haberlerimiz gelirHcg de negatif canım dün sabah yaptım
İnşallah canım kısmet diyelimcanım bence hemen karamsarlığa kapılma belgi geç çatlmamıştır ya da bazen gebelik testlerinde bile çıkmayabiliyornmuş kan testinde çıkıyormuş yada adet gününde 3-4 gün geçtikten sonra da çıabiliyormuş. gönlünü ferah tut kuzum biraz daha bekeleyeceğiz artık inşallah güzel haberlerimiz gelir
BENDE DE ADET OLACAKMIŞ GİBİ HİS OLUYORKendini dinleme inan daha çok erken keşke hamile olsan ben de bugün adet olucam bakalım hala dua ediyorum adet olmayim diye bu akıntı ara ara çoğalır bazen olmaz mesela geçen ay acayip adetten önce akıntım oldu bu ay yok.dün basimdonuyodu midem bulaniyodu şimdi geçti hepsi sadece hala ağzımın tadı yok.ama ben kesin adet olucam bunu biliyorum.bi de üstüne kimi duysam hamile düşün benim psikoloji yerlerde.sen de benim gibi yapma hayat çok zorlaşıyor acaba hamilemiyim bu ay olsun demeye baslayinca
canım bende bu ay çok umutlanmıştım ovulasyon tetsi ilk denedim bende bu ay ve 2 gün yakaladım test ile değerlendirdik sanki içimde hep hamile olcakmışım gibi bir his vardı bugün erken gebelikte çıkmadı. 3 gün var BAT'a olsa çıkardı heralde.Bende sabah yaptım bende değilim umutlar şubat ayına kaldı kafaya takmadığımız ay hamile kalacağız inanıyorum ama olmuyor ben bu ay çok umutluydum lh testinde de yumurtladığımı görünce sevindim ve değerlendirdik ama sonuç hüsran bat yarın olsa yüzde bir milyon çıkardı
Bence bu ay kafana göre birliktelik olsun Yani şartlandırma bugün yarın diye zaten bu aydan biliyorsundur ortalama 20.21 gün ovulasyon düzenin sen 14 başla 25 kadar devam et en azından şartlandırmamış olursun bu benim şahsi fikrim ben de var 35 sipariş etmiştim 10 tane daha ovu var ama yapmayacağım eşinizde şartlanıyor onun da psikoloji bebeğe yönleniyor etkiliyordur onu da yinede sen bilirsin canımcanım bende bu ay çok umutlanmıştım ovulasyon tetsi ilk denedim bende bu ay ve 2 gün yakaladım test ile değerlendirdik sanki içimde hep hamile olcakmışım gibi bir his vardı bugün erken gebelikte çıkmadı. 3 gün var BAT'a olsa çıkardı heralde.
son olarak saat 16:00 da ovulasyon testi yapacağım bu ovulasyon testi ile forumda çok şey okudum gebelik testinde çıkmasa bile ovulasyon da pozitif çıkabiliyormuş hamileysen. Bu şekilde gebelik testinden önce hamileliğini öğrenen çok var. Son olarak onu da deneyeceğim ama bugünkü erken gebelik testinden sonra hala umudum yok.
o kadar umutsuzum ki şimdi internetten yine 24 adet ovulasyon testi daha sipariş verdim bu ay için
canım ben emin olamıyorum işte ovulasyon günümden çünkü benim 32-34 gün arası adet döngüm değişiyor. Bu ay ovulasyon 18.-19. gün oldu. Ama çok haklısın ya kesinlikle beyinde bitiyor herşey çok takıyoruz galiba taktığımız için de olmuyor. geçen gün arkadaşım anlattı 2-3 ay denemişler bebek olmamış tatile gidip gelmişler kafasında bebek olayı da artık yokmuş sadece 1 gece öylesine normal bir birliktelik yaşıyorlar ve hamile olduğunun bile farkında değil aklında yok çünkü l tek ilişki ile hamile kalmışBence bu ay kafana göre birliktelik olsun Yani şartlandırma bugün yarın diye zaten bu aydan biliyorsundur ortalama 20.21 gün ovulasyon düzenin sen 14 başla 25 kadar devam et en azından şartlandırmamış olursun bu benim şahsi fikrim ben de var 35 sipariş etmiştim 10 tane daha ovu var ama yapmayacağım eşinizde şartlanıyor onun da psikoloji bebeğe yönleniyor etkiliyordur onu da yinede sen bilirsin canım
canımmm çok sevindim yaaa gerçekten. Adetin geçmiş miydi kaçıncı gününde çıktı ? Ayrıca belirtilerin varmıydı neler hissettin.Kızlar bende bu sabah test yaptım pozitif çıktı kan verdim ultrason da kese henüz gözükmüyor bakalım hayırlısı folik asit yazdı doktor.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah sağlıcakla gelsin bebişin annesiKızlar bende bu sabah test yaptım pozitif çıktı kan verdim ultrason da kese henüz gözükmüyor bakalım hayırlısı folik asit yazdı doktor.