Hamilelik var bundaİşte daha net
canım bazı gebeliklerde ovulasyon testinde çıkmayabiliyormuş kesin çıkacak diye birşey yokmuş sen kalbini ferah tutBir de diyorum bata 5 gün var yani en azından çizginin net çıkması gerekiyordu offff netlik olsaydı hayır ihtimal vardı
Kısmet canım bekleyelim bakalımcanım bazı gebeliklerde ovulasyon testinde çıkmayabiliyormuş kesin çıkacak diye birşey yokmuş sen kalbini ferah tut
öyle kuzum biraz daha bekleyelim bende heyecan içerisindeyim bi tarafım hamilesin diyo bi tarafım hepsi psikolojik değilsin diyo bilemedim artıkKısmet canım bekleyelim bakalım
İnşallah hamilesindir diyelim o zamanöyle kuzum biraz daha bekleyelim bende heyecan içerisindeyim bi tarafım hamilesin diyo bi tarafım hepsi psikolojik değilsin diyo bilemedim artık
inşallah canım :)İnşallah hamilesindir diyelim o zaman
aynen bende de var cnım bekliyorum 6-7 gün kaldı bakalım sonuç ne olacak ama senin 2 gün gecikmiş test yapsana çıkar artıkSlm kızlar. Benimde adetim iki gün geçti. Ama adet olcakmisim gibi ağrı özellikle kalça ve bel ara sıra bacak ağrısı oluyor. Hamile miyim bilemiyorum.. .s
inşallah ikimizde hamileyizdir canım. Ama sen gerçekten yine iyisin durabiliyorsun ben duramazdım heralde. Hatta ben erken gebelik testi bile aldım 3 gün kala falan yapacağım. Bir de forumda okudum ovulasyon testi çok daha önce sonuç veriyormuş. Ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenen baya çok kişi varmış. Bende de bu ay kalmıştı ovulasyon testi 3-4 gün kala onu da yapacağımCesaret im yok sonra çok üzülüyorum bir kaç gün daha beklicem.. sende umarım hamilesindir..
inşallah kuzum.. İnşallah hamilesindir gönlünden geçenlerin hepsi olsun canımDiğer aylarda hüsran a uğradığım için cnm o rahatlık. Yine değilim diye düşünüyorum. Birde testler çok güvenli değil yanıltabilir. İns mutlu haberi birbirimize veririz cnm
umutsuzluğa kapılma canım Rabbim en doğru zamanı bilir bizim için ol desin yeter ki olur. Sen gönlünü ferah tut yeter ki6 aydır olmuyor. Artık kendimi çok umutsuz hissediyorum. İns cnm herşey gönlümüzce olsun
öyle kuzum insan yine de üzülüyor bende geçen ay hep pozitif görecekmişim gibi geldi ama sonra adet olunca üzüldüm bu ay iyi düşünüyorum umudumu kaybetmiyorum inşallah 1 hafta sonra da olumlu olacak :)Aynen cnm olmuyor sa zamanı vardır. Yinede ister istemez üzülüyorum
inşallah canımmmm yaaa :)İns cnm çift çizgiyi görmeden sevinmek yok