- 29 Aralık 2017
- 542
- 168
- 34
Canim gec dollenme olabilir mi ? Belki yeni yerlesiyodur ondan cikmamistir kandaBu ay da fos çıktı sabah kahverengi leke gibi geldi çok sevindim gittim kan verdim ama yok kahverengi leke niye geldi onu anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gec dollenme olabilir mi ? Belki yeni yerlesiyodur ondan cikmamistir kandaBu ay da fos çıktı sabah kahverengi leke gibi geldi çok sevindim gittim kan verdim ama yok kahverengi leke niye geldi onu anlamadım
Valla hiç bilemiyorum dün geldi ped taktım bugün çok az gelmiş ama rengi kırmızı pembe olsa şüphe ederim de kırmızı bizim çocuk işi başka bahara kaldıCanim gec dollenme olabilir mi ? Belki yeni yerlesiyodur ondan cikmamistir kanda
canım ya Allah'ım en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin inşallahValla hiç bilemiyorum dün geldi ped taktım bugün çok az gelmiş ama rengi kırmızı pembe olsa şüphe ederim de kırmızı bizim çocuk işi başka bahara kaldı
İnşallah canım sen ne yaptın durumlar necanım ya Allah'ım en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım anca girebildim foruma. hala aynı bende bişey yok ama artık kendimi olumsuza alıştırdım hamile değilim diyorum ve hamile değilim diye düşünüyorum inşallah kafamdan çıkardım. İnşallah ama hamileyimdirİnşallah canım sen ne yaptın durumlar ne
aaaa geçmiş olsun canım yaaÇok hastayım öyle böyle değil her tarafım ağrıyor başım boğazım belim karnım ölecem o kadar hastayım
burdayım canım gönder ne testi ? ovu mu gebelik mi ?Burdaysan test göndereceğim canım
burdayım canım gönder ne testi ? ovu mu gebelik mi ?
aaaa orda silik çizgi görüyorum doğru mu ?Beta hcg
geç döllenme olabilir ayyy hadi inşallah hemen git kan testi yaptır. Bugün kaçıncı günün canım ?10.günü 0.100 çıkmıştı
Pazar bat günümdügeç döllenme olabilir ayyy hadi inşallah hemen git kan testi yaptır. Bugün kaçıncı günün canım ?
silik çıktığına göre hamilesin canım inşallah ya hemen kan tahlili yaptır bana da haber verPazar ama perşembe gününden itibaren kırmızı lekelenme oluyor