canım bence gebelik testi için daha erken ondan da negatif çıkmış olabilir.Bu da bugün yaptığım hcg negatif
canım resimde çok belli değil ben göremedim ama resimden de olabilir canımBu da kurumuş hali canım yine hayalet çizgilerim başladı sanırım sans zahmet bakabilir misin hem yakından hem uzaktan
Teşekkür ederim canım çok sağolcanım resimde çok belli değil ben göremedim ama resimden de olabilir canım
canım ya sen dün belirtilerin var mı diye sormuştun ya dünden beri bugünde devam eden bir akıntı var ama nasıl desem böyle pütürlü biraz koyu bir akıntı. gerçekte tekrar mı yumurtluyorum ne oluyo bilmiyorumTeşekkür ederim canım çok sağol
Ben olsam değerlendirirdim işimi şansa bırakmazdım jel gibi beyaz su gibi akıntın varsa gebelik belirtisi tecrübeyle sabitcanım ya sen dün belirtilerin var mı diye sormuştun ya dünden beri bugünde devam eden bir akıntı var ama nasıl desem böyle pütürlü biraz koyu bir akıntı. gerçekte tekrar mı yumurtluyorum ne oluyo bilmiyorum
canım jel gibi aynı akıntım gebelik olabilir mi ?Ben olsam değerlendirirdim işimi şansa bırakmazdım jel gibi beyaz su gibi akıntın varsa gebelik belirtisi tecrübeyle sabit
Canım benim adetime 2 gün var bugün jel gibi beyaz akıntım oldu ve 1 haftadır da karnımda batmalar oluyor hamilelik olabilir miBen olsam değerlendirirdim işimi şansa bırakmazdım jel gibi beyaz su gibi akıntın varsa gebelik belirtisi tecrübeyle sabit
Kaşıkta batma iğneleme gebelik belirtisi canım akıntı tek sefer değil de gün içinde genelde her wc den sonra dikkat et benimde jel gibi oluyordu adete yakın bir iki kere oldu hamile değildim benim dediğim su gibi beyaz şeffaf akıntıCanım benim adetime 2 gün var bugün jel gibi beyaz akıntım oldu ve 1 haftadır da karnımda batmalar oluyor hamilelik olabilir mi
Bilemiyorum kuzum benim dediğim çok sulu bir akıntı beyaz şeffafcanım jel gibi aynı akıntım gebelik olabilir mi ?
Aynen bugün oldu 2 defa lavabodan sonra dediğiniz gibiKaşıkta batma iğneleme gebelik belirtisi canım akıntı tek sefer değil de gün içinde genelde her wc den sonra dikkat et benimde jel gibi oluyordu adete yakın bir iki kere oldu hamile değildim benim dediğim su gibi beyaz şeffaf akıntı
KUzum bak bugunde test yaptim ovulasyon yine pozitife cok yakindi bu sadece 10 dk kadar beklemis hali 2 resim cektimBilemiyorum kuzum benim dediğim çok sulu bir akıntı beyaz şeffaf
Evet pozitife çok yakın canım daha var bata ama belki geKUzum bak bugunde test yaptim ovulasyon yine pozitife cok yakindi bu sadece 10 dk kadar beklemis hali 2 resim cektim
Eki Görüntüle 2111263 Eki Görüntüle 2111264
KUzum bak bugunde test yaptim ovulasyon yine pozitife cok yakindi bu sadece 10 dk kadar beklemis hali 2 resim cektim
Eki Görüntüle 2111263 Eki Görüntüle 2111264
doğru diyosun canım bende 3 gündür hiç değerlendirmemiştim. bugün tutar mı bilmiyorum ama değerlendireyim inşallah bebektirPozitife çok yakın canım ama sen gel beni dinle bu günleri es geçme belki 2 kere yumurtlama oluyor bu ay olmadıysa bile olabilir Allah büyük dene
İnşsllah canım inşallahdoğru diyosun canım bende 3 gündür hiç değerlendirmemiştim. bugün tutar mı bilmiyorum ama değerlendireyim inşallah bebektir