kasık ağrısı, adet olcakmış hissi ve akıntı gebelik belirtisi mi ?

Slm kızlar. Benimde adetim iki gün geçti. Ama adet olcakmisim gibi ağrı özellikle kalça ve bel ara sıra bacak ağrısı oluyor. Hamile miyim bilemiyorum.. .s

Slm kızlar. Benimde adetim iki gün geçti. Ama adet olcakmisim gibi ağrı özellikle kalça ve bel ara sıra bacak ağrısı oluyor. Hamile miyim bilemiyorum.. .s
aynen bende de var cnım bekliyorum 6-7 gün kaldı bakalım sonuç ne olacak ama senin 2 gün gecikmiş test yapsana çıkar artık

Cesaret im yok sonra çok üzülüyorum bir kaç gün daha beklicem.. sende umarım hamilesindir..
inşallah ikimizde hamileyizdir canım. Ama sen gerçekten yine iyisin durabiliyorsun ben duramazdım heralde. Hatta ben erken gebelik testi bile aldım 3 gün kala falan yapacağım. Bir de forumda okudum ovulasyon testi çok daha önce sonuç veriyormuş. Ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenen baya çok kişi varmış. Bende de bu ay kalmıştı ovulasyon testi 3-4 gün kala onu da yapacağım

Diğer aylarda hüsran a uğradığım için cnm o rahatlık. Yine değilim diye düşünüyorum. Birde testler çok güvenli değil yanıltabilir. İns mutlu haberi birbirimize veririz cnm

Diğer aylarda hüsran a uğradığım için cnm o rahatlık. Yine değilim diye düşünüyorum. Birde testler çok güvenli değil yanıltabilir. İns mutlu haberi birbirimize veririz cnm
inşallah kuzum.. İnşallah hamilesindir gönlünden geçenlerin hepsi olsun canım

Aynen cnm olmuyor sa zamanı vardır. Yinede ister istemez üzülüyorum
öyle kuzum insan yine de üzülüyor bende geçen ay hep pozitif görecekmişim gibi geldi ama sonra adet olunca üzüldüm bu ay iyi düşünüyorum umudumu kaybetmiyorum inşallah 1 hafta sonra da olumlu olacak :)

X