- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben işteyim ancak akşam eve gidince çeker yarın sabah atarım :)Atabilir misin zahmet olmazsa şimdi annemlerdeyim annem ve kardeşim evden çıksın hemen yapacağım
Tam 17.gün yumurtlama oldu canım 31 gün döngüm2-3 ocak adetinden sonra kaçıncı gündü canım ?
Tamam canımcanım ben işteyim ancak akşam eve gidince çeker yarın sabah atarım :)
en erken gebelik ovulasyon testinde belli oluyor diye yazmışlar nette hep. Gebelik testinde çıkmadan ovulasyon testinde çıkıyormuş öyle diyorlar hatta forumda da gebeliğini bu şekilde öğrenen çok kişi varmış. bende ondan sordum sana ama 17. gün ise ondan değildir gerçekten yumurtan çatlamıştır.Tam 17.gün yumurtlama oldu canım 31 gün döngüm
İnşallah canım bende o kadar çok istiyorum ki ...melegim_06 canım ben senin ovulasyon testini merak ediyorum hadi inşallah hamişssindir. Yapınca beni etiketleyerek benimlede paylaş lütfen hatta resmini at bende bakayım bende pazar günü yapacağım haber veririm sana ikimizde hamişizdir inşallah
İnanır mısın bende bugün onu araştırıyordum hcg testlerim de var yapmadım çok erken diye pazar günü düşünüyorum yapmayı ama hiç belirtim Yok benim normalde bakıyorum da ilk göğüs şişliği sertliği ondan bahsetmişler benimkiler boş muhtemelen olmadıen erken gebelik ovulasyon testinde belli oluyor diye yazmışlar nette hep. Gebelik testinde çıkmadan ovulasyon testinde çıkıyormuş öyle diyorlar hatta forumda da gebeliğini bu şekilde öğrenen çok kişi varmış. bende ondan sordum sana ama 17. gün ise ondan değildir gerçekten yumurtan çatlamıştır.
allahım hepimize sağ salim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda
ay inşallah art ardına güzel haberler alacağız :) sen bugün kaçta yapacaksın testi ?İnşallah canım bende o kadar çok istiyorum ki ...
canım öyle deme çoğu insanda hiç belirti yaşamadan sadece adet gecikmesi ile gebeliğini öğrenmiş zaten çok yeni olduğundan ilk başlarda belirti göstermeyebilirİnanır mısın bende bugün onu araştırıyordum hcg testlerim de var yapmadım çok erken diye pazar günü düşünüyorum yapmayı ama hiç belirtim Yok benim normalde bakıyorum da ilk göğüs şişliği sertliği ondan bahsetmişler benimkiler boş muhtemelen olmadı
Birazdan yapacağım atarım buraya canımay inşallah art ardına güzel haberler alacağız :) sen bugün kaçta yapacaksın testi ?
tamam canım bende sabırsızlıkla bekliyorum :)Birazdan yapacağım atarım buraya canım
negatif çıkmış canım ama moralini bozma sakın çünkü bazı gebeliklerde ovulasyon testinde çıkmıyormuş o hepsi için geçerli değilmiş bekle bakalım BAT'a kadarİşte sonuç
bende kendimi hep olumsuzuna alıştırmaya çalışıyorum olursa süpriz olsun ama olmazsa üzülmeyeyim diye ama yine de olmuyo insanın içinde bir ümit oluyo hepaynen öyle tatlım yok kesin yok heves etmeyim
haklısın galibabende kendimi hep olumsuzuna alıştırmaya çalışıyorum olursa süpriz olsun ama olmazsa üzülmeyeyim diye ama yine de olmuyo insanın içinde bir ümit oluyo hep