kasık ağrısı, adet olcakmış hissi ve akıntı gebelik belirtisi mi ?

Tam 17.gün yumurtlama oldu canım 31 gün döngüm
en erken gebelik ovulasyon testinde belli oluyor diye yazmışlar nette hep. Gebelik testinde çıkmadan ovulasyon testinde çıkıyormuş öyle diyorlar hatta forumda da gebeliğini bu şekilde öğrenen çok kişi varmış. bende ondan sordum sana ama 17. gün ise ondan değildir gerçekten yumurtan çatlamıştır.

allahım hepimize sağ salim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda

melegim_06 melegim_06 canım ben senin ovulasyon testini merak ediyorum hadi inşallah hamişssindir. Yapınca beni etiketleyerek benimlede paylaş lütfen hatta resmini at bende bakayım bende pazar günü yapacağım haber veririm sana ikimizde hamişizdir inşallah

en erken gebelik ovulasyon testinde belli oluyor diye yazmışlar nette hep. Gebelik testinde çıkmadan ovulasyon testinde çıkıyormuş öyle diyorlar hatta forumda da gebeliğini bu şekilde öğrenen çok kişi varmış. bende ondan sordum sana ama 17. gün ise ondan değildir gerçekten yumurtan çatlamıştır.

allahım hepimize sağ salim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda
İnanır mısın bende bugün onu araştırıyordum hcg testlerim de var yapmadım çok erken diye pazar günü düşünüyorum yapmayı ama hiç belirtim Yok benim normalde bakıyorum da ilk göğüs şişliği sertliği ondan bahsetmişler benimkiler boş muhtemelen olmadı

İnanır mısın bende bugün onu araştırıyordum hcg testlerim de var yapmadım çok erken diye pazar günü düşünüyorum yapmayı ama hiç belirtim Yok benim normalde bakıyorum da ilk göğüs şişliği sertliği ondan bahsetmişler benimkiler boş muhtemelen olmadı
canım öyle deme çoğu insanda hiç belirti yaşamadan sadece adet gecikmesi ile gebeliğini öğrenmiş zaten çok yeni olduğundan ilk başlarda belirti göstermeyebilir

İşte sonuç

Eklentiler

• 2FDFEBE4-1792-452A-87DC-BA6031674503.jpeg
    2FDFEBE4-1792-452A-87DC-BA6031674503.jpeg
    19,6 KB · Görüntüleme: 3.892
İşte daha net

Eklentiler

• 35FE601B-D797-4744-B496-F81D03325569.jpeg
    35FE601B-D797-4744-B496-F81D03325569.jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 3.784
Bir de diyorum bata 5 gün var yani en azından çizginin net çıkması gerekiyordu offff netlik olsaydı hayır ihtimal vardı

X