kasık ağrısı, adet olcakmış hissi ve akıntı gebelik belirtisi mi ?

Merhaba kızlar. Ben de bir buçuk yıllık evliyim 8aydir bebek denemesi yapıyoruz ama her defasında sonuç hüsran bu ay yumurtlama günlerine denk gelen günün birinde akıntının içinde damar gibi kan vardı. Adetime bir hafta var ve ben adet sancısı cekiyorum.kasiklarim çok gergin.goguslerim sis ve ağrıyor. Umut etmeden duramıyorum. Akintim var ve kokusu da sperm kokusu gibi. Hamile olabilir miyim ya

Slm kızlar. Benimde adetim iki gün geçti. Ama adet olcakmisim gibi ağrı özellikle kalça ve bel ara sıra bacak ağrısı oluyor. Hamile miyim bilemiyorum.. .s
Benim de iki gün geçti. Ve kalçamda ağrı var ve ağzımın tadı hala yok.test yaptım bugün çok silik çıktı. Sonra tekrar yaptım hiç çıkmadı.bi daha aldım güya sabah yapacaktım dayanamayıp yaptım o da acayip silik çıktı. Bilmiyorum.eşime de söylemedim yarın hala adet olmazsam bi daha yapmayı düşünüyorum.Ama kendimi zor tutuyorum sizce söyleyin mi ya yoksa bu sefer de heveslendirmek istemiyorum.

Aynıyız hemen hemen canım sat 18. Aralık bat 17 Ocak 3 4 yumurtlama oldu (( ovulasyon testiyle öğrendim ))
Bende aynıyım sat 18 aralık 3 ocak ovu testiyle pozitif yakaladım. Adet agrılarım var..Dört senedir bekliyorum tüp denemem de oldu ama negatif
Hayırlısı Allahtan hepimizin için

Bu benden olsun o zaman bat 17 Ocak

Eklentiler

• 8A990C7C-2390-40B8-9013-40CBEC79ADBA.jpeg
    8A990C7C-2390-40B8-9013-40CBEC79ADBA.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 2.678
Daha önce böyle birşeyle karşılaştınız mı arkadaşlar???

Eklentiler

• D1325AD2-F1C4-46A5-A298-AD8F4702C454.jpeg
    D1325AD2-F1C4-46A5-A298-AD8F4702C454.jpeg
    41 KB · Görüntüleme: 2.751
inşallah kuzum hepimze beraber inşallah. Evet canım ilk bebeğim olacak allahın izniyle inşallah
Canım inan senin gibi bir çok kadın var hamile kalmak isteyip de bunları yaşayan mesela ben ..iki ay önce pko lu olduğumu öğrendim ilaç kullanıyorum üç aylık bir tedavi uyguladı doktrm ..kist varmış yumurtaliklarimda .. benim hep adetimden bir hafta önce başlardı adet belirtilerim bu ay öyle olmadi ne bir kasık ağrısı nede bel ağrısı akintim dışında bir şey yok yarın adet olmam lazım inşallah benim gibi isteyen herkese nasip etsin Rabbim dua ile kalın canlarm

C Ceylin_cey_35 canım ben bu sabah normal gebelik testi yaptım negatif çıktı :KK43: ama Bat'a daha 4-5 gün var erken mi acaba yoksa hamile değil miyim gerçekte bilmiyorum :KK43:

Merhaba kızlar. Ben de bir buçuk yıllık evliyim 8aydir bebek denemesi yapıyoruz ama her defasında sonuç hüsran bu ay yumurtlama günlerine denk gelen günün birinde akıntının içinde damar gibi kan vardı. Adetime bir hafta var ve ben adet sancısı cekiyorum.kasiklarim çok gergin.goguslerim sis ve ağrıyor. Umut etmeden duramıyorum. Akintim var ve kokusu da sperm kokusu gibi. Hamile olabilir miyim ya
inşallah hamilesindir canım ya :)

Canım inan senin gibi bir çok kadın var hamile kalmak isteyip de bunları yaşayan mesela ben ..iki ay önce pko lu olduğumu öğrendim ilaç kullanıyorum üç aylık bir tedavi uyguladı doktrm ..kist varmış yumurtaliklarimda .. benim hep adetimden bir hafta önce başlardı adet belirtilerim bu ay öyle olmadi ne bir kasık ağrısı nede bel ağrısı akintim dışında bir şey yok yarın adet olmam lazım inşallah benim gibi isteyen herkese nasip etsin Rabbim dua ile kalın canlarm
inşallah kuzum yaa

Slm kizlar bence hepinizin hala gebe olma ihtimali var.cunki bakiyorum daha yumurtlamanizin ustunden 10 gun gecmis 10 gunde ancak kanda belli olur.regl gununuz gecsin bi hele oyle yapin testlerinizi moralinizide bozmayin.bana gelince normalde reglim duzenli son 1 senedir 28 gun de oluyorum.bazen 1 gun once veya sonra olabiliyor.sat 20 aralik bat 17 ocak.bu ay lh testi kullandim ve 4 ve 5 ocak koyu cizgi 6 da hafif silindi 7 de tam silikti artik.yani gec yumurtlamadiysam bu adetten 14 gun once yumurtlama olayini curutucem bu ay kendimde.yumurtlamaya gore bat im 21 ocak.umut her zaman var kizlar moral bozmayin.

X