kasık ağrısı, adet olcakmış hissi ve akıntı gebelik belirtisi mi ?

canım aslında ovulasyon testi erken gebelik gibi olabiliyormuş bazen bu şekilde adeti geçmeden sitede öğrenen çok kişinin yazısını okudum. 2 gün kala yap bence ovulasyon. benimde bu ay umudum yok ama sanki ani hareketlerde sağ kasığımda gerilmeler oluyor. birde çok hafif mide bulantısı var gibi ama bu kadar erken belirti olmaz heralde.. galiba ben psikolojik yapıyorum
Evet bende ona istinaden yapıyordum bendede çıkar diye ama yapanlar 1 2. Gün kala yapmışlar ve ovulasyon dönemindeki kadar koyu çıkmış bizimkiler hep silik ben yapmayacağım onun yerine gebelik yapacağım zaten lh testi bitti istesemde yapamam 10 adet laboquik marka gebelik testi sipariş verdim gelir gelmez başlayacağım inşallsh olumlu sonuçlar alırız

610C7673-9851-40E6-B52F-48B9EADA2EEB.jpeg
Evet bende ona istinaden yapıyordum bendede çıkar diye ama yapanlar 1 2. Gün kala yapmışlar ve ovulasyon dönemindeki kadar koyu çıkmış bizimkiler hep silik ben yapmayacağım onun yerine gebelik yapacağım zaten lh testi bitti istesemde yapamam 10 adet laboquik marka gebelik testi sipariş verdim gelir gelmez başlayacağım inşallsh olumlu sonuçlar alırız
Insallah canim ya bu arada ben ovulasyon testi yaptiktan sonra hemen cantama koymustum simdi tekrar baktim baya koyulasmis cok enteresan degil mi ya bak ekliyorum canim

ama ben yaptım 2-3 dk bekledim sonra çantama koymuştum geçen ay ki ovulasyon testlerimde duruyo böyle olmuyodu piki aldıktan sonra hızla silikleşiyodu yaptıklarım. baya enteresan oldu bu ay bakalım hayırlısı

ama ben yaptım 2-3 dk bekledim sonra çantama koymuştum geçen ay ki ovulasyon testlerimde duruyo böyle olmuyodu piki aldıktan sonra hızla silikleşiyodu yaptıklarım. baya enteresan oldu bu ay bakalım hayırlısı
İnşallah hamileliktedir canım bu konuda hiçbir bilgiye sahip değilim bildiğim şey ilk 15 dk sonrası geçersiz

Allahım gönlüne göre versin inşallah canım bu arada belirtin var mı
Insallah canim Allah hepimizin gonlune gore versin. Sanki ani hareket edince sag kasigim geriliyo gibi bi de bazen yururken falan geriliyo kendini hissettiriyo bide az bi mide bulntisi var cok rahatsiz etmicek kadar ama bunlar psikolojikte olabilir daha oncede bazi belirtiler var gibi olmustu ama regl olmustum

Insallah canim Allah hepimizin gonlune gore versin. Sanki ani hareket edince sag kasigim geriliyo gibi bi de bazen yururken falan geriliyo kendini hissettiriyo bide az bi mide bulntisi var cok rahatsiz etmicek kadar ama bunlar psikolojikte olabilir daha oncede bazi belirtiler var gibi olmustu ama regl olmustum
Benimde sağ kaşığım sanki bişey kemiriyor gibi oluyor tam ümid ediyorum geçen ay adet oldum

Insallah hamileyizdir canim aynisi bende de oldu gecen ay kasik agrimdan kesin hamileyim dedim ama regl oldum bu ay da umotlenmicem psikolojik olabilir
Olabilir duramadım yine yaptım lh testi biraz önce silikleşmiş muhtemelen hamilelik Yok koyulaşması lazımdı ya da su tüketip içtik diyeceğim ama alakası yoktur

İşte bu silikleşmiş iyice

Eklentiler

• 6F6D5061-7C0B-4F41-84DF-CEE76000A5E4.jpeg
    6F6D5061-7C0B-4F41-84DF-CEE76000A5E4.jpeg
    23 KB · Görüntüleme: 365
Bu da bugün yaptığım hcg negatif:KK61:

Eklentiler

• 62C1E836-7D9A-4364-9E90-206D84545E1F.jpeg
    62C1E836-7D9A-4364-9E90-206D84545E1F.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 398
X