- 29 Aralık 2017
- 542
- 168
- 34
inşallah canım ya. haber vermez miyim haber veririm tabikiHepimizin tüm isteyenlerin tütmüş olsun ki hepimiz sevinelim tabiki haber veririm ne demek sende haber ver ama mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım ya. haber vermez miyim haber veririm tabikiHepimizin tüm isteyenlerin tütmüş olsun ki hepimiz sevinelim tabiki haber veririm ne demek sende haber ver ama mutlaka
Tabi güzel bir haber verirsen daha mutlu oluruminşallah canım ya. haber vermez miyim haber veririm tabiki
Evet bende ona istinaden yapıyordum bendede çıkar diye ama yapanlar 1 2. Gün kala yapmışlar ve ovulasyon dönemindeki kadar koyu çıkmış bizimkiler hep silik ben yapmayacağım onun yerine gebelik yapacağım zaten lh testi bitti istesemde yapamam 10 adet laboquik marka gebelik testi sipariş verdim gelir gelmez başlayacağım inşallsh olumlu sonuçlar alırızcanım aslında ovulasyon testi erken gebelik gibi olabiliyormuş bazen bu şekilde adeti geçmeden sitede öğrenen çok kişinin yazısını okudum. 2 gün kala yap bence ovulasyon. benimde bu ay umudum yok ama sanki ani hareketlerde sağ kasığımda gerilmeler oluyor. birde çok hafif mide bulantısı var gibi ama bu kadar erken belirti olmaz heralde.. galiba ben psikolojik yapıyorum
Insallah canim ya bu arada ben ovulasyon testi yaptiktan sonra hemen cantama koymustum simdi tekrar baktim baya koyulasmis cok enteresan degil mi ya bak ekliyorum canimEvet bende ona istinaden yapıyordum bendede çıkar diye ama yapanlar 1 2. Gün kala yapmışlar ve ovulasyon dönemindeki kadar koyu çıkmış bizimkiler hep silik ben yapmayacağım onun yerine gebelik yapacağım zaten lh testi bitti istesemde yapamam 10 adet laboquik marka gebelik testi sipariş verdim gelir gelmez başlayacağım inşallsh olumlu sonuçlar alırız
Eki Görüntüle 2110744
Insallah canim ya bu arada ben ovulasyon testi yaptiktan sonra hemen cantama koymustum simdi tekrar baktim baya koyulasmis cok enteresan degil mi ya bak ekliyorum canim[/QUOTEEvet gerçekten koyulaşmış ama ondadavgebelik testindeki gibi ilk 10 dk sonrasını saymayın diyorlar inşallah gebeliktedir ama inşallah
Erken döllenmede erken sonuç veriyorkorkma canım düşük olsa kanamanın yanında pıhtılar falan olurdu. kanda gebelik bildiğim kadarı ile 10 gün sonra çıkıyor
bence o zaman yarın bi test yaptır derim :)Erken döllenmede erken sonuç veriyor
İnşallah hamileliktedir canım bu konuda hiçbir bilgiye sahip değilim bildiğim şey ilk 15 dk sonrası geçersizama ben yaptım 2-3 dk bekledim sonra çantama koymuştum geçen ay ki ovulasyon testlerimde duruyo böyle olmuyodu piki aldıktan sonra hızla silikleşiyodu yaptıklarım. baya enteresan oldu bu ay bakalım hayırlısı
Ay hadi o Zaman inşallah gebelik olduğundan koyulaşmıştır bak şimdi Beni de heyecanlandırdın Allah gönlüne göre versin bir de yarın öğlen mi yapsan ki merak ettimmelegim_06 canım şimdi telefonumdan geçen ay ki resimlerine baktım ovulasyon. yumurtladıktan sonra baya çok silikmiş
bak şimdi heyecan yaptım ya bide burda forumlarda hep okudum ovulasyon testi ile erken gebeliklerini öğrenmişler. Hayırlısı artık ama kendimi umutlandırmicam.İnşallah hamileliktedir canım bu konuda hiçbir bilgiye sahip değilim bildiğim şey ilk 15 dk sonrası geçersiz
yapmicaktım ama duramam ki artık yarın saat 15:30 da aynı saatimde tekrar yapıcam bakalım ne çıkacakbak şimdi heyecan yaptım ya bide burda forumlarda hep okudum ovulasyon testi ile erken gebeliklerini öğrenmişler. Hayırlısı artık ama kendimi umutlandırmicam.
Insallah canim Allah hepimizin gonlune gore versin. Sanki ani hareket edince sag kasigim geriliyo gibi bi de bazen yururken falan geriliyo kendini hissettiriyo bide az bi mide bulntisi var cok rahatsiz etmicek kadar ama bunlar psikolojikte olabilir daha oncede bazi belirtiler var gibi olmustu ama regl olmustumAllahım gönlüne göre versin inşallah canım bu arada belirtin var mı
Benimde sağ kaşığım sanki bişey kemiriyor gibi oluyor tam ümid ediyorum geçen ay adet oldumInsallah canim Allah hepimizin gonlune gore versin. Sanki ani hareket edince sag kasigim geriliyo gibi bi de bazen yururken falan geriliyo kendini hissettiriyo bide az bi mide bulntisi var cok rahatsiz etmicek kadar ama bunlar psikolojikte olabilir daha oncede bazi belirtiler var gibi olmustu ama regl olmustum
Insallah hamileyizdir canim aynisi bende de oldu gecen ay kasik agrimdan kesin hamileyim dedim ama regl oldum bu ay da umotlenmicem psikolojik olabilirBenimde sağ kaşığım sanki bişey kemiriyor gibi oluyor tam ümid ediyorum geçen ay adet oldum
Olabilir duramadım yine yaptım lh testi biraz önce silikleşmiş muhtemelen hamilelik Yok koyulaşması lazımdı ya da su tüketip içtik diyeceğim ama alakası yokturInsallah hamileyizdir canim aynisi bende de oldu gecen ay kasik agrimdan kesin hamileyim dedim ama regl oldum bu ay da umotlenmicem psikolojik olabilir